onsdag, desember 27

Julegaver og juleselskap


Vi har hatt et lite juleselskap i dag. Jeg har skrevet ut noen fine bilder som jeg har brukt i borddekkinga. Jeg kjøpte ei ny fin bordesaks i dag. Har klippet rundt kanten med den.Jeg har pyntet hver asjett med en rund serviett og lagt et av kortene over den, til hver gjest. Har også pynta med en grankvist til hver.

Slik så det ut på bordet. Vi har hatt en koselig kveld. :o)


I går lovet jeg å vise fram flere av julegavene jeg har fått. Denne vakre puta har søsteren min brodert og sydd til meg. Den er helt skjønn! Etter jul skal den få plass i sofa i stua.


Her er et detalj bilde av de fine rosene. Jeg sydde en pute til mamma og en til søsteren min til jul, skal vise bilder av de senere. De ble veldig fornøyde med de. :o)

Denne søte muggen fikk jeg av tante og onkel. Dus og fin i fargene, og en flott fasong har den også.

Til slutt i dag viser jeg dette fleecepleddet som jeg fikk av mamma. Fikk mye mer fra henne også, men kan ikke vise fram alt i dag. :o)

11 kommentarer:

Anonym sa...

Så smart med de bildene. Det ble kjempefint! Er imponert over puten fra søsteren din. Den er det virkelig lagt mye arbeid i! Duken fra svigermoren din var jo også en flott gave. Ha en god natt!

Karna sa...

Utroig fin oppdekking, og den puten var nydelig! Fantastisk fint broderi, flink søster du har!

Hulda sa...

ellie: jeg fikk tips i et interiørblad om å pynte bordet med slike bilder. Tror det var i Allt i Hemmets julenummer. Det er veldig fint. Ja, puten er flott! Hun er veldig flink med brodering. Det er svigermoren min også.

karna: ja, jeg ble fornøyd med oppdekkinga, og de som var her likte det også. Kortene fikk de med seg. Ja, hun er veldig flink å brodere.

Ingrid sa...

Mange fine ting du har fått.. og smart med de kortene på hver kuvert! God jul videre! :)

Vanja sa...

Flotte julegaver du har fått, gleder meg til å se gavene du selv lagde. Jeg har også laget puter i gaver i år som falt i smak.

Den bordesaksa så flott ut, hvor får man tak i noe sånt?

Hulda sa...

ingrid: ja, har fått masse flott til jul! :)

vanja: ja, er alltid artig å gi bort gaver en har laget selv. Bordesakser har de på Binders, jeg har iallefall kjøpt mine der. De kosta 32 kr stk. Men, kan tenke meg at bokhandler også har.

Leah sa...

Så koselig det må være å komme i juleselskap til deg! Kjempesmart med de bildene. Søsteren din er virkelig flink til å brodere, den puten ligger det mange timers arbeid bak! Kos deg videre med dine, :-)

Anonym sa...

Fortsatt god jul, Hulda. Det er så godt å lese hvor mye du har kosa deg juledagene, og sikkert enda gjør. Du har en egen evne til å glede deg over "de små ting", og det smitter virkelig over;)
Tussilago

kreoline sa...

Skal si du har fått mye fint til jul, virkelig flinke hunder du har, de har god smak. Nyhdelig pute din søster har brodert. Det var også et nydelig bord du har dekket, koselige kort.

Minne sa...

Så mycket fint du fått. Så snällt av din syster att göra en så fin kudde till dig. Bordsdekorationerna du gjort var jättesöta. Jag önskar dig ett Gott Nytt År.

Tia sa...

Så koselig du har dekket på! Og du har fått mye flott i julegaver!
Kos deg i romjulen!