fredag, desember 29

Nytt prosjekt på trappene!


Jeg kan ikke holde meg i ro lenge, hva sying angår. Nå har jeg starta på et nytt prosjekt. Det blir ganske langvarig, så jeg må nok komme litt til og fra det. Blir nok å gjøre andre ting innimellom. Jeg skal sy et lappeteppe, et quilta teppe som heter "Tea Party". Her skal jeg sy 12 ulike broderier av denne typen. Hvis du vil se mønstrene kan du gå inn på Crab Apple Hill. Jeg er kommet så langt på den første av de 12 broderiene.

I am working on a new sewing project. And this one will take some time. I am going to sew 12 different embroderies. The quilt is called; "Tea Party". Here is my firs one. You can find the patterns at Crab Apple Hill.

Dette bilde har jeg lånt fra Crab Apple Hills side. Jeg skal sy det på denne måten. Jeg har tenkt å bruke av to av rosestoffene som jeg kjøpte nylig fra Danmark. Det er veldig koselig å brodere disse broderiene, eller stitchery, heter det vel. Teppet blir ca 1, 20 m ferdig. Det kan nok være lurt å ikke gå i gang med et for stort teppe i første omgang, siden jeg bare har sydd løpere og små bilder tidligere.

I have borrowed this photo from Crab Apple Hill. I am going to sew it like this. I should use some of my pretty rose fabric for this quilt. It is going to be circa 1, 20 m when it is finished.

Arnt Håvard spurte meg om jeg ikke hadde lyst til å legge inn et bilde av ham på bloggen i dag. Tror han følte seg ekstra fin, han klippet seg i går med sin nye klippemaskin. Selvgjort er velgjort! ;o) Kjekk er han jo. ;o)

Arnt Håvard asked me to blog a photo of him today. I think he felt very charming, he has cut his hear, with his new clipper. Well done! ;o) He is indeed very charming. ;o)

Vil også vise noen bilder som jeg fikk i julegave. Jeg syns alle er flotte. Har ikke helt bestemt hvor jeg skal henge dette enda.

Dette bilde er ca 20x15 cm. Det er veldig koselig å vite at det er en kopi av et gammelt som mamma hadde på rommet sitt da hun var lita. Det er nok over 50 år gammelt, kanskje var det gammelt da hun fikk det også. Spannet ved siden av fikk jeg fra Anna til jul. Det er to slike spann i ulike størrelser oppi dette. De skal nok bli fine å bruke til blomster og andre ting.

Til slutt må jeg vise disse to skjønne bildene som vi fikk hengt opp i går. De henger over skapet hvor jeg har mange lys stående. Det til venstre fikk jeg til bursdagen, det til høyre fikk jeg til jul.

I got the lovely, old pictures for Christmas, one of them was for my birthday earlier this year. The small one is a copy of one my mother had when she was a little girl.

20 kommentarer:

Anonym sa...

Så spennende med det lappeteppe. Blir så artig å se bilder etterhvert.
Og så kjekk mann du har da : ) Kjempekoselig at han ville du skulle legge ut bilde på bloggen : )

Anonym sa...

Gleder meg til å se det ferdige lappeteppet. Ser veldig fint ut! Skjønner godt at mannen din ville ha en plass i "Huldas Verden" ;-)

anniche sa...

Spennende prosjekt du er i gang med!! Blir moro å følge med på:))
Koselig med din kjære på bloggen din i dag, wow- "handsome" får du hilse og si!!

Mange hyggelige bilder av engelr, det ene har jeg også over sengen min- natta Hulda!
Klem fra Anniche

Hulda sa...

julie: ja, blir veldig artig å sy det teppet, tror jeg. Ja, han er kjekk. ;)

ellie: hehe, ja han måtte jo få et bilde her han også, har noen flere av han, men det er lenge siden. :)

anniche: oi, da jeg så du hadde skrevet kom jeg på at jeg ikke har betalt det bildet du sendte meg. Huff! Jeg må skylde på jula, har vært så mye å være opptatt av. Skal sette inn penger i morgen! Skal hilse han og si det ja. :o)

Ingrid sa...

Fine bilder du har i dag. Det blir artig å se hvordan det går med lappeteppet! :) God nyttårshelg!

Leah sa...

Det blir gøy å se hvordan teppet ditt blir! Klart mannen må få være med, kjekk kar :-) Bildene dine var nostalgiske og fine :-)

Tonje sa...

Så mange flotte bilder du har fått,slikt er alltid like morsomt å plassere rundt om kring i huset.Flott bilde av mannen din=)
For ett prosjekt du har tatt på deg,det kommer sikkert til å bli kjempe fint når det blir ferdig.

Tonje sa...

ps: jeg har også slike blomsterkrukker/spann og de er svært dekorative=)

Timotei sa...

Lappeteppet kommer til å bli flott! Det er litt greit med prosjekter som tar litt lengre tid også. Artig med mannen din som vil bli avbildet i bloggen din. Hører ikke noe sånt ønske fra mannen her i huset nei...Englebildene dine er så fine! Foreldrene mine har også et englebilde som faren min har hatt siden han var liten. Husker jeg syntes det var litt skummelt... Ha en fortsatt fin romjul!

Anonym sa...

Så kul att du ska börja med ett lapptäckesprojekt! Är också sugen på att försöka det, det är ju så fint! :) Vad roligt att din man ville vara med på bloggen, det skulle nog aldrig min vilja, hihhi. Gott nytt år!

Hannele sa...

Min mor sydde sådana där, väldigt likt.

kreoline sa...

Nydelige englebilder, de er bare så skjønne. Så spennende ut det lappeteppeprosjektet ditt, blir spennende å se når det skrider frem. Det blir nok flott når det er ferdig.

Anonym sa...

Skikar runt i "bloggvärlden ". Tycker din var mysig. Har nyss startat en egen inte fullt så mysig, men jag lär mej väl.

Hulda sa...

ingrid: takk skal du ha! Godt nyttår til deg også.

leah: takk! Ja, syns også de englebildene er så flotte.

tonje: ja, de spannene er flotte. :) sant, det er moro å ordne med nye ting i huset.

timotei: ja, det er så fint med gamle bilder. Et av bildene jeg har er en kopi av et farmoren min hadde på soverommet. Husker jeg beundret det da jeg var lita.

anna: ja, det er artig at han ville jeg skulle legge ut bilde av ham. Da han sa det, trodde jeg at han bare tulla. ;o)

hannele: ja, de er fine.

kreoline: ja, jeg håper det blir et fint teppe. Det er jo om å gjøre at alle lappene passer sammen, at ingenting blir skjevt.

pia: hei! Så spennende, skal se innom deg. :)

Anonym sa...

Å det teppet kommer til å bli kjempefint, små søte broderi!
Ønsker deg et Godt Nytt År!

Karna sa...

Så flink du er, jeg har testet ut mine broderi kunnskaper i dag, og det ser ikke ut i måneskinn....Må øves mer her ja!!

Nydelig engle bilder også, du får hilse mannen din at han var fin på bildet!!!

Godt Nyttår til deg Hulda, så "treffes" vi igjen på nyåret!

Anonym sa...

Spændende syprojekt du er gået i gang med. Jeg synes også det er vældig sjovt at sy den slags broderi. Det bliver så fint. Glæder mig til at se tæppet færdigt.
Det har været spændende at følge med i din blog, og tak for alle de fine kommentarer på min blog.
Herfra ønskes du og Arnt Håvard et nytår fyldt med lykke og glæde.

Lisa sa...

The picture with the children on the bridge is one of my all-time favorites. I hadn't seen the other one. I really like it, too.

Arnt Havard does, indeed, look very charming.

I like the quilt you are stitching. I have considered doing that one also, but it is a bit more than I want to commit to at the moment. I will look forward to watching you do it instead. lol

kreoline sa...

Ønsker deg et riktig godt og kreativt nytt år Hulda, klem fra meg.

Nadia sa...

I love these pictures with the angels!!!!! compliments for the house and for your jobs!!!!
beautiful!!!!!!
kisses from Italy
Nadia