tirsdag, desember 26

Julegaver


Her kommer noen bilder av julegaver jeg har fått. Jeg viser fram noen i dag, flere kommer i morgen, tenker jeg. :)
Jeg er blitt veldig begeistret for fil de fer, og den franske landstilen, så jeg ønsket meg ting i en slik stil. Kassen på bildet fikk jeg av Arnt Håvard. Den er i typisk fransk landstil, delt inn i 4 rom. Syns den er super! Etter jul skal den stå på kjøpmannsdisken tenkte jeg.

Et ovenfra bilde av kassen. Her har jeg satt litt forskjellig til pynt. En engel, en lykt, en hvit mugge med lys i og merkelapper som jeg brukte på gavene. Jeg vet at Leonorah kommer til å få inn masse fint i fil de fer i januar. Gleder meg!

Denne lysholderen i fil de fer fikk jeg fra Anna. Den kommer fra Madam Stolz. Ble veldig glad for den! Fikk også mer fra Anna, men det viser jeg senere.

Denne skjønne Green Gate mugga fikk jeg fra ei venninne som studerer i Danmark. Jeg ble helt overvelda da jeg så at det var den mugga. Har jo ønska meg den lenge! Skjønn!! Jeg har sydd puter i stoff som har samme mønster som mugga. :)

Jeg var også heldig å få en flott lysestake i fattigmannssølv. Den er fra Maja og Tuva, så de er flinke å kjøpe gaver, hundene. ;o) Det er den uten prismemansjett som jeg fikk. Herlig fasong på den! Den hvite engelen foran fikk jeg også av venninna mi som ga meg mugga.

Denne flotte løperen har jeg fått av svigermor. Hun har brodert den til meg. Jeg syns den er helt nydelig. :) Jeg hadde ønska meg noe med det mønsteret, så ble jo veldig glad da jeg åpna gaven.

Dette sengeteppet fikk jeg fra Arnt Håvard. Hadde ønska meg det.

Slik ser det ut når det ligger på benken på hobbyrommet vårt. Jeg skulle egentlig ha det i stua over den ene sofaen, men det ser ut til at det blir liggende her. Syns det ble fint. Jeg må nok kjøpe meg et til å ha i stua.


14 kommentarer:

Anonym sa...

Du verkar ha haft en härlig jul, härligt att höra! Och så fina saker du fått, kul! :) Tack snälla för de fina paketen från dig, jag blev så himla glad! :)

linda sa...

Hei Hulda!! Så mye fint du har fått til jul!! Ønsker deg og fine ei fortsatt god jul! Gleder meg til å følge med i bloggen din til neste år også!!

Hulda sa...

anna: så flott at du ble så glad for gavene fra meg! Ble veldig glad for de fra deg også. :) Kos deg videre i jula.

linda: koselig at du følger med i bloggen min. Ja, ble veldig glad for julegavene. :)

Anonym sa...

Så koselige gaver du har fått. Trekassen var jo super, og så heldig du er som har to så omtenksomme hunder. Ønsker deg en fortsatt god jul:) klem fra helle

Karna sa...

Utrolig flotte gaver du har fått til jul, og alt i rette Hulda stilen også :) Ha en fortsatt god romjul!

Anonym sa...

Så mye fint du har fått da. Kjempekoselig å få slike gaver, og som vanlig fine bilder fra ditt hjem : )

Anonym sa...

Fine gaver! Juleselskapet hos mormoren din hørtes så hyggelig ut synes jeg, med varm sjokolade og julesanger! Ha en god natt!

Anonym sa...

Du fikk visst mye fint du og, til jul. Tror vi begge to har menn som skjønner hva som gjør damene glad.(ting til huset) Løperen som din svigermor har sydd var veldig flott. Slike gaver er bare helt fantastiske å få. Så mye arbeid som er lagt ned i gaven. Romjulsklem fra Elin:o)

Anonym sa...

Oj så mycket fint! Ha en fortsatt trevlig jul & gott nytt år :)

Anonym sa...

Så fine julegaver du har fået. Kanden (muggen) og sengetæppet er da virkelig flotte. Håber du får nogle gode fridage.

Solskinnet sa...

Heia. Skulle bare si at jeg fikk meg ny symaskin i julegave. Så nå kommer jeg sikkert til å mase masse på deg om råd. :O)

Merete sa...

Så utruleg flotte og smakfulle presangar du fekk til jul! Tydeleg at givarane kjenner deg godt og veit kva du likar..kos deg vidare i romjula!

Hulda sa...

helle: ja, er veldig glad for trekassen, og hundene er virkelig flinke. hehe.. :)

karna: ja, du kan så si, ordentlig Hulda-stil alt sammen. ;o)

julie: takk og takk for det! :) ble veldig glad for julegavene, ja. Masse flott!

ellie: ja, vi hadde et koselig selskap hos mormor. :)

elin: ja, han vet hva jeg liker å få, men har jo også gitt han noen tips da. :o) Men, han er flink å kjøpe gaver. Jeg syns også duken fra svigermor er flott!!

ljuvligt hemma: takk for det! God jul videre til deg også. :)

sarah: takk skal du ha! Ja, jeg falt for alt sammen, det er flotte ting. God Jul videre til deg også.

solskinnet: så kjekt med symaskin i julegave da! Du må gjerne spørre meg, hvis jeg kan svare da. :o)

merete: ja, har vært veldig heldige med gavene. Det er koselig når alt, det meste iallefall, faller i smak. :) God Jul!

Mita`s hjørne sa...

Hei... så mye flott du har fått til jul...
Ønsker deg ei flott romjul...