fredag, desember 1

Det er første desember i dag :o)


Vi har vendt kalenderbladet - I dag er det første desember. :o) Julemåneden er begynt, og vi kan glede oss over det. Ei koselig tid, det er sikkert.
Ei jente på skolen sa det så treffende; "Snart er det første juledag." Jeg skjønte ikke helt hva hun mente, og sa; "Første juledag, det er jo dagen etter julaften." "Nei, i min familie kaller vi alle dager i desember for juledager", sa hun. Og hun har jo rett i det, jenta, at alle dagene i desember er juledager. Julemåneden er begynt. :o)

Here you can see my picture for December, at my home made calendar. The Christmas month has come. I hope you all enjoy this time of year. A sparkling and magic time. Everything is possible. :o)

Tradisjon tro så er adventlyset kommet på plass i stua. I år ble det hvitt med gullstjerner og gulltall på.

I have a tradition for "calendar candles", it has find its place in the livingroom. I choose a white with golden stars and numbers on, this year.

Denne fine engelen fikk jeg i adventkalenderen av Arnt Håvard i dag. Den var nydelig, syns jeg.

I got this sweet angel in the Advent Calendar from Arnt Håvard to day. It is really adorable, I think.
Søsteren min og jeg har også en adventkalender, vi har 9 gaver hver. Se hva jeg fikk der; skjønne glansbilder. Jeg gleder meg til å bruke noen av disse til noe fint. :o)

My sister and I also got an Advent Calendar, we use to have 9 present each. Look what I got; lovely scrap pictures. I should use them for something pretty. :o)

Julestrømpene jeg har bestilling på er ferdige. De ble veldig søte. :o)

Someone has orderd these Christmas stocking, and I have finished them now. They look very cute. :o)


Bildene er av to engler som er vinterlig kledd.

The pictures are two winter angels.


Til oppheng har jeg brukt hvite silkebånd. Jeg har også knytt en sløyfe på til pynt. I morgen skal vi til byen og kjøpe julegaver. Etterpå blir det pizza på Dolly Dimples.

Tusen takk for alle de koselige kommentarene dere har skrevet til meg. Jeg er veldig glad for det, men dessverre har jeg ikke alltid tid til å skrive svar til alle. Jeg prøver så godt jeg kan. :o)

I have used some white silk ribbon as hangers. I also put a loop on as decoration. Tomorrow we are going to buy some Christmas present, and grab a pizza.

Thank you for all your lovely comments. It makes me really happy, but unfortunately, sometimes, I haven't the time to answer all of you. I'll try as much as I could.:o)

16 kommentarer:

Ingrid sa...

Et hyggelig adventsinnlegg, Hulda! Jeg håper du få ei koselig førjulstid! :)

Anonym sa...

Så mye fint du har vist frem i bloggen din i det siste, Hulda! Jeg har vært dårlig til å legge igjen kommentarer, men har vært innom og tittet minst en gang om dagen..! :) Du lager så mye fin julepynt! Kjempespennende med adventskalenderne! Håper du får en kjempefin fredagskveld!

Anonym sa...

Ville bare få ønske deg en god julegavehandletur imorra, og kos deg med pizzaen! Dolly Dimples har veldig god pizza, synes jeg.

anniche sa...

Ja, det er deilig at det er blitt desember og vi kan godte oss med masse deilig juleting!!
Flott engel du fikk av din kjære.
Jeg synes også det er koselig med adventslys, men har ikke fått kjøpt det ennå!Men gav ett til min stemor i første kalendergave i dag.
Kos deg masse i morgen Hulda-
Klem fra Anniche

Hulda sa...

ingrid: koselig at du likte det. Ønsker deg også en fin advent. :)

daisy: koselig at du skrev i dag, så vet jeg jo at du har vært innom meg. :) Ja, det er så koselig å lage julepynt, så jeg finner på endel å lage. :)

ellie: takk for det! Ja, de har god pizza der, og på peppes bruker vi også å spise. :o)

Hulda sa...

anniche: du kom innimellom her, når jeg svarte. :) så svarer her. :) ja, det er artig med det lyset, koselig å tenne det hver dag. Du må ha en fin lørdag du også. :)

Mia sa...

Kjempefine strømper og glansbilder. Og så likte jeg så godt den historien din om juledagene. Ønsker den en koselig handletur og god helg!

Mrs. Staggs sa...

I like your stockings Hulda. I have enjoyed watching you prepare for the holidays. Everything looks lovely!

Lisa sa...

How fun to get presents during advent. I like your calendar candle. I haven't seen one before. The stockings are lovely. Have fun shopping and grabbing a pizza.

It can definitely get overwhelming trying to personally answer each comment.

elin1976 sa...

Så fin gave du fikk i kalenderen av mannen din. Glans er heller ikke feil.
Når du viste frem lyset ditt kom jeg plutselig på at slik lys har vi og. Må hente det i dag.
Julestrømpene ble nyyydelige. Heldig de som kommer til å få gaver i disse. Godt for alt som er gjordt. Ha et par ting hengende over meg som jeg kjenner jeg bare må bli ferdig med. Slike ting er stress faktor. Ha en fin lørdag:o)

Siri sa...

Julestrømpene dine er så nydelige!
De er så lekre at jeg bare kan sitte og se på dem og blir helt salig...

God helg!

Anonym sa...

Så mysigt adventsinlägg! Jag får julkänslor! :) Mysigt med kalendrar, och vad fint du fått! Vad är Dolly Dimples? Låter spännande! :)

kreoline sa...

Kjempesøt engel du har fått fra din mann. Flotte julestrømper du har sydd. Håper du har hatt en koselig dag med julehandel og Pizza. Kos deg i kveld, klem fra meg.

Hulda sa...

mia: ja, man kan høre mye fra unger. De har alltid noe å fortelle. :o)

mrs.staggs: hi, good to "see" you agian. I am glad you like the pictures.

lisa: yes, we have had a good time in the city this afternoon. I will answer each comment when I have some speartime. :o)

elin: ja, det er godt med alt som er gjort unna. Nå har jeg nesten greid å få sydd alt jeg skulle før jul, men det gjenstår litt enda.

siri: hei, takk skal du ha! Jeg ble fornøyd med julestrømpene, det håper jeg hun som skal kjøpe de også blir.

anna: Dolly Dimples er en pizza restaurant. :) De har god pizza der. Koselig at du likte innlegget i dag.

kreoline: ja, han er flink å kjøpe gaver. I dag fikk jeg vist han noe jeg ønsker meg til jul. Han tok bilde av det med mobilkameraet, slik at han skulle huske det, hehehe..

Leah sa...

Så koselig innlegg, og så nydelige julestrømper du har sydd! Fortsatt god helg til deg :-)

Tia sa...

julestrømpene var veldig fine, mottakerne blir nok glade. Morsomt at du har egenprodusert kalender, det pleier vi også å ha, men ikke i år. Fine adventsgaver, nydelige engler.