torsdag, november 30

Ventetid

I kveld har vi satt fram adventstaker, stjerne, de lilla hjertene mine, og fimonissene jeg laget i fjor til jul. Jeg er skikkelig stolt av nissefamilien. De er så fine på kjøkkenet sammen med adventstaken.


Slik ser det ut i kjøkkenvinduet nå. Julegardinene kommer jeg til å henge opp senere, syns liksom det ble litt for tidlig nå. Jeg skal også sy nytt juletrekk til krakken jeg har på kjøkkenet, og pute i samme stoff til jorastolen. Skal også sy to hylleborder i samme stoff. Når de er ferdige henger jeg opp resten av julegardinene. :o)

De lilla hjertene sydde jeg i fjor. Pynter fint opp i et adventsvindu.

Her ligger adventkalendertingene til Arnt Håvard. Jeg tenker han er ganske nysgjerrig nå. hihi.. ;o)
Jeg har lagt de i posene nå, og han har pakket mine.

Stjerna skinner i stuevinduet. Det var så koselig å ta fram adventpynten. Fikk ordentlig julestemning da vi hang den opp.

Midt i førjulsjaget, og maset er det viktig å sette seg ned, tenne et lys og tenke på hva advent egentlig betyr. Advent er ei forberedelsestid, ei ventetid. Advent betyr komme. Vi venter på å få feire Jesus sin fødselsdag. Jesus som kom til verden som et lite barn og som ble født i en enkel stall for over 2000 år siden. Men, budskapet er like enkelt og rent i dag som for mange år siden. Jesus kom til verden for å frelse oss.
Jeg er så glad hver Julekveld,
for da ble Jesus født.
Da lyste stjernen som en sol,
og engler sang så søtt.

Jeg ønsker dere alle sammen en god og trivelig advent!

22 kommentarer:

Tonje sa...

Hei min kjære bloggvenn=)
Så utrolig koslige bilder,ble skikkelig i adventshumør jeg nå. De nissene og hjertene du har laget var nydelig=)Du har det så koslig hjemme hos deg så jeg syns du burde bli presentert i et inteiørmagasin.
Hadde verdt en stor opplevelse og fått oppleve hjemmet ditt=)
Ha en flott dag i morgen=)
P.s Kommer det mere i butikken din nå?Klemmer fra meg

Hulda sa...

tonje: heisann! OI, tusen takk for en så koselig hilsen. Jeg tror ikke at hjemmet mitt burde bli presentert i et interiørblad, men takk for det. :o) Er nå ikke alt som er like bra da. :) Dessverre kommer det ikke mer i butikken før etter jul. Jeg har nettopp gjort ferdig en bestilling og holder på å sy ferdig julegaver, så har dessverre ikke kapasitet til mer før jul. Men, lover å komme sterkere tilbake utpå nyåret, bl.a med noen bilder.

elin1976 sa...

Hei og god morgen.
Så fint du har pyntet hjemme hos deg.
Skikkelig koselig var det.
Nissene var bare helt herlige.
ååå, det er slik en herlig tid vi går inn i nå.
Er skikkelig julete. Her i huset er både jeg og prinsessa slik.
Vi planlegger og forbreder hver dag.
Kalender gavene til Arnt Håvard så spennende ut.
Gleder du deg til de du får av han? Du må holde oss oppdatert på innholdet.
Klem fra elin:o)

Karna sa...

Så koselig du har laget det i huset Hulda! Nydelige nisser! Disse kan du virkelig bære stolt over!! Ha en fin helg!

Anonym sa...

Takk Hulda for koselige ord og bilder. Du har det så utrolig koselig til deg og julestemningen bare øker når jeg ser alt det fine du har satt fram. Kos deg masse idag, klem : )

Mia sa...

Kos deg i adventstiden. Huset er jo så vakker pyntet og pakkene ferdig i tur og orden! Fine bilder du har sydd også. Nyt dagen idag.

Katrine K sa...

Det ser veldig hyggelig ut hjemme hos deg, så søtt at dere lager adventskallenderpakker til hverandre!
Jeg lagde en julekallender-kommode ved å lime sammen 24 store fyrstikkesker, lime på perlehåndtak og skrive tall på...
Med små hemmeligheter inni, selvfølgelig.

Anonym sa...

Hei Hulda!
Så fin post fra deg idag. Du har det ordentlig koselig, synes jeg. Synes det er så hyggelig med den adventskalenderen du og mannen din har! Det er sånt som lyser opp i hverdagen. Takk for at du minner om julebudskapet, det er så lett å glemme det viktigste. Hjelper ikke så mye om rammen er fin, om ikke innholdet er der. Også må jeg få skryte av de bildene du har sydd. De er kjempefine, og du er så kreativ og flink! Ha en god 1. desember!

Hannele sa...

Fin tomtefamilj som väntar, jag hatr också bytt gardiner i köket och letat fram adventljus.

Anonym sa...

Hei Hulda. Så moro å ta en kikk på alt det fine du har på bloggen din. Jeg ligger etter med alt nå som jeg ikke har hatt internett på en stund,og siden jeg har vært syk. Men det blir jo jul allikevel...,og pynte kan en gjøre litt etter hvert. Masse fint har du pyntet med,likte veldig godt Fimonissene dine.
Ønsker deg en god førjulstid Hulda.

kreoline sa...

Fin tid vi går i møte, og du har begynt å pynte så koselig. Så kjempekoselig med pakker til hverandre, blir mange spennende morgener i møte for deg og Arnt Håvard nå. Ha en fin dag Hulda, klem fra meg. :)

Den gode feen sa...

Kjempeskjønn nissefamilie du har laga. Alltid kjekt å åpne eskene med julepynt. Kjært gjensyn med fine ting, og kanskje litt overraskelsar om ein finn ting ein ikkje hugsa at ein kjøpte/fekk :) Ha ei fin helg!

Anonym sa...

Hej gumman! Jag hade också massa problem med blogger igårkväll, segt som sirap var det! Men nu verkar det vara lugnt! :) Vad mycket julpynt du fått upp! Jag är också nyfiken på adventspaketen! :)

Timotei sa...

Fine bilder og fine ord, Hulda. Det ble så koselig i kjøkkenvinduet ditt med adventsstake og en herlig liten nissefamilie!

Naturegirl sa...

Shedding ~*light*~ with your candles and Love from the ~*hearts*~..decorate your home!
~*Giving*~ I see with your shiny packages!

Månefeen sa...

Så koselig å lese dette på 1 desember. Ble i skikkelig julestemning nå. Nissene du har laget er kjempesøte.

anniche sa...

Så koselige bilder fra huset ditt da Hulda!!
Veldig fine fimo nisser- du er så allsidig at det imponerer meg!
Ønsker deg en god helg

Lisa sa...

So cute! You amaze me by how much you get done.

Christina sa...

Oh I love the Nisse! So cute!

Anonym sa...

Skikkelig julestemning i huset ditt nå!! Har savidt fått hengt opp stjerna i vinduet, så du ligger "lysår" foran meg ;) Likte veldig godt de lilla hjertene du har sydd, og fimonissene var kjempesøte.
Ha en kjempefin helg, Hulda :)

Tia sa...

Herlig nissefamilie! Jeg er helt enig i at det er koselig å finne frem julepynten! nå har jeg hengt opp lys ute og inne og det ble fint!
Ha en flott førjulstid og kos deg!
Fin adventsstemning i stue og kjøkken hos deg :)

Hulda sa...

Tusen takk til alle som har skrevet til meg, jeg setter stor pris på det. Men, dessverre rekker jeg ikke å svar alle, i denne førjulstida. Det er jo ikke alltid at jeg har tid å sitte ved datan. ;o) Jeg prøver så godt jeg kan.

Thanks to all of you for your very kind comments. It really makes me happy. But, I am sorry, in the Advent I couldn't be able to answer all of your comment, every day. But, I will try. :o)