søndag, november 12

Søndag hos Hulda

Først i dag vil jeg vise dere to nostalgiske hjerter som jeg har laget i formiddag. Jeg scanna et gammelt noteark som vi hadde i koret for lenge siden. Det ble fin bakgrunn. En engel har jeg limt midt på, og blonder rundt. Disse blir fine på juletreet. Jeg lager nok flere senere. Jeg har også tenkt å henge en hyssing med slike hjerter på langsiden av kassen jeg skal bruke til å sette svibler i til jul. Skal ha sviblene i to sinkkrukker.

Så må jeg jo si at jeg er kjempeglad i dag, Arnt Håvard er kommet hjem! JIPPI! :o) Her kan dere se den ene av madonnafigurene han hadde med hjem til meg. Syns den var skikkelig fin. :) Jeg har hengt et av emblemene fra Nordhjem på den store muggen. Den minste er den jeg kjøpte fra Leonorah. Syns de passa fint sammen.
Slik ser det ut på hylla i stua for øyeblikket. Til jul blir det annerledes. De to bildene over hylla skal jeg bytte ut til jul. Jeg har funnet to gammeldagse motiver som jeg skal skrive ut og henge i rammene da.

Disse fine målebegrene fra Lisbeth Dahl har Arnt Håvard også funnet til meg. Kjempesnilt!

Noen små lys fikk jeg også, de passer til den lille adventstaken som jeg har bilde av litt lengre ned her.

Jeg har bytta ut alle tingene jeg hadde på sølvbrettet mitt. Slik ser det ut nå. Koselig, syns jeg. Til jul blir det nok forandringer igjen.
Her ser dere bilde av den lille hjerteformede adventstaken. Jeg måtte legge en lilla duk under pga adventa som er her ganske snart. :o) Den skal jeg ta fram til advent.

Til slutt et bilde av denne fine lysestaken som Arnt Håvard kjøpte i Tyskland. Jeg må finne en plass til den, får ta bort noe ava det andre jeg har. Den er jo så fin, så vil ha den framme. :o)

22 kommentarer:

toril sa...

Velkommen heim igjen Arnt Håvard!

Anonym sa...

Det må være dejligt at have manden hjemme igen.
Virkelig fine ting han havde med til dig.
Hylden i stuen er jo rigtig nydelig, det ser super hyggeligt ud.
Jeg er helt forelsket i den lille engel på sølvfadet, Så sød hun er.
Hav en god uge.

bolina sa...

Høres nesten ut som julaften hjemme hos deg, med så mye nytt og fint :)
Er så koselig å kunne pynte med noe nytt. Ser ut som du har hatt en flott helg på interiør-fronten!
Ha en fortsatt fin søndag :D

Mia sa...

Så mye fint du har fått! Virker som du har fått allt det du ønsket deg, og litt til... De målebegerne fra Lisbeth Dahl var kjempefine. Hadde du dem på ønskelisten? Englehjertene dine er også søte - som allt det du lager!

kreoline sa...

Så mye flott du har fått, flink mann du har. Målebegerne var helt skjønne, nydelig farve. Ja, du har visst fått et du ønsket deg. Kjempesøte hjertekort med engler du har laget, koselige på juletreet.

Hulda sa...

toril: han takker for det!

sarah: ja, er herlig å ha han hjemme igjen, det må jeg innrømme, selvom jeg har hatt det fint hjemme hos familien. :) Den hylla satte vi opp i vår, er riktig så fornøyd med den. Det er fint med den, da kan man bytte ut ting, og forandre når man har lyst. Og hyllen tar jo også liten plass. Ha en fin uke du også. :)

bolina: ja, det ble en minijulaften i dag, helt utrolig så mye fint han hadde med hjem. :)

mia: ja, ble mye fint! Jeg måtte sette unna noe pynt for å få plass til noe av det nye. Nei, hadde ikke de målebegrene på lista. :)

kreoline: ja, han vet hva jeg liker, også er han jo flink å kjøpe gaver også. :) Gleder meg til å pynte til jul med hjertene. :)

Anonym sa...

The blue vintage style mixing bowls are great... I love them! I also thought the Madonna figure looks lovely with the pitchers. I particularly liked your idea of tying a medal around the pitcher with the candles in it... I think I'll give that one a try!
Jane

Anonym sa...

Vad kul att han är hemma, och så gulligt att köpa fina presenter till dig! :) Han vet vad du gillar, det syns gott och väl!! :D Underbara hjärtan du gjort med noterna! Kram!

Ingrid sa...

Så fine hjerter du har laget! Kjempemasse fint du har fått av Arnt Håvard også! Ser ut som han har peiling på hva du liker! :)

Anonym sa...

Tusen takk for en koselig titt på alt det fine du har fått deg.Snill mann du har ;-}Fint å ha han hjemme igjen tenker jeg....
Vakker julepynt har du laget også.Moro å se på alt du lager.
Ha en god natt ;-}

anniche sa...

Det var nydelige ting det!
Er såååå trøtt, sendt 80 mail nå...
Måtte bare innom deg og titt før jeg treffer senga, med et pang!
Natta

anniche sa...

Hei Hulda.

ser du hat titte på Bolina sine fimo engler!
Det er kjempe moro å jobbe med.
Som kitt, ca 15 min i ovn på 130 grader....også kan du lage hva som helst! Moro:O)
Det burde du prøve. Panduro selger masse fine farger, med glitter osv!
NATTA

Hulda sa...

jane: I am glad you like it and got some ideas. Have a great day!

anna: ja, godt å ha han her igjen, og han vet absolutt hva jeg liker. :)

ingrid: ja, jeg ble fornøyd med hjertene, skal lage noen flere senere. Fant ideen i et juleblad. Dine hjerter er jo også fine.

sol: takk for det, det er alltid best å ha han hjemme, ja. :)

anniche: 80 mail, det var ikke småtterier!! Jeg har prøvde meg på fimoleire, laget en nissefamilie i fjor. De ble søte. Skal legge ut bilder av de i adventa.

Karna sa...

Så koselige ting du fikk, flotte stillben også!! Så kjekt med noe nytt!! Skulle vært på låven til Hjem kjære hjem......

Metteflette sa...

Så masse nydelig du har fått! Ekstra hyggelig når mannen kommer hjem med gavedryss! Julepynten du har laget var skjønn!

Huset i Hagen sa...

Å, så mye nydelig du har fått deg!! Må innom Hjem kjære hjem og titte jeg også nå, he, he, :0) Ha en fin uke!

Nina sa...

Så mye fint han hadde kjøpt til deg:-) Likte veldig godt den hjeteforma adventsstaken. Alle de fine engleglansbildene du har, hvor kjøper du de? Nille?

Timotei sa...

Du verden, så mye fint du har fått! Må være godt å ha mannen hjemme igjen. Han er jammen flink til å kjøpe gaver, synes jeg. Hjertene med noteark og engler var nydelige!

Ellas lille hi sa...

Her var det masse fint.
Du er var veldig heldig må jeg si.
Godt å få Arnt Håvard hjem etter utlandsturen ;)
Ønsker deg en kreativ uke, Hulda.

Hulda sa...

karna: ja, er masse flott der!!

metteflette: tusen takk! Ja, herlig med han hjemme igjen.

huset i hagen: ja, du må ta deg en tur innom der, masse flott!

nina: nei, nille har ikke glansbilder. Jeg finner endel på nettet, som jeg skriver ut, endel er kjøpt litt rundt omkring, når jeg finner fine glans kjøper jeg. Får jo alltids bruk for de til noe.

timotei: ja, det er mange som syns jeg er heldig med mannen min, han er veldig allsidig. :o)

ella: takk det samme til deg. :o)

Vanja sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Vanja sa...

Fine hjerter og en aldeles nydelig madonnafigur.

Gleder meg til å se hvordan du endrer hylla di fram mot jul. Selv er jeg ikke så flink til å bytte på pynten jeg har, og spesielt ikke til å vite helt hvor jeg skal få julepynten jeg har opparbeidet meg gjennom årene fram på best mulig måte.