lørdag, november 11

God lørdag. :o)


Jeg måtte jo vise dere hvordan hjertene ble når jeg fikk satt på prisme i spissen, dette er det ene av de. Syns det ble flott.
Kan også fortelle at i dag da jeg var hjemmom og satte på varmen i huset hadde jeg med meg alle sakene jeg kjøpte fra Leonorah. Jeg satte de på plass, og det ble skikkelig lekkert!! Jeg skal ta bilder i morgen, eller i uka.

I had to show you how the hearts looked like with prism on it. This is one of them. I think it looks good.
When I was home today I decorated the living room with the things I bought form Leonorah. It looks SO lovely!! I should show you photos tomorrow, or in the next week
.


Anna skrev i en av sine tidligere innlegg om keramikk, og ting man har laget av keramikk. I dag fikk jeg tatt bilde av disse to figurene som jeg laget da jeg gikk formgivningsfag. De står hjemme hos foreldrene mine. Jeg husker det var veldig morsomt å lage disse. De to eskene i forgrunnen har morfaren min malt på. Syns de er så fine.

Anna wrote about ceramics in one of her posts. I want to show you these figures, I made them when I took classes in art. They are still at my parents house. It was fun making them. The two boxes in front are painted by my grandfather.


De tre neste bildene kommer fra Hjem kjære hjem. Arnt Håvard er i Oslo nå, og han har lovet meg å stikke innom der og kjøpe disse tingene til meg. Jeg syns denne staken var nydelig. Gleder meg til å ha den framme i adventa og jula.

These three photos is from Hjem kjære hjem. Arnt Håvard is in Oslo now, and he promised me to stop by the store and buy me these things. I really adore the candlestick. I am looking forward to use it for Advent and Christmas.



Er ikke disse madonnafigurene skjønne? Gleder meg til å få de. :o) Tenker at de blir herlige sammen med lys på et sølvbrett, eller til pynt på en hylle.
Jeg venter på at Vakre hjem og interiør skal komme i postkassen, trodde det skulle komme i dag, men det gjorde det ikke. Det kommer jo i salg fra tirsdag. Tror det blir mye fint der denne gangen. Kjøpte meg et annet ineriørblad for helgen; Bonytt, har ikke brukt å kjøpe det. Men, denne gangen var det mye fint der.
Ønsker dere en fin lørdag!
Klem fra Hulda.
He should also buy these madonna figures for me, I think they will look great with some candles or at a shelf.
Have a great Saturday!
Hugs, Hulda.

17 kommentarer:

kreoline sa...

Sååå koselige figurer i keramikk du har laget, det er så kjekke minner og sikkert ekstra kjekt for dine foreldre å ha de hjemme. Tenker meg at du gleder deg til din mann kommer hjem, med de flotte tingene, å det blir spennende å se. Ha en fin lørdag du også Hulda.

anniche sa...

Jøss, de figurene dine i keramikk var jo nydelige!
Spesiellt ansiktene hadde du laget veldig bra synes jeg!!!
Madonna figurene var også flotte, jeg kjøpte jo den fra Leonorah- og er så fornøyd med den!!! Må få blogga den etterhvert, da jeg synes den var så utrolig mye finere i virkeligheten!
Tenker du gleder deg til å få din kjære hjem i gjen nå!
Jeg har vært på shopping i dag også, har du vært på nille i det siste?????
Hvis ikke må du ta deg en tur, masse koselige engle ting- såpekopper, fyrstikker, lys osv
Klem fra Anniche

Hulda sa...

kreoline: ja, syns også de figurene er fine, de er ganske store også. Ja, de er glade for at jeg lot de stå igjen hjemme, jeg syns de passer godt der de står. Ja, gleder meg enormt til i morgen, og jeg har han hjemme igjen. :o)

anniche: koselig at du likte de. :) De to madonna figurene fra Hjem kjære hjem er billige, 45 og 69 kr, tror jeg det var. Men, er jo heldig å slippe porto når han kan gå innom der. Ja, blir herlig å få han hjem igjen. ;o) Har akkurat vært innom deg og skrevet, flotte engler og ting. :) Har ikke sett de på nille her, men så de fikk mye varer fredag, så da var de nok der. :)

Anonym sa...

Fine og sjove figurer i keramik du har lavet. Det er morsomt at have sådan nogle ting.
Fine ting du har "bestilt" at manden skal købe med hjem til dig. de skal blive fine til jul.
God søndag til dig

Karna sa...

Håper Arnt Håvard fant det du ønsket deg, flotte ting. Keramikk hodene var knall fine!! Ha en fin søndag!

Hulda sa...

sarah: ja, jeg håper han finner de tingene, jeg har sendt han mail med bilder, så blir det lettere for ham. :o) Du vet, menn i interiørbutikker..

karna: ja, jeg får håpe han greier å finne fram til de tingene. :) Jeg laget de figurene i 1993, så de begynner å bli noen år nå.

Anonym sa...

...men kjære vene så mye fint du til stadighet viser. Alltid lekre bilder av ting du lager eller kjøper, utrolig. Figurene dine var jo kjempesøte, viser at du tidlig hadde store kreative evner. Adventsstaken var virkelig nydelig, hvor ligger hjem kjære hjem ??? Min mann skal til oslo om to uker, kanskje han også skal få et slikt oppdrag. Og madonnafigurene også bare helt nydelige. Ha en fin søndag Hulda. Klem

Mia sa...

Hei Hulda! Englene dine med prismene på er helt nydelige! Bedårende er også keramikk figurene dine. Og så de fine tingene som du venter å få hjem (eller kansje har du fått dem allerede...) Koselig at du likte julestrømpene mine. Englene er av papp (cut-out papp? hvet fortsatt ikke hva det heter...) Jeg har kjøpt de i London, men man får sikker noe i likhet her i Norge også - eller kansje man kan lime glansbilder på papp... Koselig søndag kveld til deg!

Anonym sa...

Vad kul att din man är hemma igen!! :D Jättefina saker du gjort, såå fint julhjärtat med den lila ängeln med mörkt hår!! :) Jag vill att Nille ska komma till Sverige! ;) Kram på dig!

Deb sa...

Lots of beautiful things, Hulda. I love the hearts you've been making.
Debbie

Anonym sa...

Men så fina keramikfigurer du hade gjort :-)

Leah sa...

Så flotte figurer du har laget, viser at du var flink med fingrene dine før også! Og de tingene du har "bestilt" ser veldig fine ut:-)

Lisa sa...

The heart looks great with the prism. Your ceramic figures are really neat and those boxes by your Grandfather are beautiful.

I look forward to seeing the pretty things Arnt Havard brings home.

Lisa sa...

Oops, I forgot to tell you something. One of the reasons I came to your blog today was to give you a link to some pictures I think you'll really enjoy on Flickr. When I looked at them, I thought of you. (In fact, I double checked to make sure it wasn't you. lol)http://www.flickr.com/photos/life_in_a_glimt_by_dortesjs/

Lisa sa...

http://www.flickr.com/photos/life_in_a_glimt_by_dortesjs/

Sorry...first one didn't work.

Hulda sa...

julie: jeg har skrevet på din blogg hvordan man kan kjøre til Hjem kjære hjem.

mia: ja, nå er han kommet hjem, og jeg har fått mye fint. Har akkurat lagt ut bilder.

anna: takk for det! Koselig at du er tilbake igjen du også. Jeg skal svare på mailen din nå.

deb: thank you! It is fun making them too.

fröken kattfot: så koselig at du likte keramikkfigurene.

leah: ja, jeg har alltid likt forming, og å lage ulike ting. :)

lisa: thanks for the link! I really enjoyed it. :)

Anonym sa...

Your ceramics are adorable and it seems like your Grandfather is very talented too, his painted boxes are lovely. I agree that your heart with the prism looks good, it adds a sparkle! There are so many lovely stores near you where you get such wonderful things... I love the Madonna figures and the heart candlstick holder, all certainly will add a lovely festive spirit to your home.
Jane