tirsdag, november 21

Julestrømpe og litt til :o)

I ettermiddag og kveld ble det som vanlig søm her hos meg. Jeg har bl.a sydd den ene av to julestrømper som jeg har fått bestilling på. Jeg mangler opphenget, men skal få tak i et lyst silkebånd til det. Jeg syns den ble fin, det håper jeg kunden også vil synes.

As usually I have been sewing this evening. I have among other things been sewing this Christmas stocking. Someone has orderd two of these. I should buy a ribbon for hangers later. I think it turned out nice.

Her er en detalj fra pynten. Den fine, hvite rosa er gammel, antakelig fra 1960- tallet. Jeg har kjøpt den på den gamle stoffbutikken i byen, som jeg har skrevet om tidligere. Syns den passet godt ved siden av bildet av englegutten.

A detail from the decoration. The lovely, white rose is old, probably from the sixties. I bought it in an old fabric store in town. I think it looks good togheter with the angelboy.

Den fine gullblonden kommer fra den samme butikken. Også ble det noen pomponger også til pynt.

The nice gold lace is also from the same store. And some pom-poms looks great too.

Jeg fant dette nydelige lilla innpakningspapiret med hvite prikker, og båndet i samme stil, på en blomsterbutikk i dag. Begge er fra House Doctor. De skal bli fine å bruke til innpakning. Også er jo lilla adventfargen. :o)

I find this lovely lilac wrapping paper with dots, and the ribbon too, at a flower shop in the town to day. Both from House Doctor. I will enjoy making lovely presents with it. And lilac is also the colour of Advent. :o)

Til slutt i dag må jeg bare vise fram alle disse flotte båndene som jeg også fikk med meg hjem i dag. Herlig, sier jeg bare! ;o)
Finally I just had to show you these lovely ribbons I had to buy today. One word: Adorable! ;o)

17 kommentarer:

Katarina sa...

Du e heldig som har fått tak i papiret til house of doctor.. Her i Kbh er det som regel i restordre hos de fleste butikkene.. I allefall var det d før helga. Har kjøpt selv en litt annen type papir fra de,da jeg egentlig skulle ha hatt den røde m/prikker på. Nydelige bånd du har kjøpt også. Skal på bånd jakt i helga da æ holder på med noen småtterier.. Håper jeg er så heldig som deg. Ha en fin dag!!

Karna sa...

Kjempe fin julestrømpe, kan ikke skjønne noe annet enn at mottaker blir fornøyd, så fiiiint med den rosen på, og nydelig gullbånd. Har funnet et skattekammer du i den sybutikken! Jeg må få fatt i noen av disse blondene jeg også, er jo så søte!

elin1976 sa...

Hei og god morgen.
Kjempefin julesokk. synes motivet er vakkert.Blondene er også pene. Her finner jeg ikke slike flotte blonder, må nok inn til Stavanger for å få slike. Ha en fin dag:o)

Hulda sa...

katarina: synd du ikke får tak i papiret, her har de nettopp fått inn masse papir i ulike mønster og farger, og masse bånd. Jeg tenkte å kjøpe et til med blomster på. Håper du får tak i du også.

karna: ja, den butikken har det meste, og veldig spesielle blonder, stoff og tilbehør. Det er jo ekstra artig at det er gamle ting, mye av det de har.

elin: hei, ja, det bildet jeg har på er veldig søtt, syns jeg også. :o)

Anonym sa...

Papiret er superfint og båndet passer lige til. Flot, flot.
Blondernde er skønne, virkelig smukke dem skal du nok få brugt til noget fint.
Jeg ville lige høre: hvad er det din veninde studerer i KBH?

Hulda sa...

sarah: takk! Hun studerer farmasi, er snart ferdig farmasøyt. Hun har bare dette året igjen. :)

siripirisiri sa...

Hei!
SÅ mye fint du lager for tiden da!
Den strømpen var kjempesøt, og jeg likte godt de til og fra lappene + gaveeskene!

ha en fin uke!
Ps bare 2 dager til helg!
Og bare 32 dager til jul!!!
:D Siri

Anonym sa...

Vilka fina band du fått tag i, och det blir fina julklappar med House Doctor pappret! Hon som får julstrumpan blir säkert jättenöjd också, säger som Karna, jättefint med rosen på! :)

Anonym sa...

Hei Hulda! Jammen er du produktiv! Nydelig julestrømpe, og jeg likte godt papiret og båndet fra House Doctor. Jeg er sikker på du kommer til å lage mye fint av de blondene du kjøpte!

Mia sa...

Og her produseres det som bare det, ser jeg. Så effektiv du er, Hulda - nydelig strømpe, og rosen var jo ekstra skjønn. Så fine ting du finner i blomsterbutikken i tillegg til blomster! Skulle ønske det var slik her hos meg også...

Tia sa...

Så fin strømpe! Du er produktiv og kreativ må jeg si :)
og flotte bånd du har funnet, kjekt å ha sier jeg bare... :D
alt kommer til nytte en vakker dag
Ha en vakker aften :)

Anonym sa...

Julstrumpan är verkligen jättefin, va duktigt du är! :-)

Anonym sa...

Den julstrumpan var fin!!!

monica sa...

Hei Hulda!
Strømpa ble kjempefin!!!!
Du syr så utrolig mye fint :-)

Anonym sa...

Your Christmas stockings are lovely and isn't it great that you have an order for them too! You do find some wonderful little goodies on your shopping trips and the lace, you're right is adorable!
Jane

anniche sa...

Kjempe søt julestrømpe!
Også var det virkelig mage søte bånd:O)

cathinka sa...

jeg har også vært ute og handlet stoff til julestrømpe i dag. Og så har jeg nettopp fått internett for første gang i mitt liv ! Så det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å søke på JULESTRØMPE ! og se hva jeg fant ! den strømpen er veldig fin synes jeg. Jeg har helt dilla på lyse interiører og den der passer utmerket. Mine strømper blir røde m brun pelskant og litt gullpynt. Det blir julegavene til alle onkler og tanter i år.