søndag, november 19

JulepyntI ettermiddag har jeg laget et julebilde. Det skal få stå på en fin plass i stua til jul. Jeg har brukt en serviett til bakgrunn, snøfnuggene er flotte! For å få den til å sitte fast lakket jeg først plata jeg har brukt, la servietten over og tok deretter et strøk lakk til. Det blir endel kliss og klass, men det blir fint når det tørker. Jeg gjorde det samme med klokka som jeg dekorerte i høst.

I made this Christmas picture this afternoon. I should find a nice place for it for Christmas. I have used a napkin in the background. The snowflakes are lovely. I have used some varnish as glue for the napkin. I have done a coat, then I placed the napkin, and then another coat, on the napkin. It is a bit sticky, but it turned out nice when it is dry. I did the same with the clock I decorated this autumn.

Når bakgrunnen var tørr limte jeg på bildene. Her har jeg brukt både glans, printa ut noen bilder på kartong, og brukte litt blonder.

When the background was dry, I pasted the pictures on it. I have used glossy pictures, some pictures I printed out on paper board, and some laces.

Det ble også noen flere til og fra - lapper i dag. Brukte deler av et gullbånd på to av lappene, det pynta fint opp.

I have also made some more tags for Christmas presents. I have used some golden tie on two of the tags, it looks very "Christmas", I think.

Nå har jeg en god bunke med merkelapper, så nå kan julegavene snart pakkes. :o) Men, jeg har jo ikke kjøpt alle enda. :o) Jeg har satt meg som mål og ikke bruke noen kjøpte merkelapper i år. :)

I have a heap of tags now, so I think I could get started with some wrapping. :o) But, I have to buy some more presents first. :o) My goal is not to use any buyed tags this year. :)21 kommentarer:

elin1976 sa...

Du har vært skikkelig kreativ i dag. Bildet var kjempeflott. Jeg får så mange godt idèr til ting å lage når jeg leser bloggen din.
I kveld skal jeg også lage merkelapper.
Dine var kjempefine.
Mens jeg laga middag, laga jeg juletrepynt.
Brukte peppekakeformer, kartong, avispapir og rødrutete sløyfer
(like dem du har rund merkelappene)
Dette ble tilsammen skikkelig rustikk og koselig landlig julepynt. Skal lage mange av de. Legger ut bilde senere:o)

Bolina sa...

Så flott julebilde, kan tenke meg det kommer til å pynte fint opp i huset ditt! Skal også lage julemerkelapper, pleier å gjøre d hver jul...synes d er ekstra koselig å gi bort gavene da =)
Du har jo fått lagd mange allerede, kjenner at jeg er litt etter på den fronten ja, men d blir..d blir ;)
Er så mye fint og kreativt å se på bloggen din!!!
Ha en fin søndagskveld =D

Hulda sa...

elin: ja, jeg fikk lyst til å lage noe julepynt i dag, det syns jeg er så koselig på søndags ettermiddagene. :o) Jeg syns juletrepynten din høres skikkelig stilig ut, blir artig å se bilder av det du har laget. Skal komme innom deg senere i kveld og se. :o)

bolina: Kjempekoselig at du liker det jeg lager, er jo ekstra koselig å vise det fram også da. :o)Selvlagde merkelapper er jo noe av sjarmen, og en fint innpakket gave er nydelig å ha liggende framme og nyte synet av. :)

Anonym sa...

julebilledet er flot. Snefnuggene er bare rigtig fine som baggrund.
Flotte julemærker også. Dine gaver skal nok blive flotte.
God uge.

Katarina sa...

Det var ett flott bilde du har laget!!Ha en fin jobbuke.

Katrine K sa...

Kjempefine julemerkelapper, de som får disse blir nok glade!

Anonym sa...

Sjarmerende bilde og nydelige pakkelapper! Tusen takk for tipset med iron-on ark fra Clas Ohlson. Fikk bestilt dem, og ble fornøyd med resultatet. Jeg har nå fått min egen blogg, velkommen på besøk!

Karna sa...

Flotte merkelapper og bilde du har laget Hulda! Jeg laget også et julebilde i helgen, prøvde meg først med maling og pensel...det ble ikke noe vakkert syn, så da ble det noteark og glansbilder til slutt.....Pakkene dine kommer til å bli kjempekoselig med de merkelappene på!!

Marita BK sa...

Kjempesøte lapper og så koselig å få. Man kaster ikke disse etter at gaven er åpnet, liksom!

monique sa...

As Always I love all the things you made. You are very talented and I always love to read and look at your blog over and over again.
Thanks for your comment on my blog.

Nina sa...

Så flott bilde ble, morro å lage slikt selv. Pakkelappene du hyar lagd er så søte, med englene. Skal lage pakkelapper jeg også. Men det ble ikke tid til det i dag, da jeg lagde div.julekort og andre kort:-)
Ha en fin dag og en
kreativ kveld:-)
Du får nok noe kreativt ut av kvelden.

Anonym sa...

Jätte fina present kort det blir vackert på julklapparna. Roligt med kreativa människor. Smart idé med blogg shop det kommer nog att gå jätte bra med alla fina saker du gjort. Min favorit är lavendel påsarna.
Tack för din gulliga kommentar på min blogg.

Jorid sa...

Så fine! Jeg ble rent nostalgisk her jeg sitter :-)

Anonym sa...

Jättekreativ du varit i helgen! Blir fina paket! Och snyggt med prismorna till ljuskronan!

Metteflette sa...

Så mye flott du har rukket å lage i helgen!! Bildet ble kjempefint og hjemmelagede navnlapper er jo så mye mer koselig enn kjøpte! Ha en flott mandag :-)

Anonym sa...

Wow, I haven't had time to visit your blog recently - you ahve been so productive in that time!!
The tags are a joy! I am sure who ever receives them will like them as much as any gift!!

Anonym sa...

Your Christmas picture is beautiful, it'll look lovely hung up on your wall and the Christmas tags are so pretty, I especially liked the bundle tied with the red gingham bow. I caught a glimpse of your craft basket with the blue gingham lining and thought how pretty that looked too...can you tell how much I like gingham?
Jane

Mia sa...

Kjempefint julebilde, Hulda! Og så er merkelappene dine så vakre - har fått lyst til å prøve meg på noe lignenede. Men hvor kjøper du selve lappene/etikettene fra? Jeg har lett etter den typen du bruker, men uten hell.

Hulda sa...

sarah: takk! Jeg likte også så godt snefnuggene på servietten, og syns det ble fint som bakgrunn.

katarina: tusen takk for det!

katrine k: ja, jeg håper de blir glade for dem. :o)

ellie: så koselig at du har fått deg blogg du også, jeg har vært innom deg, det har du sikkert sett. Jeg har lagt deg til i linkene mine. Flott at resultatet ble bra!

karna: takk for det! Jeg syns bildet ditt ble fint, du kan jo henge det opp i jula. Fint bilde av et juletre på.

marita: nei, jeg håper de blir tatt vare på. :)

monique: thank you so much for your nice comment. It is fun making things. :)

nina: du hadde rett, det ble en kreativ kveld! ;o) Skal innom deg og se hva du har laget også.

an angel: så koselig at du likte lavendelposene. Jeg har ikke tid til å legge ut mer i shoppen før jul, har så mye jeg syr i julegaver og slikt, så det blir ikke tid til salg nå. Kommer sterkere tilbake i Januar.

jorid: koselig! Kjekt at du stakk innom her hos meg.

anna: ja, fikk inspirasjon til å lage forskjellige ting i helga, har også gjort klart pakken til hemmelig venn.

metteflette: koselig du likte de, jeg er fornøyd selv også. :o)

nostalgia: good to see you again! I hope everybody will like the tags. :)

jane: yes, I think it is very nice too. And blue is one of my favorite colours.

mias landliv: jeg har kjøpt merkelappene hos Panduro. Der har de i massevis. :)

Lisa sa...

Lovely tags and picture. You are really making a lot of things. I need to get busy. :)

Hulda sa...

lisa: yes, I always do that in this time of year. :o)