tirsdag, november 7

Fra Leonorah


I dag kom pakken med det som jeg har bestilt fra Leonorah. Dette fine God Jul skiltet skal henge i gangen, tror jeg, til jul. Siden jeg ikke er hjemme, men hos foreldrene mine viser jeg kun bilde av tingene jeg kjøpte. Det kommer interiørbilder når jeg kommer hjem og har fått dandert og stylet det hele.

I recived my order from Leonorah to day. I will have this pretty sign in the hall way, I think. It is for Christmas decoration. The words on it means; Merry Christmas. This week I am living at my parents, since my husband is in Germany in business trip. So, I will show you the things in my interior when I am back home again.


Disse fine, gammeldagse julekortene kommer også fra Leonorah. Jeg syns innpakningen i hyssing var skikkelig stilig.

These lovely, old-fashioned Christmas cards is also from Leonorah. I really fancy the wrapping.Kjøpte også denne nydelige rosemuggen i emalje. Jeg vet nøyaktig hvor jeg skal plassere den. Dere får se bilder av det senere. :o)

I also bought this lovely rose pitcher. I know exactly where I should have it. I
will show you photos later on. :o)


JUPP! Jeg er VELDIG glad i mugger. Jeg falt virkelig for fasongen og fargen på denne. Den er flott. Jeg skal ha den på kjøkkenet, tror jeg.

JUPP! I just LOVE pitchers. This is a white one. Lovely shape of it. :o) I will have it at my kitchen, I think.Disse lekre blondene fikk jeg også fra Leonorah. Syns fargen er så fin!
- gammelrosa- De skal jeg bruke til mye flott. Gleder meg allerede til det. :o)

These delicious laces is also from Leonorah. I really love the colour, old rose. I will use them for a lot of pretty things. I look forward to that. :o)Ny blondeforsyning ble det også, dette kommer fra Stoff & Stil. Jeg har brukt nesten alt av blonder som jeg kjøpte i høst, så da måtte det bli refill! Her er blonder i hvitt, natur, rosa, grått og brunt. Noen smale, og noen brede. Med andre ord; noe for enhver smak. :o)

I also got my lace order today. I have used all of the laces I orderd this autumn.
So, I had to add some refill! I got laces in white, natur, pink, grey and brown. Some slim, some wide. In other words; something for everyone. :o)

18 kommentarer:

Anonym sa...

Åååh vilken underbar gräddkanna! Förstår att du är glad för den! Blir allt lite avundssjuk på den jag. :D Vilket utbud av band du har nu! Men det går ju åt mycket när du syr förstår jag. Skylten är också underbar, ja allt var jättefint! Leonorah rocks! :)

Hulda sa...

Hei Anna! Ja, det er bare å velge og vrake, de har SÅ masse fint der! Jeg har akkurat vært inne og kommentert på din blogg. :o)

Anonym sa...

Den hvide kande/muggen er bare skøn... kan godt forstå du faldt for den. Glæder mig til at se når du kommer hjem og får arrangeret det hele. Lækkert med alle de fine blonder. Så er det bare om at komme igang med at sy nogle flotte ting.

cia sa...

jag blev speciellt förtjust i det rosa tyget och den rosa spetsen, fin gammeldags rosa.
jag tror att jag får göra ett besök hos Leonorah rocks.
Jag fick paket från Roserogrot i går men jag kan inte lägga ut bilder på bloggen för det ska bli julklappar, men underbart paketerat var det, snart ska julsakerna läggas ut på den sidan också.

Karna sa...

Oj, du hadde kjøpt deg mye fint! Søte ting fra Leonorah og søte blonder! Gleder meg til å se hva du skal bruke de til!

Guro sa...

Jeg har også kjøpt sånn blonde fra Leonorah, og jeg er jo så heldig å bo nært dem, så jeg kan hente det jeg bestiller :O) Det ble litt flere ting enn bare blonden ja, også de kortene du har kjøpt kjøpte jeg. Har ikke vist noe av det frem enda, venter fortsatt på en anledning med bra lys! Kan forresten tenke meg til at du har storforbruk av blonder!!

Mia sa...

Oi, oi så mye fint du har fått tilsendt. Jeg får heller ikke nok av kanner og mugger, og den hvite var jo helt skjønn. Og blondene da, de var kjempefine. Jeg liker også å bruke blonder til mangt (selv om jeg ikke har vist noe av det enda..) og prøver å samle spesiellt på gamle blonder (ikke alltid lett å få tak i...)

Hulda sa...

sarah: ja, jeg gleder meg til søndag, da er jeg hjemme igjen og kan ordne med saker og ting. Noe av blondene skal jeg bruke til julegaver jeg skal sy.

cia: ja, det er mye fint fra roser og rot. Jeg bestilte noen gammeldagse bilder derfra tidligere. Har brukt de til mye. Lurt å scanne, så har man det jo for bestandig.

karna: ja, det ble en del ting, men faktisk ikke dyrt i det hele tatt, ble litt over 200kr for alt fra Leonorah.

guro: ja, det går endel blonder til mine kreasjoner. :) fint å bestille fra stoff og stil, er mye billigere enn i butikkene her. Sist vi var i Tromsø var jeg også på Leonorah, kjøpte noen julegaver. Men, vi skulle ikke til Tromsø denne gangen, så da måtte jeg få det sendt.

mia: nei, det kan ikke være lett å få tak i gamle blonder. Jeg har ingen gamle, men mange av de jeg har ser gamle ut. Man leter jo etter de fineste. :)

kreoline sa...

Å, det er jo så skjønt det skiltet med God Jul på, har også lyst på det. Så masse fine blonder, hm, blir spennende å se hva de ser tenkt til. Muggen var kjempesøt. Ha en fin dag Hulda.

Sanna sa...

Masse flotte nye innkjøp. Og alltid kjekt å fylle på lageret av blonder - du bruker jo sikkert en del til alle de vakre bildene du syr. Jeg blir nesten litt "salig" når jeg ser på dem. De er VELDIG vakre ;o)

Hulda sa...

kreoline: ja, er mye fint hos Leonorah, og jeg syns heller ikke at det er dyrt der. Blondene blir nok brukt til litt av hvert. Det er veldig greit å ha endel, så slipper man å kjøpe nytt hele tida.

sanna: takk! Ja, det går en god del blonder til bildene. Så fint at du liker dem. :) I januar kommer jeg til å sy noen for salg, men jeg har ikke tid til det nå, før jul.

Anonym sa...

I can't resist looking in on your blog, you always have such lovely things to show. I'm looking forward to seeing them in your home. I too love pitchers. Have a wonderful week with your parents.
Jane

Anonym sa...

Å så mye fint. Man blir jo fristet til å handle selv. Likte alt : )

Huset i Hagen sa...

Oi, så mye lekkert det var her i dag da!! Jeg likte spesielt godt de nydelige gammeldagse julekortene :0) Tror jeg må titte litt hos Leonorah jeg også. Ha en fin kveld videre :0)

Hulda sa...

jane: thank you. I am glad you visit me, and it is fun that you are writing too, then I know that you have been here. :) I enjoy the week at my parents, but miss my husband a lot. :) He is back Sunday afternoon.

julie: så koselig! Jeg falt pladask for dette jeg også. :)

Hulda sa...

huset i hagen: ja, er masse fint på den butikken. Ikke er det dyrt heller. Jeg har også kjøpt julegaver der. Det er å anbefale. :)

Anonym sa...

Mange koselige ting fra Leonorah...
Likte veldig godt den hvite muggen,enkel og stilig. kan tenke meg at du lengter hjem ja så du får ordnet med alt det fine du har kjøpt ;-}

Lisa sa...

Oh goodness, I had missed this post. That rose pitcher is stunning. I am anxious to see where you put it in your home. Everything else is awesome. Now the references to laces makes sense to me. I hadn't seen this post. lol

I bet your parents are very happy to have you staying with them.