onsdag, november 8

Crafting Day

I dag har jeg hatt, og har, en typisk "crafting day". Jeg har gjort ferdig den første av roseposene som jeg skal gi bort til jul med såper i. Jeg holder på med nummer to. Jeg skal kjøpe noe rosa silkebånd å ha i noen av posene. Planen er at jeg skal sy 9 eller 10 poser. Det som tar lengst tid er jo å brodere rosen, men det er koselig å sy på slike ting når man sitter og ser på tv om kveldene. Jeg hadde egentlig tenkt å sy poser i ulike stoff, men kom fram til at det ble penest med hvit bakgrunn, og dessuten var mye av stoffet jeg hadde tenkt å bruke for tynt til å brodere på.

I have had a "crafting day" to day. I have finished the first of my rose bags, I should give them away for Christmas with a lovely soap in it. I am sewing the embrodery on the second one. I should buy some silk ribbon for the bags to morrow. I have also used som pink laces on it. My plan is to sew 9 or 10 bags like this. The embrodery is most of the work, but it is cosy to sew in the evenings when I am watching tv.

Jeg har også laget to kort i dag. Dette skal Arnt Håvard få når han kommer hjem, søndag ettermiddag. Skal skrive noe romantisk på det. :o) Syns det ble så fint med den gammelrosa blonden fra Leonorah.

I have made two cards to day. This one is for Arnt Håvard, I should give it to him when he is back home, Sunday afternoon. I should write a romantic text on it. :o) I think it looks cute with the lace from Leonorah on it.

Dette kortet er til den ene svigerbroren min som fyller 30 år på lørdag. Jeg skal sende det til ham. Her har jeg brukt grå blonder.

This card is for my brother in law, who is 30 years on Saturday. I should mail it. I have used grey laces for the loop.


Jeg har også klippet til og strøket på motivet til de siste tre bildene som jeg skal sy i julegaver. Bildet i midten er til en motorsykkel entusiast. :o) Det er en gammel motorsykkel som jeg tror vil falle i smak hos vedkommende. :o) Jeg har planer om å bruke grå blonder på dette og et sølvgrått stoff til rammen rundt. Tror det blir et spennende bilde!

I have also cut and ironed on the motifs for the last three pictures I am going to sew for Christmas presents. The picture in the middle is for a motor cycle enthusiast. :o) It is an old bike, and I think the reciver will like it. :o) I should use some grey lace for it, and the fabric should be silver grey. I think it will be a exiting picture!

23 kommentarer:

Minna sa...

Wow så romantiskt att du har gjort ett sånt fint kort till mnnen din, han får beskatta sig lycklig!

elin1976 sa...

Hei på deg.
Så mange fine ting du har laget. Så koselig med kort til mannen når han kommer hjem.
Du virker så omtenksom mot andre. Blir så glad når jeg treffer slike mennesker.
Såpe posen var blitt veldig søt. Blir helt satt ut av alt du får til og ikke minst har tid til.
Ha en koselig kveld :o)

Mia sa...

Nydelig pose - likte veldig godt det hvite stoffet og så den rosa rosen - lekkert! Jeg går utifra at du broderer for hånd, må være masse jobb. Kortet til mannen din er også vakkert. Heldige han!

Hulda sa...

minna: ja, må ha litt ekstra når han kommer hjem. :)

elin: jeg jobber som vikar på en barneskole, det er derfor ikke hver dag jeg har jobb, så da blir det endel tid til handarbeid. :) Men, ellers gjør jeg mye på kveldene.

mia: ja, jeg har brodert for hånd. Holder på med nr 3 nå. Det går raskere nå, jeg er blitt kjent med stingene og hvordan det blir når man syr. Ja, gleder meg til å gi han kortet. :)

Anonym sa...

Jeg forstår ikke hvordan du klarer å lage så masse fint. Du produserer jo noe hele tiden. Fantastisk : )

Timotei sa...

Så koselig at du lager kort til mannen din til han kommer hjem. Posen ble så fin. Det er jo så hyggelig å gi bort gaver en har laget selv. Og veldig hyggelig å få også.

Anonym sa...

Sæbeposen er blevet virkelig flot. Du har nok at se til hvis du skal lave 9 til... Jeg tror i hvert fald at de vil gøre lykke når du forære dem væk.
Flotte kort, blonderne er bare så fine...

Anonym sa...

Vad fint du har gjort på din crafts-dag! :) Arnt Håvard blir nog överraskad och glad, nu är det inte många dagar tills han kommer hem! :)

Hulda sa...

julie: ja, jeg må stå på hvis jeg skal rekke alt jeg skal før jula kommer. :)

timotei: ja, det syns jeg også er veldig koselig, både å gi og få.

sarah: takk! Ja, men tror jeg skal rekke å bli ferdig med de til jul. :) blondene er skjønne, ja.

anna: ja, JIPPI!, snart er han hjemme igjen! ;o)

hummmlan sa...

Påsen ser jättefin ut, jag hade också tänkt att sy några. Korten är blev väldigt vackra :-)

Lisa sa...

What a nice crafting day you have had. The embroidery is absolutely beautiful. I love the idea of putting soaps in the bags. That will make really lovely gifts.

Your cards are really nice and I can't wait to see what you do with the things you've ironed on. :)

Karna sa...

Så nydelig den posen ble Hulda, veldig pent med hvit pose!! Koselige kort du har laget også!

May Britt sa...

Du er jammen effektiv og får gjort en masse. Jeg lurer på en ting. Hvor får du tak i alle de flotte stryke på motivene? Har lett og lett etter sånne men ikke funnet noen noe sted.

Hulda sa...

may-britt: jeg finner bilder på ulike steder, på hobbybutikker, kort, på internett, osv. Glanbilder er fine å bruke. Dette er bare vanlige bilder, du kan bruke hva som helst. Men, hemmeligheten ligger i papiret som man stryker motivene på. Motivet scannes først og skrives ut på dette papiret som har limstoff på den ene siden slik at det kan strykes på stoffet. Papiret er kjøpt hos clas ohlson, det heter Transfer paper, design wear. Håper du finner tak i!

Tia sa...

så fine bilder du lager!
håper du har det fint selv om husbonden er borte, og det blir jo ekstra koselig når han kommer hjem igjen. Tror han vil sette stor pris på det romantiske kortet :)
Ønsker deg en flott dag!

Metteflette sa...

Posene er så søte og kortene var herlige! Mannen setter nok pris på å ha ei så omtenksom kone ;-)

kreoline sa...

En flott pose med fint broderi, litt av en jobb å sy så mange, men du er jo i vigør hele tiden, så det går nok fort og greit. Nydelige kort du har laget, nydelige kanter rundt. Ha en fin dag Hulda, klem fra meg. :O)

Anonym sa...

What a great idea for the motor cycle enthusiast, I think the picture of the old bike will give him a smile!
I love the embroidered rose bags, they are exquisite and will smell wonderful with the soap in it.
Your thoughtful gifts shall certainly make the recipients feel very special.
Jane

Guro sa...

Høres ut som at du hadde en super dag i går!Kortet du skal gi mannen din var kjempefint :O)

Nina sa...

Så mye fint du har lagd og kjøpt siden sist jeg tittet innom. Søte kort, spesielt det til mannen din:-) Nå skal jeg etter middag på skinnfellkurs, lage min egen skinnfell.Det går virkelig i 100 med meg fortiden:o)

anniche sa...

Du er bare en liten Hulda crafting maskin du, hihi!
Har aldri sett maken til produksjon.
ER skikkelig imponert, og alt du lager er så vakkert!
Håper alt står bra til, klem

Hannele sa...

Vilka fina kort, bra sätt att använda dem.

Hulda sa...

Hei alle sammen! :) tusen, tusen takk for alle kjærlige og varme kommentarer fra dere alle sammen. Jeg rekker ikke å svare alle personlig denne gangen, siden jeg er hjemme, og vi har ikke bredbånd her. Men, jeg er kommer sterkere igjen når jeg er hjemme hos meg selv igjen. :o)

Thanks to all of you, I am so greatful for all you lovely comments. I couldn't be able to answer all of you. I will do that when I am home again, at my own computer. :o)