søndag, november 26

Det enkle er ofte det beste :)

I ettermiddag ble det litt juletrepynt. Jeg laget noen hjerter i kartong med bånd i julefarger. Planen min er å henge tre av hjertene på en hyssing på langsida av den hvite kassen som jeg skal sette to sinkskrukker med svibler i. Tror det blir fint. :) De er enkle, - men, det enkle er jo ofte det beste. :o)

Her er tre hjerter til som jeg har laget. Et har fått hjertebånd, det skal henge på juletreet. Jeg har laget små sløyfer av halm og limt på. Koselig og landlig julepynt.

I have made som Christmas decorations this afternoon. I should decorate a white box with the hearts. I should also have one of them at the Christmas tree. Easy to make, but very decorative, and in country style.

16 kommentarer:

Mia sa...

Jeg er enig i at det enkle er som oftest det peneste - herlige hjerter du har laget. Ønsker deg en fin uke, Hulda.

Anonym sa...

Så koselige julehjerter, Hulda! Blir nok veldig fint å pynte med dem. Jeg har vel sagt det før, men må si igjen at jeg er helt imponert over alt du får gjort!

Karna sa...

Nydelige og enkle hjerter!! Ble flotte disse Hulda! Ha en fin mandag!

Anonym sa...

What cute little hearts...I'm going to have to start a book of inspirations, to remember all your wonderful ideas!
Jane

Metteflette sa...

Helt enig, det enkle er ofte det peneste! De var kjempesøte og så fint du har gjort det til advent!! Jeg må ta et krafttak denne uka!

Nina sa...

Det enkle er ofte det beste:-) for fine ble hjertene dine!

Anonym sa...

De är underbara! :) Rött och vitt är fint ihop! Kram!

Lisa sa...

Cute!

vero sa...

Julhjärtan blir aldrig fel. Dom här är ju jättesöta. Passar i granen, som dekoration på julbordet eller kanske som väggdekoration? Jag ska också göra hjärtan när jag hinner...

Huset i Hagen sa...

Så fine og koselige julehjerter!! Enig jeg også: den enkle er ofte det beste..:0)

Anonym sa...

Hjerterne er virkelig nydelige. Tror godt jeg kunne blive vældig inspireret til at lave nogle af disse hjerter selv. Det er en super fin ide. Kan også bedst lide de enkle ting.
Hav en god aften.

Timotei sa...

Ja, det er sant - det enkle er ofte det beste. Søte hjerter!

Bolina sa...

Hjertene ble kjempesøte!! Gleder meg å se dem på kassen med sviblene, kommer til å bli flott!!!!
Ha en fin mandagskveld :)

Anonym sa...

Fina! Det är så sant det du säger att det enkla oftast är det bästa :-)

kreoline sa...

Det var noen nydelige hjerter, så kjempesøte. Du står på, hele døgnet, flink er du og koselig lager du det til. Ha en fin dag i morgen Hulda, klem fra meg.

Hulda sa...

Tusen takk til alle sammen som har kommentert hjertene jeg laget i går. :o) Det ble så sent før jeg fikk tid til å sette meg med datan, så jeg har ikke tid til å svar hver enkelt i dag.

Thank you for your nice and warm comments on the hearts I made yesterday. :o) It is late, so I could't be able to answer each one of you today.