søndag, oktober 8

Hjem kjære hjem - Home dear home

Hei!
Nå er jeg hjemme igjen - borte er bra, men hjemme er best! Vi har hatt ei koselig helg, med besøk og mye hundekos. Lille Mia var kjempesøt, og hun og Tuva var helt ville sammen. Det gikk temmelig hardt for seg av og til. Jeg viser dere noen bilder av de en annen dag. Her kommer noen bilder fra mine "funn" på diverse butikker. Jeg har også kjøpt noen julegaver.

Hi!
I am home again - back to home dear home! We have had a great weekend, with visit and a lot of cuddleing with the dogs. Little Mia was really cute, and she and Tuva played a lot togheter. They was pretty rough several times. I will show you some photos of them another day. To day I want to show you my finds at some stores. I have bought some Christmas presents as well.

Denne flotte skåla kjøpte jeg på en butikk som heter STÆSJ, de har utrolig mye fint der. Og denne skåla kommer fra Lisbeth Dahl. Syns den melkehvite fargen og de mønstrene er så fine. Ellers så var den også billig, bare 49 kr for denne flotte skåla. Jeg falt for den!

Jeg var også så heldig at jeg fikk besøke nettbutikken Leonorah som ligger i Tromsø. Det var koselig å treffe damene "bak" nettbutikken! Her kan dere se hva jeg kjøpte hos dem. Denne flotte såpeholderen i fil de fer. Den skal jeg henge på kjøkkenet, trenger alltid såpe ved siden av krana. Den passer også veldig godt til resten av interiøret her.

Denne flotte "medaljongen" kjøpte jeg også hos Leonorah. Den passer fint som pynt på diverse ting. Bildet kommer litt dårlig fram, men det er en gammeldags dame som er på den.

Dette nydelige jule emaljeskiltet fant jeg også hos Leonorah - bare 59 kr - det syns jeg er billig! Gleder meg til å pynte med det til jul! Jeg har tatt bilde skjevt for å slippe unna blitsen som ellers ville blitt midt i bildet.

Denne flotte lysestaken fant jeg på Stæsj. De hadde mange slike lysestaker med ulike religiøse motiver. Kjempesøte! Bare 29 kr. Stæsj er en rimelig butikk som har noe for enhver smak. Jeg syns de har utrolig mye fint der.

På Britts Buotique kjøpte jeg denne. Det kan være telys i den, eller den kan bare stå til pynt som den er. Jeg falt jo selvsagt for rosemotivet som var på den. :o)

Til slutt må jeg vise dere denne søte, lille bamsen som også kommer fra Britts. Den henger på korktavla. Og merket er sia. Sia har masse fint interiør, syns jeg. Nå skal jeg finne senga. Koselig å være tilbake ved datamaskinen igjen! Gleder meg til å høre fra dere. Og takk for alle hyggelige kommentarer mens jeg har vært borte. Det varmer! :o)

God natt!


27 kommentarer:

anniche sa...

Hei Hulda, så masse flotte funn du har gjort da. Såpekurven var jo lekker, også syens jeg juleskiltet var et kupp!!Jeg har forresten bestilt meg en madonna fra Leonorah, gleder meg masse!!
Håper du får ei god natt:)
Flott du ville være med på gave-alongen!!Sender deg en mail, ellers lønner det seg å lese svarene jeg har gitt de andre for mere info. Dette blir jo kjempe moro:))

Anna sa...

Yey, du är hemma! :) Har saknat dig! Vilka fina saker du köpt, och så kul att se Leonorah irl! :) Vilken söt nalle med i rosaprickiga kläder också! Det var väldigt fint med medaljongen på ljusen, och Norgesglasen är ju så fina alltid! :)

Line sa...

Så fine ting du har kjøpt! Likte godt det emalje skiltet...tror jeg må bestille et slikt jeg og :o) Så flink du er som er igang med julegavene!

Lisa sa...

Very nice.

siripirisiri sa...

Hei!
Velkommen hjem!
Mange fine ting du har kjøpt!
Spennende:)

Siri:)

Karna sa...

Oj, du hadde funnet mye fint!! Så heldig som har vært å besøkt Leonorah, mye fint der ja...Super stilg skilt!!

Bim sa...

Pip! och det var ingen dålig tur du måste ha gjort... Ja, när du har handlat SÅ mycket, hihihi... Mycket häftigt och gulligt... nallen med vingar är ju bara för söt, hihihi. Den får mig verkligen att le, stort...
Må så gott... värmländska på bloggtur... kramis... och väntar på mer från dig, tomt när någon man besöker är borta...
Sjöbackas blogg

Hulda sa...

anniche: ja, det ble mye fint fra Tromsø. Jeg så ikke slike madonnaer der, fant det heller ikke på nettbutikken deres. Hvor fant du de?

anna: ja, nå er jeg hjemme igjen! Ja, likte også den medaljongen godt. Og bamsen er skikkelig søt!

line: ja, må kjøpe julegaver når jeg kommer over noe som ikke er for dyrt, og samtidig fint! Er jo ikke så lenge til desember.

lisa: thanks! I am sorry I haven't written the post in english, I was so tierd yesterday evening.

siri: takk! Ja, ble flere ting, og ingenting av det kostet over 100kr.

karna: ja, det var veldig artig å se hos Leonorah!

bim: koselig at du likte det jeg har kjøpt. Det var faktisk veldig rimelige ting, ble overrasket når jeg så hvor billig alt var. Det emaljeskiltet til 59 kr.

Anonym sa...

Koselig å ha deg tilbake. Rart når ikke siden din oppdateres eller man får kommentarer på bloggen. Emaljeskiltet var rålekkert. Elsker sånt, og med julemotiv da, helt utrolig.

Tonje sa...

Hei hulda!
Håper du har hatt en kjempe fin tur=) Du har i hvertfall funnet masse fint,morsomt når det ikke koster så mye heller.
Har savnet deg og dine innlegg,ble så rart når du ble borte=)
Klemmer.

Minne sa...

Hej! Kul att du är tillbaka. Vilka massa fina fynd du har gjort. Emaljskylten var jätteläcker och ovanlig. En sån kan jag också tänka mig. Tvålkoppen var också jättefin. ha en bra vecka:)

vero sa...

Hej!

Väldigt många fina saker. Den fina skålen, ser lite pärlemor-mönstrad..är jättefin. En sådan skulle jag själv vilja ha. Vet du om företaget som säljer har webbutik?

Guro sa...

Kjempefine ting du har kjøpt! Vi "møttes" kanskje i helga, for jeg var også innom stæsj og Britts :O)

cia sa...

vilka fina saker du köpt, det jag blev mest förtjust i är tvålkoppen och jultavlan, superfina.
ha en trevlig eftermiddag, trevligt att "ha dig tillbaka"

Tia sa...

du har funnet mye fint, såpekurven er herlig! Koselig juleskilt du fant deg :)
Ha en fin uke

Tussilago sa...

Velkommen hjem! Håper dere ikke hadde alfor ille vær på hjemveien...det blåste iallefall ganske ille her i Vesterålen på søndag. Så gøy å se alt det fine du har funnet! det er nok ikke lenge før vi skal en tur til Tromsø...har så mye slekt der..men det var dette med å finne tid, ta seg tid..Nå fikk jeg enda mer lyst...vil så gjerne titte innom disse butikkene jeg også;)

Kathrine sa...

Heihei Hulda!:) Du har virkelig funnet mange vakre ting.Godt å hvile øynene på!:)Ha det godt så lenge!:)

anniche sa...

Hei Hulda, ser du spør om Madonnaene. Jeg så de hadde bilde av en på forsiden på nettbutikken, men kunne ikke finne den noen steder. Derfor sendte jeg de en mail og spurte...
De hadde ikke fått de inn ennå, men fikk de i uke..ja,AMMETÅKE, eh husker ikke. Men de fikk bare 4 stk, og dermed skulle de holde av en til meg.
Gleder meg:=)

kreoline sa...

Det ser ut som du har kost deg i Tromsø ja. Mange fine ting du har funnet, likte spesielt godt såpekoppen og skiltet, det var jo bare helt lekkert. Ha en koselig kveld Hulda.

Leah sa...

Hei på du, koselig å ha deg "hjemme" igjen :-) Kjempefine ting du har kjøpt. Juleskiltet var herlig, såpeholderen og stetteskålen likeså. Den lille telysholderen fra stæsj har jeg også, bare med litt annet motiv. Likte igrunnen alt, jeg :-)

Sanna sa...

Supre kjøp du har gjort. Tror jeg må besøke denne Leonorah jeg også. Der hadde de mye fint. Farlig, farlig ;o)

Hulda sa...

OI, SÅ MANGE HILSENER! Tusen takk alle sammen!!

julie: tusen takk til deg! Det er alltid koselig å vite at en er "savnet" noe sted. :o)

tonje: tusen takk til deg også! Som jeg sa til julie er det så koselig å vite at noen har savnet meg!

minne: takker! Kjempekoselig at du har tenkt på meg! Ble fornøyd med det jeg fant i Tromsø ja. :o)

vero: vet dessverre ikke om de har noen webbutikk, men jeg tror ikke de har. Håper du kan få tak i skåla. Merket er Lisbeth Dahl.

guro: så spennende da! Var du der fredag ettermiddag? Jeg var der i 2-3 tida.

cia: takk også til deg! Jeg likte også såpekoppen og julebildet best. :o) også skåla da, den med stett.

tia: tusen takk til deg! Håper at du også får ei finfin uke!

tussilago: det blåste ikke så ille på veien, men i Tromsø og Tromvik var det mye vind. Det gikk heldigvis fint å kjøre. Ja, dere må ta en tur til Tromsø, det er mange flotte butikker der! ;o)

kathrine: ja, ikke sant. :o) Skal kikke innom deg også nå.

anniche: ja, sånn ja, da skjønner jeg! Hadde også sett den madonna figuren på et av bildene de hadde. Har veldig lyst på jeg også, men tenkte at den sikkert var ganske dyr. Det emaljeskiltet hadde de ikke fått lagt ut i nettbutikken enda, de hadde nettopp fått det inn.

kreoline: takk til deg! Skal kikke innom deg også, likte den gamle lysekrona du har bilde av, men har ikke rukket å skrive til deg enda.

leah: så koselig at du likte alt! :o) prøvde å oppdatere bloggen nå i kveld, men det var et eller annet som ikke fungerte som det skulle. Får prøve meg senere.

sanna: ja, farlig! Men, man kan jo bare se også. Det ble billig for meg siden jeg kunne hente varene selv. Slapp unna portoen!

Lisa sa...

Hulda, don't worry about that. You know I come to drool over your pictures anyway. ;)

Deb sa...

Beautiful things, Hulda! I love the wire basket...a soap holder? Debbie

Hulda sa...

lisa: that's good!

deb: yes, it is a soap holder. :)

Paula sa...

jättefina saker! Hit kommer jag komma ofta :o)

Bolina sa...

Så mye fint du har fått handlet =)
Var inne på butikken til Lisbet Dahl, da jeg var i København i helga. Fikk helt vann i munnen av å gå rundt der...SÅ mye fint, og ikke var d så dyrt heller =)
Bodde i Tromsø i 5 år og da var en av favorittbutikkene Britt`s Boutiqe, veldig mye fint der!!!
Å..du er heldig som har fått deg en Tromsøtur, har ikke værrt der på 7 år. Har store planer om å komme meg dit en tur =)
Ha en fin uke.'
Klem :)