lørdag, oktober 14

Gave i posten, og en lykt - Present in the mailbox, and a lamp for candles.

Neida, det er ikke gaven fra min hemmelige venn som er kommet enda... ;o) Jeg har fått gave fra Anna i dag. Vi bruker å sende hverandre fine småting innimellom. Det er jo så artig å få pakke i posten utnom jul og bursdag. Tusen takk, Anna, du er en god venn!

No, it is not the present from my secret friend... ;o) I have recived a present from Anna to day. We use to send eachother small, nice things now and then. It is fun to get a packet in the mailbox when it is not Christmas or birthday. Thank you so much, Anna, you are a good friend!


Dette nydelige bildet av Jesusbarnet og Maria fant Anna på et loppemarked. Hun sendte meg sms og spurte om hun skulle kjøpe det til meg. Jeg ble veldig glad, og sa såklart ja med det samme. :o)

Anna find this lovely, old picture of Jesus and Maria at a flea market. She sent me a sms and asked if I would have it. I said yes immediately! :o)


Det passet så fint på hylla i gangen. Syns det ble så stilig!

It looks great at the shelf in the hall. Very nice indeed!

Dette bildet av en geranium har hun malt spesielt til meg. Ble kjempeglad for det! Du er flink, Anna! ;o)

She painted this picture of a geranium just for me. I am happy for it! You are clever, Anna! ;o)
Jeg har satt det på brettet jeg har stående på kjøkkenet. Her passet det veldig godt.

It stands at the tray I have in the kitchen, it looks great.

Hun sendte også prismer som jeg skal bruke til diverse pynt, og en roseserviett som jeg kan bruke til decopage.

She also sent me som prisms I should use for decoration, and a rose napkin, I should use it for decopage.

Jeg var på Kremmerhuset i dag og kjøpte denne lykta, den er i matt sink. Syns den er super! Det skal bli koselig å tenne denne på kveldene. Den står i vinduet i rommet der jeg har datamaskinen og symaskinen.

I visited my favorite interior store in the town, Kremmerhuset, and bought this lamp for candles. It is in dim zinc. I think it is so nice! I look forward to the evenings when I should lighten the candle. I have it in the window of my craftroom.
Slik ser det ut i vinduet. Litt vanskelig å ta bilder mot vinduet. Nå skal jeg sy litt, har lyst til å starte på puta jeg har prata om. Skal bli godt å bytte ut sommertrekkene nå.
Jeg har også kjøpt pakken til min hemmelige venn i dag, skal få den sendt i begynnelsen av neste uke. Dette blir spennende!

Ha en fin lørdagskveld!
Klem fra Hulda.

Here you can see my window. It is a bit difficult to take a photo towards the window and the light outside. I should do some sewing now, I should start at the pillow I have talked about. I look forward to change the summer pillowcases now.
I have also bought the present for my secret friend to day, I am going to send it in the start of next week. It will be exciting!

Have a great Saturday evening!
Hugs, Hulda.

22 kommentarer:

Hannele sa...

Kram tillbaka.

Anonym sa...

Å så fine saker da. Bildene fra Anna var jo kjempesøte, så koselig med sånne gaver. Lykten var også veldig fin, ser så koselig ut hos deg. Fant selv noen lykter på kremmerhuset på torsdag. De har madonna motiv på seg, skal legge ut bilder når jeg får tid. Tror du vil like dem. Ha en fortsatt fin helg Hulda : )

Hulda sa...

julie: jeg har kanskje den lykta du prater om fra Kremmerhuset. Jeg har iallefall en glasslykt med strenghåndtak med madonnabilde. :o) har bilde på bloggen av den. I september tror jeg. Har akkurat kommentert hos deg. ;o) God helg!

Tussilago sa...

God helge-klem til deg!
Så godt med slike gaver fra venner...de lyser opp i høstmørket!
apropos lys..likte lykten din! Ønsker meg en lykt å ha på verandaen..som jeg kan se fra stuen..men har ikke funnet noen jeg syns ser røff nok ut til å tåle høst og vinter. Vil jo gjerne ha en jeg kan putte levende lys inni..
Liker å titte på bilder hos deg...blir i godt humør av det!

Sol sa...

Heia. Du er kjempeheldig som har fått en så flott gave i posten. Det må være koselig å ha en så snill venninne.Veldig fine ting hun har sendt,vakkert maleri og koselige ting.
Den lykten passet jo veldig fint i vinduet ditt.Jeg har tent masse lys i kveld og skal ha en rolig lørdagskveld med god mat foran tv`en.....Apropos mat...nå er det visst på tide å lage den.
Klem fra meg.

Huset i Hagen sa...

Så fine bildene fra Anna var. Det må være koselig å ha en så god venn som vet akkurat hva du liker :0) Må hvist ta meg en tur på Kremmerhuset snart jeg også..Har et gavekort som jeg har veldig lyst til å bruke :0)

cia sa...

vilken fin tavla Anna målat med pelagonen, kanske vi kan ha som tema i vår i hemliga vän ringen att byta pelagonsticklingar med varandra.. det är mysigt att tända lyktor på kvällarna när det är ruggigt ute.

anniche sa...

Hei Hulda.
Så fin pakke du fikk fra Anna, så koselig med slike pakker. Vi er et par stykker på blogs, som også pleier og sende litt til hverandre.
Det Madonna bildet var jo kjempe lekkert.
Bildet hun hadde malt selv var også fint.
Grattis med ny lykt, den ser veldig fin ut! Det er så koselig og omringe seg med levende lys på denne årstiden.
God lørdagskveld til deg.
Stoooor klem Anniche
Nå er jeg spent på hva du har funnet på til vennen din altså.

Karna sa...

Passet jo perfekt inn hos deg både bildet og lyset, ble kjempefint. Og for et nydelig bilde, hun er jo bare så flink!! Koselig lykt også. Ha en fin lørdagskveld!

Timotei sa...

Så fine ting du har fått fra Anna! Så spennende og koselig med sånne overraskelses-gaver! Lykten var også veldig fin!

Anna sa...

Vad roligt att du gillade grejerna vännen! :) Lyktan är fabolous!! :D KRAAAM!

Sigrid sa...

Så koseleg blogg du har.
Har Posidriv som favorittblogg, men ho har mange favorittar og der fann eg bla. deg.
Ha ei nydeleg helg!

Leah sa...

Så fine gaver du har fått i posten, skvatt litt da jeg leste første setningen ja, tenkte gave-along med en gang ;-) Bildene var nydelige. Kjempefin lykt du har kjøpt også. Lykter går det ikke ann å få for mange av...Skal bli morsomt å se hva du får ut av stoffene fra loftet. Fortsatt god helg til deg :-)

Hulda sa...

tussilago: håper du har hellet med deg og finner ei fin lykt du kan ha ute stående. Det går jo an å ta den inn hvis det er for kaldt ute. Så koselig at du liker deg så godt her hos meg. :)

sol: ja, Anna er veldig snill, og vet akkurat hva jeg liker. Lykta er nydelig, blir fint å ha lys i den.

husetihagen: så spennende med gavekort på kremmerhuset, der er det jo så mye fint å finne.

cia: det hadde vært veldig artig å kunne utveksle geranium stiklinger, det kunne jeg ha tenkt meg!

anniche: ja, har vært heldig i dag, pakke i posten og lykt. :) Ja, det ble noe fint til min hemmelige venn. :)

karna: tusen takk! Er veldig glad for alt. Så trist med hunden til foreldrene dine, håper det kan gå bra med han.

timotei: ja, jeg er kjempeglad for det! Det er så koselig med en pakke i posten.

anna: hei svejs! Ja, likte alt utrolig godt! Håper du koser deg i kveld.

sigrid: hei! så koselig at du fant min blogg, det er alltid hyggelig med nye som stikker innom her. Har du blogg slik at jeg kan besøke deg?

leah: ja, tenkte at mange kom nok til å tenke gave-along da jeg skrev den overskrifta. ;O) ja, blir artig å finne på noe av stoffene, men det blir nok enda en stund til, har så mange prosjekter på gang nå. :o)

Ingrid sa...

Hei! Fine ting du har blogga i det siste! Jeg var på en bruktbutikk en dag, og der hadde de et gammeldags håndspeil og børste, med rosemotiver på. Mener å ha lest i bloggen din at du hadde lyst på det...? Hvis det stemmer så kunne jeg kjøpt det til deg.. tror det koste 70 kr eller noe til sammen. Det var jo ikke ille...

Anonym sa...

Hey,nice blog!!! I found a place where you can make an extra $800 or more a month. I do it

part time and make a lot more than that. It is definitely worth a visit! You can do it in your

spare time and make good cash. Make

Extra Cash

kreoline sa...

Kjempefint bilde Anna fant til deg, der var du heldig. Bildet hun har malt til deg var også helt skjønt, passet nok bra inn hos deg. Lykten du har kjøpt var koselig, det er så fint med levende lys i vinduene. Kjempekjekt med pakke ja, du får vel snart en til av hemmelig venn, det blir spennende med det prosjektet. Ha en fin søndag.

Anonym sa...

ha ha hulda, nå fant jeg lykten din og det er den samme. Så utrolig morsomt. husker ikke jeg så den til deg (var vist mest opptatt av det bordet ditt), men kanskje derfor jeg falt pladask for den. Artig at jeg tenkte at denne ville du like. Har lagt lykten ut på bloggen nå. Kjøpte meg to. Skal henge de opp : )

Hulda sa...

ingrid: takk for tilbudet, men jeg skal ikke ha de. Har kjøpt endel ting i det siste, så har tatt en "shoppepause" nå. hehe...

kreoline: ja, blir veldig spennende å se hvem man får gave fra, og ikke minst hva man får! Om det er noe man liker.

julie: ja, det var artig at du falt for den samme lykta som meg. :o) Jeg hadde bildet av hylla mi i stua samtidig som lykta. Der har jeg mange lysestaker og lykter. Var nok det du så på. :o)

Lisa sa...

How nice of Anna to send you such lovely things! I like your candle lamp. I bet it will look really cozy at night. :)

Hulda sa...

lisa: yes, the candle light is very pretty. And the present from Anna was lovely!

Anonym sa...

Fin vattenkanna på hyllan.