fredag, oktober 13

Jippi! Over 30.000 besøk! - Wow! Over 30.000 visitors!

Jippi! Når jeg kom inn på bloggen nå så jeg at i kveld viser telleren min over 30.000 besøk! Jeg er så glad! Tusen takk til alle dere som er innom og kikker og skriver så koselige kommentarer til meg! Uten dere ville denne bloggen nok ha opphørt for lenge siden. Gjennom bloggen får jeg inspirasjon til å gjøre mange av mine små og store prosjekter. :o)

Yes! I noticed this to night that my blog has over 30.000 visitors! I am really happy for it! Thanks to all of you who is inside my blog and all your nice comments. Without you, this blog wouldn't have survived so long. The blog are inspiering me to my small and big project. :o)

Fikk lyst til å vise dere denne søte posen som kom fra Nordhjem, jeg fikk flere slike med tingene jeg bestilte inni. Denne har jeg pynta med en liten engel. Har forskjellige utklipp og glansbilder i den.

I want to show you this sweet bag from Nordhjem. I got several of this ones with the things I orderd in it. I have pasted an angel on this one. I have some pictures and glossy pic in it.

Jeg har vært på den gamle stoffbutikken i dag. Kjøpte dette nydelige fløyelsbåndet. De har så masse nydelige fløyselsbånd der.

I have been at the old fabric store to day. I bought this lovely velvet ribbon. They have a lot of beautiful velvet ribbon.
Hvis dere husker fra forrige innlegg så skrev jeg om den puta fra Nordhjem som jeg hadde lyst til å sy. Jeg trodde jeg kunne finne lignende prikket stoff og blonder. Se, bare her hva jeg fant! Kan det bli mer lik? Jeg var virkelig heldig! :o)

If you remember my last post I wrote about the pillow from Nordhjem, that I wanted to sew. I belived I could find some similar dot fabric and laces. And look what I find! Could it be more similar? I was really lucky! :o)

Dette nydelige stoffet kjøpte jeg også, bare 70 kr for 1 meter.

I also bought this lovely flower fabric, only 70 NKR pr meter.

I går var jeg oppe på loftet og fant noe stoff fra de som vi leier av. Hun sa til meg at jeg bare måtte gå på loftet og lete blant tingene deres der, og se om jeg fant noe jeg kunne bruke. Det var spennende! Jeg fant disse stoffene, men det kan nok helt sikkert være mer der også. Dette ser jeg for meg som ei veske, eller noe skikkelig retro!

My landlord said to me that I should go up to the attic and look for her old fabric, and her mothers. It was fun! I find these fabrics, but it could be more up there too. I think this will be a o purse, or something really retro!Disse stoffene fant jeg også. Blir spennende å se hva de kan brukes til. Jeg har nå planer om å forandre på syrommet. Jeg har ei hylle her som er full av diverse bøker. De skal jeg flytte i stua i hyller som er der. Så skal jeg bruke hylla her til alle stoff, blonder, knapper, trådsneller osv.. Tenkte å sortere i glass og kurver. Det blir kjekt!

I also find these fabrics. I have plans to change something at my sewing room. I have a shelf full of books here. I should move the books to some shelfs at the living room. Then I could be able to use the shelf in the craft room for all my stuff; fabric, laces, buttons, spools and so on.. I should sort it into glass and baskets. It would be great!

13 kommentarer:

anniche sa...

Grattis, med 300000!!!
Nå er jeg skikkelig klar for sengen etter em pc maraton her i kveld. NYDELIG heading, flotte stoffer.
Klem

kreoline sa...

Grattis med så mye besøkende, skikkelig kjekt det. Fine stoffer, spennende med et loft å gå å se og rote på, og spesielt når du kan forsyne deg, heldige.
Blir spennende å se hva du lager. Så kjekt at du fant det stoffet til, passer skikkelig bra. Kos deg i helga, du skal vel sy du også antar jeg.:)

Tonje sa...

Hei=)
først må jeg gratulere deg med antall besøk.

Så må jeg bare si at fu er kjempe heldig som har muligheten til å se i gjennom loftet til de du leier hos,var jo kjempe fine tøy du fant,og kjenner jeg deg rett,så blir det masse fine,kreative ting ut av det=)Jeg er blitt syk så det blir nok stile fra meg en stund.

Anna sa...

Grattis till de 30.000! Hipp hipp hurra! :D Det kommer bli jättefint med kudden, vilken tur du hade att hitta så likt tyg!

Lisa sa...

How fun to find those fabrics. I can't wait to see what you do on that shelf. :)

Karna sa...

Gratulerer med 30.000 johoooo! Nydelige stoffer du fant på loftet, et eget lite skattekammer det, husker flasker og krakk du har funnet der før =) Så bra at du fant et slikt brunt stoff, blir jo perfekt!! Ha en fin lørdag Hulda!

elin1976 sa...

Gratulerer med over 30.000. Ha en kjempefin lørdag

Annettes Hobbyblogg sa...

Grattis med masse besøk ja! Ikke noe rart, du har en bra blogg! Likte stoffene du fikk, spesielt det orientalske lyseblå...tøft!

Anonym sa...

Gratulerer, for et tall, men bloggen din er så koselig at det ikke er rart du har så mange besøk. Ha en flott helg Hulda, klem.

Hannele sa...

Underbara tyger! Garttis, du har en fin blogg. Hur vet du, hur många besök du haft...?

Hulda sa...

anniche: tusen takk! Blir spennende med hemmelig venn, jeg har kjøpt gaven i dag. :o)

kreoline: tusen takk! Ja, det er virkelig spennende med dette loftet, som vi kan gå og forsyne oss av. :o) Ja, tenkte å sy nå i ettermiddag.

tonje: tusen takk! Ja, loftet er fullt av gamle ting. Håper du blir frisk snart, ønsker deg god bedring!

anna: hjertelig takk! ;) Ja, det var virkelig flaks med stoffet til puta. :o)

lisa: thank you! I look forward to the shelf and organizing too. :o)

karna: tusen takk! Du husker godt! Ja, jeg fant de sakene og mere til på loftet. :) i huset med det rare i... hihi

elin: takk til deg også! Så koselig at du stakk innom bloggen min da!

annette: takk! Ja, ble mange søte stoffer, i friske farger! Koselig at du stakk innom bloggen min.

julie: takk, takk! :) Ønsker deg også ei god helg!

hannele: tusen takk! Jo, jeg har en teller på bloggen, den er på siden ved linkene, der kan jeg se hvor mange som er innom.

Tia sa...

Gratulerer :)
Så fine stoffer du har funnet! Det blir nok morsomt å sy av dem.
Ha en fin helg!

Sol sa...

Gratulerer med over 30000 Hulda!!!
;-}