tirsdag, juli 4

Roses are red, violets are blue...

I morgen reiser vi til Lofoten, og blir der noen dager. Så dermed blir det en blogg pause for meg, men kommer sterkt tilbake når vi er hjemme igjen. Har vært ute og vannet i bed og krukker slik at det ikke skal bli tørt mens vi er borte. Dette er det første bedet jeg planta i, det er virkelig blitt store blomster der.

We are traveling to Lofoten tomorrow, and will stay there some days. Therefore it will be a blog break for me these days. But, I promise to come back here, when I am home again. This afternoon I was in the garden, watering the beds and pots. I hope it is enough water while we are away from home. At the picture you can see the first bed I planted in. The flowers are grown big.
Dette er det største rosentreet som er i hagen, det er fullt av roser på det. Rosene er doble, og veldig store. De dufter som parfyme. Helt nydelig.

This is the largest rose bush in the garden, it blooms a lot now. The roses are double and very large. They smells like parfume. Lovely!


To nærbilder av rosene. Dessverre vet jeg ikke hva de heter. Kanskje noen vet navnet på dem?

Jeg gleder meg til å ta turen til Lofoten, har surfa litt på nettet og funnet ut at det er et flott Leke-og dukkemuseum på Reine, Sakrisøy. På loftet der er det også en bruktbutikk. Det skal bli spennende å se og å shoppe litt! Tenker det blir en god del av begge deler. ;o) Toalettbordet som jeg jobba med i går er nesten ferdig, jeg legger ut bilder av det også når vi er hjemme igjen.

Ha det fint, alle sammen!

Two close-up of the roses. Unfortenately I don`t know the name of these beautiful roses. May be somone knows it?

I look forward to our trip to Lofoten, I have been doing some research at the internet, and found a Doll`s Museum in Reine, Sakrisøy. In the loft, above the Doll`s Museum there is an antique store. I am sure it will be an adventure! and some shopping as well. ;o) The dressing table I worked on yesterday, is not finished yet. I`ll show you pictures when it`s done, when I am home again.

Have a nice time, all of you!

24 kommentarer:

Lisa sa...

Your flowers have grown so much! They look beautiful. Have a wonderful time on your holiday. I'll look forward to your return. :)

Hulda sa...

thank you, Lisa! :)

Vintage Wine sa...

Rabatten är underbar! Gillar stenarna runtomkring...
Rosorna är ljuvliga, men tyvärr vet jag inte heller namnet. Håller på och försöker lära mig men mina kunskaper är inte så breda än så länge ;-)

Ha en riktigt trevlig semester nu i Lofoten!

cia sa...

ha en trevlig semester , kommer att sakna dina inlägg

Hulda sa...

vintage wine: takk skal du ha! ja, må også forsøke å lære meg navn på roser. Er jo fint å vite hva de heter de man har i hagen.

cia: kommer flere innlegg så snart jeg er tilbake igjen. :)

Sol sa...

Hei Hulda.Innom for å ønske deg en riktig god tur til Lofoten.Jeg har alltid ønsket å komme meg dit...kan jo bare tenke meg hvor masse flotte fotomotiv det er der....!!!!Lurer på om ikke de vakre og velduftende rosene dine er Rosa Rugosa. Jeg hadde en sånn busk som det blir nyper på etterhvert,men skar ned hele busken da den hadde blitt for stor,og nå har jeg prøvd å få tak i en ny,men ingen hagesenter rundt her har en sånn ;-{
Masse hilsener fra meg.

~ Tracy ~ sa...

Hope you have a nice trip. Your roses are very pretty! :)

Hulda sa...

sol: takk skal du ha, Sol! Det blir store nyper på den om høsten, så det kan godt hende at det er denne typen. Synd med rosentreet ditt, du skulle ikke klippet det helt ned...

tracy: thanks a lot, Tracy! I look forward to the trip. :)

Liv sa...

God tur til Lofoten. Har vært på dukkemuseet, mye fint der! :) Vi var også oppe på bruktbutikken, men fant ikke noe der...er jo en del år siden, så kanskje de har et bedre utvalg nå :)
Neste fredag får jeg ferie, gleder meg!!
Planer om Bergenstur igjen ?? :) Der er hjertelig velkommen! :)

Hulda sa...

liv: takk skal du ha! Nei, blir ikke Bergen i år, er jo ikke lenge siden vi var der. Tar jo litt tid å kjøre også, kan ikke ta fly med Tuva. Har ikke lyst å ha henne i lasterommet. Men, blir nok et år, sikkert. :)Antikkbutikker er jeg helt vill etter, finner alltid et eller annet.. :)

daisy sa...

Hei! Ville bare ønske deg god tur! Jeg kunne også gjerne tenkt meg en tur nordover. Eller en tur rundt i Norge i det hele tatt, synes jeg har sett alt for lite av landet vårt. Det blir sikkert en meget fin tur!
Sitter å koser meg med å lese alt som har skjedd i bloggen din siden sist jeg var hjemme. Som alltid er det noen nydelige prosjekter du holder på med!

Hulda sa...

daisy; hei! koselig å høre fra deg igjen! håper du har hatt en fin ferie. :)

Karna sa...

God tur Hulda, du får tipse meg om gode shopping steder, har fått tips om noen glasskunstnere, men tar imot gode tips med takk! Jeg kan neste kjenne lukten av rosene dine, nydelige!

Hulda sa...

karna: takk skal du ha! vet om et senter på leknes, der er det en fin interiørbutikk som heter Huset Interiør. Dit skal jeg. :)

Mrs. Staggs sa...

Oh everthing has grown into the most marvelous garden Hulda. I love that rosebush!
I hope you have a wonderful time on your trip. The doll museum sounds particularly interesting to me. See you when you get back!

Katarina sa...

godttur og fortsatt god midt sommer

Anna sa...

Ha det så trevligt! :D Har du fått mitt mail diag? Verkar som hotmail gör något knas, alla brev kommer inte fram. :( Kram!

Hannele sa...

Så vackert du har det, det är så fin tid nu med alla rosor som doftar.

Tussilago sa...

Jeg leser at du skal ut på tur..til Lofoten..Og da reiser du jo gjennom Vesterålen. Burde tipset deg om et butikk i Bø du ville likt godt.
http://www.husbruket.no/index.html
Det er en av mine absolutte favorittbutikker!!

Vita sa...

What a beautiful rose. I hope you are having a wonderful time in Lofoten.

Katrina sa...

Hi Hulda, thanks for stopping by my blog, your garden photos are lovely :)

Karna sa...

Håper du koser deg i Lofoten, da er det endelig ferie! God sommer!

Kali sa...

Happy holiday and I look forward to catching up with you when you get back.
Your garden is blooming beautifully...Everything has grown so much. :)

Hulda sa...

takk til alle for koselige kommentarer mens jeg har vært borte, skal lage en liten oppdatering i kveld.

thanks to all of you for all your comments while I was away! I should do a update tonight.