mandag, juni 5

En koselig formiddag

Etter å ha sett virres blogg i går, fikk jeg også lyst til å lage pakkelapper. Har laget disse i dag. Hvis dere vil se nærbilder av de er de å finne på blogshoppen min. http://huldaslittleblogshop.blogspot.com De er alle til salgs for 5 kr stykket. Jeg tar også opp bestilling dersom noen kunne tenke seg mange av dem. Det er brukt kartong, fine blonder og vintage bilder.

I have made these pretty vintage cards for presents, I got inspiration from virres blog. If you want to see close-up of the cards you can look through them at my blogshop. http://huldaslittleblogshop.blogspot.com The prisce is NOK 5, for one card. I take orders, of someone wants a lot of them. I have used paper board, lace and vintage pictures.Har også ordna i tallerkenhylla i dag. Har satt inn nye ting. Har kjøpt nesten alt dette på loppemarkeder og bruktbutikker.

I have redecorated a bit in my shelf for plates and cups today. Nearly all of the china in it is from yard sales and secondhand shops.

Det åpne skapet på kjøkkenet har også fått inn nye ting.

My open cabinet in the kitschen has also some new things.

En ny dekorasjon på det hvite bordet. Hvite kubbelys i sandkakeformer. Syns det ble ganske fint.

Redocoration at the white table. White candles in small fluted tartlet tin. I think it looks pretty good.

Plukket også en fin bukett ute i dag. Her er det rødkløver, hundekjeks og noen strå. Satte de på denne gamle skammelen til pynt.

I also picked a nice bouquet today. Here is red clover, woodland beaked chervil and some straws. I put the glas on an old stool for decoration.

I går fant Arnt Håvard disse to fine steinene til meg, la de på blomsterhylla ute. Det ble fint! Det har vært en koselig og innholdsrik formiddag. Nå skal jeg lage middag. :o)

Yesterday Arnt Håvard find these nice stones for me. I put them on the flower shelf outside. I think it looks good! It has been a cosy and eventful day. I should make some dinner now. :o)

18 kommentarer:

Virre sa...

Hihi...så gøy at du ble inspirert! Ha en fortsatt fin dag!

Rakel sa...

Så fine og spesielle kort!
Ser også ut som du har kost deg med interiørting idag, kjempekoselig ble det :-)

Lisa sa...

It all looks so nice. I was sad because I couldn't see the pictures but I went out and came back and can see them all now. :) It looks very good especially the white table with the white candles.

It sounds like a very nice day. I like the way you describe it as cosy. I like days like that.

I am having one, too, because I am trying quilting again. I think I am hooked. ;)

Karna sa...

Koselig hos deg Hulda, i dag ble det lite produksjon på meg, nytt det fine været, med en båttur, ha en fin kveld!

cia sa...

Vilka fina kort du tillverkat idag.
jag tycker om din tallrikshylla, jag får bara plats med 3 tallrikar på bredden i min, jag ska ´knäppa kort på den i morgon.

Kathrine sa...

Så utrolig skjønne pakkelapper!Ble inspirert jeg også.Takk Virre:)Veldig koselig med de kubbelysene i sandkakeformene.Jeg liker alt!:)

Hulda sa...

virre: ja, man blir jo ofte inspirert når man leser andres blogger. Bloggen er jo nesten som et moderne ukeblad. :)

rakel: takk skal du ha! Håper å få salg på noen av kortene. Har tenkt å lage flere og selge 10 stk for 25 kr. Skal få laget ei veske i løpet av nærmeste framtid og legge ut.

lisa: it is good that you are able to see the pictures after a while. I look forward to see more of your quilting. :)

karna: takk for det! ja, det gode været må man nyte når man har det!

cia: takk! liker også tallerkenhylla godt. Fint å kunne se de fine sakene man har, og ikke gjemme de i et skap.

kathrine: koselig at du liker alt da. ;) syns også de pakkelappene ble fine. :)

solskinnsbloggen sa...

Heia..Så artig de var de kortene du hadde laget. Jeg var en gang i Finnland. Der var jeg i en bakgård og de hadde mange slike krukker med forskjellige blomster i. Det var veldig fint. Og noen blomster var blitt så store at det nesten virket som man var i en liten oase. Jeg har også lyst på slike krukker med blomster i. Har to bord som jeg har lyst å male hvite. Kanskje de kan stå ute på terassen. Humm...Får idèer i denne bloggen ja. :-)

Klem fra Meg.

Kali sa...

Your home is decorated so prettily...I think your china is lovely. Aren't those stones great. I love collecting them too.
Delightful cards too, you must always be busy doing something :)

Lisa sa...

I forgot to say how much I like the cards. That is a really great idea and you made them beautifully.

daisy sa...

Ser ut som du hadde en fin søndag! Liker så godt den tallerkenhylla di - det er så fint å kunne vise fram sakene man har dersom man har noe man synes ser bra ut. Det pynter opp! Kjempefine kort du har laget, jeg har lagt inn bestilling! :)

Hanna sa...

Fina paket-lappar, och underbart fina möbler du har. Gillar den lilla quiltade gardinen på den undre porslinshyllan. Vi har liknande smak! :-)

Hulda sa...

solskinn: så artig at du får inspirasjon av å lese bloggen min! :) Ja, er veldig fint med krukker rundt om kring, både samla og et par stående alene. Det blir flott med hvitmalte bord ute. Det lyser ordentlig opp i en grønn hage.

kali: I just love to do some crafting when I have some spare time.Thank you for all your kind words!

lisa: yes, I think the cards turn out nice too. I should make some more. Real fun to make them too.

daisy: tusen takk for bestillinga di. Jeg skal få den sendt til deg en av de nærmeste dagene.

hanna: takk, skal du ha! ja, jeg tror også at vi har lik stil, når jeg har sett på din blogg ser jeg også mye som jeg liker. Både av det du lager og av interiør. :)

Anonym sa...

The little card tags are very pretty and so are your china displays on your shelves. Blessings.

~ Tracy ~ sa...

Hulda, your home is so charming! I especially love the open shelves with all your pretty dishes. :)

Hulda sa...

mrs blythe:thanks a lot! I really love to do some crafting. :)

tracy: thanks a lot! I love such open shelves, I think it is so pretty, I got many idèas from different interior magazines.

Mrs. Staggs sa...

You are always making the loveliest displays Hulda! Everything is so pretty. I love to thrift shop for old china dishes too. Yours are beautiful!

Hulda sa...

mrs staggs: yes, old china is really a trasure!