fredag, april 21

Tuva bader

Har akkurat bada Tuva, her sitter hun på matta si og blir tørka, børsta og klipt. Syns hun ble søt. Det er vel liten vits i å bade henne nå, pga alt asfaltstøvet, men det er jo ikke noe særlig å ha en grå bichon frise heller...

Her er hun i badekaret, hun liker det faktisk godt. Virka som hun syns det var herlig å bade. Da vi tørka henne med håndkleet laga hun godlyder. Bruker å ha badevatt i ørene hennes, slik at hun ikke skal få vann i de, og få ørebetennelse.

Tuva har hatt litt rennende øyne, det skjemmer jo pelsen. Hun har vært bedre i det siste, men nå har hun litt igjen. Vi skal prate med dyrlegen og få noe salve, eller øyedråper for det. Nei, nå er jeg sannelig lei av å bli ordna på! Nå vil jeg ned og springe litt!! he he...

3 kommentarer:

Mrs. Staggs sa...

What a sweet puppy Hulda! Thank you for the sweet birthday greetings yesterday...I truly appreciate them Wish I could read Norwegian!

Inger Mari sa...

Halloen, hilsen til dokker fra Rinto og oss to andre her på Tverlandet. Ho e nu bare helt nusselig den lille jenta dokkers. Takk førr titten. Ei flott uke til dokker alle tre. H:o)

Hulda sa...

Takk for hilsen Inger Mari! Ha en fin dag!