lørdag, april 29

Lykkefunn

Jeg var på antikkstua denne lørdagen også. Og se hva jeg var så heldig å finne!! Endelig fant jeg ei gammel stor mugge med blomstermotiv på! Den var akkurat kommet inn til butikken, sto på disken. Til min store glede tok de kun 70 kr for den. Dama jeg kjøpte den av kunne fortelle at den er fra starten av 1900-tallet, trolig 1920-30. Artig å vite at den er så gammel. På baksida er det en forglemmegei.

Dette nydelige gamle sausenebbet fant jeg også. Det står under at det heter FLORA, og er Gustaviansk porselen. Dette mente hun på butikken var enda eldre enn mugga. Det er mange små søte detaljer på det. Se bare på den lille bia ved blomsten der. På andre siden er det to forskjellige blomstermotiv.

En søt vase til 10 kr. Den ser jeg for meg blir fin med markblomster i.


Tilslutt må jeg vise fram sukkerkopp og fløtemugge, helt nydelige, syns jeg. Fra samme butikk.

7 kommentarer:

cia sa...

oj vad många fina saker du har fyndat idag. själv har jag varit och städat på svärmors vind. jag hittade en bänk som jag ska ha som planteringsbord, några gamla sockerlådor och en tallrikshylla
ha det bra önskar cia & Tova

Virre sa...

Det var litt av noen flotte funn på en hyggeli lørdag! Ha en fortsatt god helg!

Mrs. Staggs sa...

Oh so pretty Hulda...I love the pitcher especially! Thank you for the link!

Mrs. Staggs sa...

I meant the big pitcher at the top...although the other ones are very pretty too!

Nina sa...

Det er morro med blomster...skal dere ha agurk i drivuset deres å år? Det skal vi, de blir så saftige, tykke og kjempe gode!

Hulda sa...

nei, vi har ikke prøvd oss på det i år, men jeg vet mamma hadde agurk og tomat da jag var lita. Tomatene ble også veldig gode, og saftige.

Deb sa...

Hulda,
Very lovely china, such pretty patterns!
Thank you for linking my site.
Debbie