søndag, mars 19

Oppussing pågår!Her er en smakebit fra oppussinga av kjøkkenet, flere bilder kommer når vi er helt ferdig. Syns det ble stilig da vi tok av skyvedørene for disse to skapene. Det skapet som er over det jeg har satt ting inn i skal jeg ha diverse fine kakebokser i. Vi har tatt ut kjøkkenbenken, den blir ikke satt inn før andre strøket er malt overalt. Under nederste hylle, under de boksene som er fast i veggen, skal jeg montere en knaggrekke i hvitt, der skal jeg henge kopper. Tror det blir fint!
Vi er veldig fornøyd med fargen, det ble skikkelig lyst og trivelig på kjøkkenet!


En slik kasse skal pappa lage til meg, skal ha den ute i sommer. Planen er å ha ei blomsterkrukke med stemor i hvert rom. Skal ha den 50 cm lang, hvert rom skal være 25*25cm. Jeg skal male den hvit slik at den passer til hagemøblene som også skal få maling på seg. Pakken med stoff fra Stoff og stil kom i går, men rakk ikke å hente den. Blir spennende å se. Skal jo sy hagestolputer av det.

4 kommentarer:

Inger Anne (ingeranne12@hotmail.com) sa...

Så mange fine bilder og ideer , kreativt og fint. Liker bla. veldig godt den store veggquilten din - kan jeg spørre om det finnes mønster på den ? ... eller kanskje det er hemmelig :-))

Hulda sa...

koselig at du likte bloggen min! veggquilten er det ikke noe spesielt mønster på. Huset har jeg tegna selv, noe av det andre også. Men, jeg fant figurer på internett som jeg selv satte sammen til dette bildet. :)

Sol sa...

Det ser ut til at kjøkkenet ditt blir flott!Vi holder også på å pusse opp kjøkkenet.det har blitt så lyst og fint,men ikke helt ferdig enda.TTT....Ting Tar Tid ;-}
Lykke til videre med oppussingen.

Ingrid sa...

Kjøkkenet ser ut til å bli koselig!!! Det er fint med åpne hyller altså..
Lykke til videre, og hold oss oppdatert.