onsdag, mars 22

Noen bilder fra kjøkkenet

Her kommer noen bilder fra kjøkkenet. I går sydde jeg disse hyllebordene og laget stolputa til jorastolen. Den var gul tidligere, men jeg har nå malt den i samme farge som innredninga. Skal også skifte trekk på krakken som jeg har på kjøkkenet. Det blir nok i ettermiddag. Men, her kommer bildene. :)Har ikke fått satt på håndtak på skuffer og skap enda, og det er litt rot rundt omkring enda, men sånn er det når man har oppussing på gang!


Jeg syns hylleborden ble så søt! Er i samme stoff som stolputa og krakktrekket.


Pynt på kjøkkenbenken..


Her er jorastolen med nysydd putetrekk.

Her ser dere trekket i nærbilde. Dette var et herlig stoff som jeg kjøpte fra Stoff og Stil. Så hvis noen tror at jeg har sydd rutene sammen, tar de feil. :)

Flere bilder fra kjøkkenet kommer senere!

4 kommentarer:

Ingrid sa...

Så fint du får det til! Det stoffet fikk jeg også lyst på..

Deb sa...

Thank you for your kind comments on my website. I love your little patchwork valance and cushion cover--they are beautiful.

Debbie

Bente B sa...

Takk for hilsen på bloggen min :o)) Den jorastolen der likte jeg kjempegodt!!!! Og den ble så fin med ny pute!!! Ha en strålende helg :o)

Hulda sa...

Thank you Debbie for comments on my blogg! og takk til deg Bente B også, JA er også veldig glad i jorastolen. Den var gul med et annet trekk før. God helg til deg også! :)