søndag, april 6
Loppefunn


Det er på tide å vise fram loppefunnene mine. :) Det ble litt av hvert, både stort og smått. Loppemarkedet var faktisk mye større enn jeg hadde forestilt meg at det skulle være, så det var masse å se på.
Jeg syns jeg var heldig med mine funn. ;)
Det ble ikke bare loppemarked i går, måtte en tur inn på en interiør og blomsterbutikk også. Kjøpte bl.a dette begeret i sink, syns det var så fint å ha små lys i. Det står på tallerkenhylla nå. Asjetten bak er fra loppemarkedet.

Det ble to slike asjetter med søtt blomstermotiv, og fem hvite tallerkener med dekor. Liker så godt mønsteret, har nok noe med at vi har det på hytta. Blomsterasjettene er Figgjo, den hvite Porsgrunn.

Jeg likte så godt dette blomstermønsteret. Er nok ikke "blomstermenneske" for ingenting. ;)

Noen emaljeting ble det også. En bolle og tre fat med håndtak i sidene. Har slike fat også på hytta, det ene har vi vann i til hundene. :)

Det beste av alt, tror jeg må være denne store baljen i sink. Jeg har en slik før, men den har jeg fått låne av de vi leier av. Nå har jeg min egen, JIPPI! ! ;o) Den skal det plantes rosa nellik i til sommeren.

Til slutt; julepynt! Gamle kuler og nisser, dette ble jeg veldig glad for å finne, liker så godt gammeldags julepynt. :)

Jeg har laget to bursdagskort i dag, på bestilling. Dere kan se et lite utsnitt av kortet i sidebaren, helt øverst. Jeg har også gjort litt oppfrisking, eller skal jeg kalle det, "vårrengjøring" på bloggen i dag. ;o)


Ny uke, nye muligheter!
45 kommentarer:

Anita sa...

Så masse flott! Fant så lite jeg at jeg ikke vet om det er verdt å vise frem engang, men.. Neste helger det ny omgang! Klem!

Hespe sa...

Herlige "loppefunn" Hulda!!

Ha en fortsatt fin søndagskveld, og en herlig kommende uke.

Klemmer :O)

PS Kanskje skal jeg klare å få avsted Pay it forward gaven til uken også... :O)

Ida sa...

Fine funn og fine forandringer her Hulda. :)
Jeg liker veldig godt sink i hagen. Har en slik balje selv. Har hatt lyng osv. i den i vinter.
Det blir fint når du fyller den med Nellik.
Har sådd Nellikfrø i år, etter inspirasjon fra deg i fjor. Har ikke sådd det tidligere. Spennende.
God uke til deg. :)

fru Pink sa...

Supre funn:)
Rakk nesten ikke innom "ting og tang" rommet i går jeg, konsentrerte meg om møbler. Man må nesten velge seg ut hva man skal lete for hver gang, for de fine tingene blir jo tatt med en gang. Neste gang skal jeg gå til ting og tang med en gang:)

Ha en flott uke!

Mona. sa...

Oooiiiioooiiiioi....så heldig du har vært,likte både fatene og sinkbaljen ! Er jo så svak for rosemønster,jeg også,så disse hadde jeg nok tatt med hjem,ja....! Sinkbaljer finner jeg aldri,skulle så gjerne hatt fler av dem......vil ha,vil ha........hihi :O) Klart du må innom Nille,jeg var tilbake og kjøpte to til,jeg......er jo helt forgapt i småfugler,i alle varianter.....:O) Kos deg videre,og ha ei flott, ny uke !!

Magny sa...

Du har virkelig gjort det STORE kuppet!!! Utrolig heldig....
Har sikkert nevnt at det ikke er særlig av loppemarked her,kun basarer,- men det er jo noe helt annet! Virkeig flotte ting alt sammen!!! Så kjekt å se...
Kom innom for å si at eg linker deg i et innlegg, håper det er OK !!?

Fjordheim sa...

Så mye flott du har funnet på loppemarked. Det er langt mellom de her..
Har flere slike sinkbaljer. Flotte til blomster om sommeren.
Liker så godt de tallerkene, spesielt de med "gull" dekor.
Ha en god natt og ei flott uke.

borghild sa...

Mange fine lopper ja!! Og sinkbaljen var prikken over i'en, de er jo flotte både ute og inne! Ha en fin uke du med! Klem B:-)

Min verden sa...

Flotte ting du har funnet. Her ikke begynt på "loppesesongen" ennå jeg. Har hatt nok her hjemme. Jeg har flere prosjekter i garasjen som skal males og stelles. Alt er "funnet" i låven. Det skulle alle hatt en låve full av shabby ting :-) Det glemte jeg å si på "best og pest". Det burde jeg tatt med. Hanne

Lilla Blanka sa...

Hej Hulda!
Åh vilka fina loppisfynd du har gjort..bilderna är så fina..gillar alla vackra tallrikar!
Kram
Mia

Anniche ♥ sa...

Nydelige funn !Heldig med zink baljen og julepynten , elsker gammel julepynt !!! Hadde kun det på mitt tre i år.

Bra å se at pakken er kommet frem .

Synnøve sa...

Fin vårrengjøring du har hatt på bloggen, måtte ha det jeg også for noen dager siden, forandring fryder...! ;) Så heldig du har vært med loppefunnene dine...! Nydelig fat med roser på, det likte jeg godt. Blomstermenneske som du er, så skjønner jeg godt at du likte det lille blomsterbildet på gjesterommet mitt, det er en stund siden jeg kjøpte det, men det er fra House Doctor tror jeg :) Ønsker deg en flott uke! Synnøve

Turid Mari sa...

Hihi! Så gøy med loppemarked!!! :)

Glede mæ te å se kortan dine!!!

tinemor sa...

Det ligger en takk til deg på bloggen min.... :-)

Marte sa...

Wow!! Så masse flott! Grattis!
Jeg elsker loppemarked! Men hvem gjør vel ikke det;)

Ha en flott ukestart!!

Karin A sa...

Vilka fina fynd Hulda! Den där zinkbaljan hade jag gärna funnit på loppis. Perfekt att plantera något fint i! Ha en bra vecka! Kram Karin

LISBETH---<-@ sa...

Nydelige funn Hulda. Ser at du har hatt vårrengjøring her inne, ble fint. Burde tatt meg en oppryddning jeg også.
ha en skjønn dag.
Klem

Ella sa...

Mye fint du hadde funnet.
Den ene tallerken i hvitt med gullrose,har jeg hele middagssettet
står Egersund Norway,nydelig altså.
Du det er ikke en streptocarpus
eller vrifrukt som det kalles på norsk.Men en saintpaulia det sto det på posen uten på potta.
Ny sort sa di på blomsterbutikken.
Ha en kreativ uke Hulda

krinkelkroken sa...

Heisann Hulda:)

Først vil jeg takke for at du har linket til butikken min, det setter jeg stor pris på;)

Opphenget ditt ble kjempeflott synes jeg, så forseggjort og med søte knagger, liker også veldig godt den slitte looken;)

Masse flott du ha fått med deg fra loppis, jeg skal på mitt første loppemarked neste helg, gleder meg som en unge!

Håper du får en herlig uke:)

Lynetmor sa...

Hei, så mye fint du har fått tak i på loppemarkedet :-) Den sink baljen var kjempe fin. ØNSKER DEG EN FIN DAG :-)

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Du var jammen heldig som fant så masse fint på loppemarked.
Den sinkbaljen var jo kjempeflott!
Fin uke til deg!:O)

Randi sa...

Ja du finner utrolig mye fint!! jeg har hatt sånne hvite tallerkener med gull roser på...men hvor er de. Det kan vel hende de gikk i det store dragsuget da vi flyttet i fjor vinter. Da kastet jeg med hard hånd....så fikk jeg litt hjelp også..:)

Ha en fin vårdag

Klem

Aalerud Stall sa...

Hei :-)

Så mange fine loppisfunn! Likte spesielt godt den sinkbalja :-)
Jeg har to sinkbaljer (en på hver side av inngangsdøra) som jeg har hvite margeritter og lys rosa roser i på sommeren. Har også prøvd med nellikker, men margerittene tar litt overhånd...
På vinteren har jeg lyng og granbar i dem, så de står ute hele året :-)

Den opphengstavla du har laget er kjempefin! Minst like fine som de man får kjøpt! Kanskje jeg skulle godsnakke med min kjære mann om litt snekkerarbeide...

Ha en fin mandag!
Klem fra Britt :-)

Huset i Hagen sa...

Jeg har ennå ikke besøkt et loppemarked iår :0( Ser at du har funnet deg mye fint! :o)

elodie sa...

Bravo pour ces photos!!! tres jolies!!!

Very nices pictures!!!

Tonje sa...

For noen funn du har gjordt..er så morsomt når man finner masse som man liker på loppiser og at det er billig gjør det ekstra morsomt. Den sinkbaljen er sååå flott...drømmer om en slik selv også=)

Mia sa...

Det var da litt av noen funn du har gjort på loppis, Hulda! Alt sammen var så fint, men spesielt godt likte jeg også den flotte baljen i sink! Kunne godt tenkt meg en slik en selv... men dessverre er det dårlig med loppiser her hvor jeg bor. Men man vet jo aldrig... Flott er det blitt i bloggen din også, ikke for det, fint er det her bestandig, men du er virkelig flink til å variere layouten og bildene dine, mens jeg holder meg fortsatt til den samme gamle standardsaken... (av mangel på kunnskap, må jeg innrømme...)

My little footprints sa...

Hei Hulda!
Her har du hatt masse nye innlegg siden sist jeg var her inne, så nå har jeg kost meg lenge ;)
Jeg har jo bare sååå fryktelig dårlig samvittighet fordi jeg ikke har hatt tid til å blogge den siste tiden, men jeg håper at jeg kan komme straks tilbake med god tid til overs for blogging! Det har bare gått på oppussing om dagen, for nå krever banken ny takst, så da er det bare å få ferdig det som er igjen(som er blitt 25 punkter..puh..)

Her hos deg har jeg fått masse ny inspirasjon i dag, den opphenghyllen din var jo bare knallfin! Med den franske teksten og den slitte looken, ble den jo fantastisk fin! Den skal du være virkelig stolt av! Nydelig var den, og spesielt fin blir den jo også når du har så mange fine slike små ting å henge på den!
Ser du har laget en ny side i albumet ditt også, jeg må si du er kreativ!

Så til dagens innlegg da, hadde så masse å si vettu ;) hihi..
Rosetallerkene dine var virkelig ett funn! Roser er virkelig nydelige, og dekorative! Synes det er så fint med mange ulike tallerkener med motiv som ligner hverandre og står i stil! Er en slik herlig sjarm over det!

Håper ellers at alt er bra med deg! Nå får jeg vel leegge fra meg bloggingen en liten stund igjen vel, ville bare en liten tur innom for å si hei ;) Kanskje jeg får litt bloggetid senere i kveld om jeg er kjapp med malinga.. hehe.. Men nå ser jeg jo at klokka er over ni, så det spørs nok det ;)
Klemmer fra Beth

JULIE K sa...

Åja det var mye fint. Artig når loppemarkedet har mere enn man tror : )

Lovise sa...

Heisann. Du har jo funnet mye fint. Jeg må smile når jeg ser tallerknene med gulldekor. Sånne har min mamma, men de er så slitt at jeg tror ikke det er mye gull igjen nå:)
Nydelige roser på de andre.
Kos deg med de nye tingene dine.
Klem.

Anonym sa...

Er det mulig....!

John sa...

Takk for kommentaren. Du har jo også mange flotte bilder her, men i en litt annen sjanger. Her i huset er det fruen som tar seg av interiør bildene.

Tove sa...

Så masse flott du har funnet da! Tallerknene var kjempesøte og julepynten også, ja alt var gode funn:)

klem

Grip dagen sa...

Hadde jeg sett en slik balje på loppemarked, hadde jeg tatt alle dårlige knep i bruk...
Jeg kunne brøyte meg frem, klype, bite, klore og rope "brann!"...
For den balja ville jeg fått fingrene i! Utrolig flott!
Jeg har en stor balje som jeg har vann i på terrassen. Det ligger alltid blomster og flyter der, og om kvelden tenner jeg flytelys oppi. Utrolig stemningsfullt!

-Men jeg kunne godt hatt mange flere baljer. De står høyt på ønskelista!

Gamle julekuler er også fryktelig moro å ha. De har sjel, de. Tenk alle julene de har opplevd.

Ha ei fin, kreativ og vårlig uke.
Hilsen Marit

Donna D sa...

hei hei

Opphenget ditt ble kjempefint! Jeg har sånn sinkbalje jeg også, fikk den av mamma. Har skittentøy i min, ute på vaskerommet, he he. Blir nok blomster til sommeren.

Ha ei fin uke

mali-mo sa...

For et flott loppemarked du har vært på da! Fine ting, jeg er også glad i det blomstermønsteret. Var en rask tur innom loppis vi også, men ankom en time før de stengte og da var det selvsagt kun skrot&skrammel igjen. Lommeboken klarte seg nå godt iallfall, selv om jeg betalte 80kr!!! for tre pølser i brød. Det er tydeligvis maten man kan tjene penger på!

Ha en fin uke Hulda!

Miriam sa...

Så mange fine loppefunn! De julekulene er jo helt skjønne å ha på juletreet. Fine småendringer i bloggen også forresten :)

nabbmo sa...

Så fine loppefunn du har kjøpt Hulda! Likte spesielt godt julepynten! Fikk selv tak i litt av det samme før jul, og elsker det! Men det var så lite av det, at jeg fikk liksom ikke til å bruke det til noe... Får nok leite etter mer i år! :-)
Det er så herlig med gamle ting som gir gode minner! Det jeg fant minna meg om beste- og oldeforeldre på hver side, og det var ekstra hyggelig!
Ha en flott tirsdag!

Klem fra nattrangelet! ;-)

prinsessa1976 sa...

Sånn en balje i sink står høyt på ønske lista...å som Marit sier jeg hadde omtrent albua meg frem. I allefall sånn skal jeg kjøpe meg dette året for å ha vann og vannblomster i nede i hagen. På varme dager står luften her på jærne helt stille og da synes jeg det er veldig behagelig å kunne sitte å se på vann....det føles av en eller annen grunn svalende. Ønsker deg en fin fin dag:O)

Mita`s hjørne sa...

Jøss så masse flott du har fått tak i da...
Den sinkbalja er jo bare super, en slik skulle jeg gjerne hatt ja, sammenm med min sink søppeldunk...
Det er så hærlig med vår...
Opphenget ditt ble knallfint...

Nyt dagene og kos deg...

Koselig koselig sa...

sink er sååå stilig!!! jeg var så heldig å fikk kjøpt potteskjulere, eh, de er like store som ei vaskebøtte, og de skal jeg ha planter i til sommeren. Hvite pelargoniaer tror jeg :) Lækkert!
Mye fint du har funnet også, og ja gammeldags julepynt er kjempeflott! Aner jeg at du får et skikkelig nostalgisk juletre til jul??? ;)

silje-sin sa...

Så mye fint du har kjøpt Hulda! Og den julepynten.. helt nydelig! Ha en flott kveld:) klem fra silje.

Lene sa...

Hei, Hulda :)

Så utrolig mye fint du har lagt ut her siden sist jeg var innom :)

Og jeg fikk rent tårer i øynene av å se Porsgrundsserviset, som bestemor og bestefar hadde. Nå er gamlegården deres kjøpt opp av mamma. Den ligger i Vestre Jakobselv i Vadsø - og mye er bevart sånn som det var da de levde. Bl.a. spiser vi av serviset når vi er der på ferie.

Og opphenget ble bare knallfint! En god ide å lage slike selv :)

Ha en fin kveld, Hulda :)
Klem fra LEne :)

Marie sa...

Vad mycket fint du fyndade på loppmarknaden! Har en liknande zinkbalja, men skulle gärna ha flera!

Lustfyllt ligger strax norr om Jönköping vid Vätterns västra sida.

Kram Marie

Guldkant På Livet sa...

Mycket läckra fynd, saker och foton!!! Mari.