tirsdag, april 8Hurra for deg som fyller ditt år!


I dag har Arnt Håvard bursdag, vi har hatt en koselig dag. I morges fikk han en overraskelse av meg, det er den jeg vil vise dere her på bloggen i kveld. :)
Det skal sies at han ble VELDIG glad. ;)


I går kveld laget jeg i stand dette brette til han. Det sto klart på kjøkkenbordet i dag tidlig da han sto opp for å dra på jobb.
Jeg har prøvd å lage et innholdsrikt brett.

Denne posen har jeg sydd, til ære for bursdagsgutten. :) Har holdt på med den sene kvelder, etter at Arnt Håvard har lagt seg. ;)
Posen har jeg fyllt med yndlingsgotteriet hans. Da han kjørte til jobb kosa han seg med gotteri, og de som var med i bilen fikk smake. Tror Arnt Håvard var litt stolt av kona si, som hadde laget i stand så mye fint til han. ;) ;)

Ideen til posen har jeg henta fra Tildas Hus. Det nydelige stoffet kommer fra
Kathrines Quiltestue.

Slik så bursdagskortet hans ut. Her har jeg brukt scrapark fra den nyeste Tilda-serien, nydelige farger og mønstre. Jeg tror Borghild har noe stoff i samme mønster som dette. Stemmer ikke det? :)

Et kakestykke må til når det er bursdag i huset, ikke sant? Et lite cookies-skilt er vel heller ikke av veien. :) Også dette fra Tilda-seriene. Den lille merkelappen med fuglen har jeg kjøpt sammen med mange flere, fra Papir i Hjertet.

Blomstene er fra noen Tilda-klippeark. De hadde fått så mye fint Tilda-utstyr på hobbybutikken her, man blir frista. :) Det er så inspirerende å holde på med scrap når man har mye fint materiale å velge mellom.
Fonten heter Elastic Wrath , syns den passer fint til Tilda. Du kan lett finne den for nedlasting, bare ved å søke på navnet.

Jeg kjøpte noen gelehjerter som jeg la i denne skåla. Under lokket la jeg dette lille kortet, her har jeg skrevet; Hjerter - fordi jeg elsker deg!

Disse er, mmmm, så gode! :)
Gratulerer med dagen, kjære Arnt Håvard!


Klem fra Hulda

33 kommentarer:

Lindas Hus.. sa...

Hei Hulda!Gratulerer med mannen.
Skal si du hadde sydd en flott romantisk pose til din kjære.
Nydelige kort du har laget.Jeg harogså liggene slike Tilda stoff.
Men Borghild har jo sydd nydelige små duker.Nydelige loppefun hos deg.Ååå så morro som det er å gå på loppemarked.Ha en flott kveld fortsatt med din kjære.
Oppe ser gubben på fotball.
Jeg koser meg i blogglandia.
Klem fra Linda :))

borghild sa...

Du har jo vært så gjennomført at det er helt utrolig!!:-) Kjempekoselig pose og kort, klart han er stolt av kona si!!!:-) Skal IKKE vise innlegget ditt til min kjære, det kan hende han får høye forhåpninger til sin bursdag;-)
(Og ja, jeg har stoff i samme mønster:-) Klem B:-)

Katarina sa...

Hvor søtt og utrolig koselig gjort av deg! Klem..psst gratulerer med dagen til mannen i huset :-)

Fjordheim sa...

Gratulerer så mye med dagen til din mann. Koselig å stå opp til så mye fint på bordet. Du er utrolig flink til å sy og lage andre ting.
Kan godt forstå at han var glad og stolt over alt du har lagt ned av tid for å glede han.
Ha det riktig godt.

Anonym sa...

Gratulerer med dagen Arnt Håvard!Hilsen oss i Kila.

GryNoKa sa...

Så flink du har vært, tipper det ble en vellykket bursdag.
Ha en fin dag i morgen også... : )
Gry

Landstil sa...

oi oi oi så flink du er da !!! Så gjennomført og stilig! Hadde vært en drøm å våkne opp til noe sånn ja :)
Kommer du på min bursdag også eller?? :)

Andrea sa...

Hei hei. Gartulere med mannen som var i går. Så koselig du hadde pyntet og laget til han. Ikke rart han ble både glad og stolt av kona si. Var et godt gjennomført gave ja. Håper dere koset dere mye i går. Ha en kjempe fin onsdag. Mange klemmer...

Anita sa...

Gratulere med mannen i går!! For en koselig bursdag start han fikk! Sååå lurt! Nå skal her ryddes, før jeg skal til byen og handle stoff;O)
Ha en koselig dag! Klem!

Reidun May sa...

Din mann er heldig da, så nydelig å gi han et brett med forskjellig.
Viktig å ta vare på hverandre ja!
Lenge siden jeg har vært innom deg, mye koslig å se på her, du er utrolig kreativ og flink! Ønsker deg en fin dag:)

christinasinteriør sa...

Hei! Så koselig gave da! Hadde vært glad jeg å om dette hadde møtt meg en morgen! Flink du!
Ha en fin kveld!

christinasinteriør sa...

Har aldri hatt hund før-veldig spennende. Det er en tibbetansk spaniel. ;0)

NinaS sa...

Så koselig da!
Skal ikke vise det til Andreas, for da kommer han sikker til å forlange tilsvarende...!
)-og jeg har tenkt å gi ha gavekort på lakkeringskurs! ;) hehe...)

Kattfot sa...

Åh du är ju för söt, vilken mysig överraskning :) Ha så gott!!

Magny sa...

så skjønn du er, tenker han ble glad! Har sett at du har slike kopper... ;) Mugga er også fin, sikkert også skjønn med markblomster i...

Bo med barn sa...

For snill du er. Skal si han er en heldig mann! Men det er jo sånn det skal være. Man skal være snille med hverandre:) Kjempeflotte ting du har laget!

Gratulerer med mannen:)

Hobbyhuset-Merete sa...

Gratulerer med overstått til Arnt håvard!! så utruleg mange søte og detaljrike ting du har funne til han :o) han må verkeleg få følelsen av å bli satt pris på og at du er veldig, veldig glad i han :oD
ha ein fin onsdag!!!

Moderncountry sa...

Gratulerer med vennen din Hulda!! Så god og varm du er mot han. Herlig å få noe så fint på morgenen når du står opp til en ny dag. God start på dagen det!
Fin pose med vakre broderier. Jeg vet hvor pirkete dette er så du har lagt ned mye tid i dette.

Skal si du har vært heldige med funn i det siste. Ble såååå misunnelig på den fin sinkbalja di!! Ja, jeg må ærlig innrømme at jeg skulle ønsle den var min :))hihi..men jeg får lete videre. Fint det er loppesesong nå, og jeg skal jammen besøke hver eneste en. Ja, jeg må jo ta med meg mest mulig før jeg drar hjem :)

Takk forresten for hyggelig besøk og kommentar sist! Det ble jeg glad for :)
Jeg vet at jeg selv er litt dårlige til å legge igjen spor om dagen, men det har vært litt mye med huset. Men vil du skal vite at jeg titter innom nå og da.

Klem fra meg!

cilla's blogg sa...

Takk for hyggelig kommentar på bloggen min:) Så heldig mannen din er som får så mye fint på bursdagen sin.. Du er kjempeflink. Og en kjempefin blogg du har:)

Ha en fin dag!

mali-mo sa...

For en utrolig fin og gjennomtenkt bursdagsoverraskelse! Så utrolig flink du er å lage istand og gjøre noe så enkelt som ferdige røde gelehjerter til den vakreste gave! Har lagt merke til det hos deg, du tar en ting som er "alminnelig" og så forendrer du litt, setter til ditt eget og plutselig er det blitt Hulda og så vakkert at man nesten ikke kjenner det igjen. Du er så flink! Litt stolt? Tenker han var kjempestolt jeg!

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Så flink du er! Mannen din vil nok sette pris på dette, og vil sikkert få misunnelige blikk fra kollegaer..
:O)

Mona. sa...

Hei ! Tusen takk for tipset om Kid !!!!! Har en liten utfordring til deg,inne hos meg.....håper det går bra ;O) Må si du er snill med mannen i huset....vil se de som ikke føler seg satt pris på,etter så mye omtanke og kjærlighet ,som det du viser....!!! Han må jo være en av verdens heldigste menn.......men det vet han nok :O) Søt pose du hadde lagd,i de sene nattetimer,du er en ordentlig luring ;O) Nydelig kort også,og smågodt .......du er en oppfinnsom dame Hulda !! Kos deg,med både mannen og den firbente lille vennen ;O)

Den gode feen sa...

Gratulerer med dagen i huset! Kjempekoseleg gåve du har laga til han, klart han er stolt over deg :) Klem frå Linda

PS! Veldig misunneleg på julepyntkuppet ditt!

LISBETH---<-@ sa...

Alt var nydelig! Så omtenksom du er Hulda.
Klem

Anniche ♥ sa...

SÅ KOSEIG GAVE HULDA !!

Mamma Millan sa...

ÅÅÅ så fin present ju!!!!

~~* W I T H ♥ L O V E *~~
Millan

Guldkant På Livet sa...

Grattis till Arnt Håvard! Och vilken fin bricka du hade gjort i ordning åt honom, en sån överraskning! Mari.

Metteflette sa...

Kjære vene, så søte dere er med hverandre! Smiler når jeg leser dette :-) Han virker jo også veldig oppmerksom mot deg når du fyller år. Veldig søte ting du har stellet i stand for han. Ønsker dere en flott helg. Håper jeg får anledning til å legge igjen en hilsen litt oftere framover! Klem fra Mette

Marie sa...

Håpar du har ein mann som veit å sete pris på alt det fine du lagar til han, mannen min har ikkje auga for sånt i det heile.

Opphenget er blitt heilt nydeleg! Flotte loppefunn, masse fine ting å finne når du veit kva du er ute etter. Bloggen din er svært vakker :)

Ha ein fin torsdag :)

Ida sa...

Herlig!
Skjønn og gooood gave.
Gratulerer med overstått til Arnt Håvard. :)

JULIE K sa...

Gratulerer så masse med bursdags"barnet", og du er jo en herlig kone da, som lager så mye fint. Han er nå en heldig mann. Stor klem til dere begge : )

Butterfly sa...

Åhhhh! Så hyggelig bursdagsblogg!!
Virkelig fint bursdagsbrett du hadde forberedt :o) Man må jo bli glad av slikt!!

Gratulerer med burdagen hns som var!!

Ha en flott kveld!!

Kristine sa...

Åå for en heldig mann! Denne gaven var jo bare så gjennomført og lekker! Og kortet var jo så fint!
Og så mye lekker interiør-inspirasjon det var her! Jeg elsker det!!! Bor på en gammel gård og da "trenger" jeg masse av slikt!
Klem fra Kristine=)