onsdag, januar 9Litt søm


I dag har jeg sydd denne poseholderen, jeg har brukt et av motivene som jeg har laget til kortene. Denne og lignende holdere kommer til salgs i butikken.


I dag tok vi juletreet ut, det drysset barnåler hele tida. Til slutt var det så ille at diverse juletrepynt falt i golvet. Da var det på tide å få det ut. Jeg har fått satt på plass den nye kommoden min, det ble kjempefint i stua. Viser bilder senere. :)
Slik ser den ut. Jeg har sydd den i et litt tykt lin/bomullsstoff. Her er det plass til mange handlenett. :)Motivet er "Blomst". Jeg syns det passet fint mot dette stoffet som er i naturhvitt. Kunne også ha tenkt meg å sy slike runde puter, i linstoff med blonder på. Det hadde nok blitt fint.
Noen detaljer fra stoff og blonder. Den søte blonden kommer fra Stoff&Stil, syns de har utrolig mye fin og billig blonder der. Dette linstoffet hadde veldig fin struktur, ganske tykt er det også.

Takk for alle koselige kommentarer i forrige innlegg!
Ble veldig glad for de. :)


PS. en liten beskjed til deg, Marte. Jeg får ikke lagt igjen kommentarer på bloggen din, av en eller annen årsak. Veldig dumt, for du viser så mye fint som jeg mer enn gjerne skulle kommentert.28 kommentarer:

My little footprints sa...

Hei igjen!
Ja det skulle vel bare mangle vel, godt arbeide trenger positive ord, eller hva? ;) Man skal jo ha litt kreditt igjen for et flott arbeide! Jeg har alltid vært sånn, også med de jeg jobber sammen med. Jeg er "arbeidsleder" for de jeg jobber sammen med, og viktig i hverdagen er å ha noen positive ord og ros for arbeid som blir gjort bra! Jeg vet akkurat hvordan det er å ha en arbeidsleder som ikke bryr seg om ros, bare ris. Det gjør ikke at jobben blir noe lettere akkurat, man blir jo heller ikke motivert av slikt! Noen gode ord om det man gjør, har mye å si. Og spesielt når det er vel fortjent ;) Også i det arbeidet du gjør, som gir mye inspirasjon og glede for mange øyne som ser!
Så til dagen innlegg; Denne var jo kjempefin! Jeg blir sprø av alle posene som samler seg i skapet mitt, samme hvordan jeg gjør det så blir det liksom ikke orden på det! En poseholder er jo en fin idè hvor også det blir dekorativt! Jeg fikk en poseholder av svigermor en gang, en blå dokke, ja på toppen av poseholderen var det et hue og det var også to armer på hver sin side. Jo flere poser jo tjukkere ble ho, men den var IKKE noe fin! Så den mista(les:kasta) jeg i flyttinga.. hehe..
Ha en fortsatt fin kveld!
Klem fra Beth

Ida sa...

Skjønn poseholder.
Nydelig motiv på den.

Jeg har også tatt ned juletreet i dag. Her ramla kulene i gulvet også. Og jeg hoppa i stolen.... ;)
Hver gang. Hehe.

God natt til deg Hulda.
Klem.

nabbmo sa...

Hei Hulda!

Og godt nyttår!
Innmari stilige kort, og nå poseholder, du har laga! Du er så flink altså!
Skjønner ikke helt hvor du tar all kreativiteten fra jeg!
Fantastisk!

Lykke til med arbeidet ditt videre!

Klemmer!

Mita`s hjørne sa...

Flotte poseholdere du lager, slikke er jo så utrolig kjekke å da, en slipper alle posene over alt...
Kjekt med alt som kan ryddes bort i poser foresten...Blir et slags dekorativt skjult rot...

Ha en flott dag...

Lovise sa...

Så lekkert. Hvit lin er stilig. Lin i det hele tatt er et svært anvendelig stoff som kan brukes til alt mulig.
EN FIN DAG TIL DEG:)

Marie sa...

Her er produksjonen i full gang ser eg. Du lagar dei vakraste ting! Kikk innom bloggen min, der ligg noko til deg.

Ha ein god og produktiv dag :)

Tone sa...

Så flink du er, send litt "flink til å sy støv" til meg er du snill ;-) Klem

Mia sa...

Kjempefin poseholder, Hulda! Like praktisk som den er vakker (og det kan man vel ikke si om alle vakre ting, eller omvendt...?) Cath Kidston hadde slike i sin kolleksjon for noen år side, bare at de var sydd av hennes stoff, uten noen videreverdigheter... fine de også.

Donna D sa...

heisan

Den ble kjempefin, liker så godt kombinasjonen med blonder og lin.

Takk for tipset ang symaskin, det ser ut til at det står mellom janome og Husquarna. Det er de som har utsalgsteder i nærheten av meg, kjekt mtp service.

Fortsatt god kveld til deg

Tonje sa...

atter enn gang blir jeg kjempe inspirert av å titte innom din blogg...jeg får lyst til å kjøpe meg en symaskin og lære meg å lage vakre ting etter å ha sett hva du klarer å lage.Posen ble kjempe flott...har ikke du lagd en lignende tidligere også???

Hvis du lager avlange puter hadde jeg blitt glad om du hadde sendt meg ett lite pip,for jeg har så lyst på en eller to...Klem

Timotei sa...

Kjempefin poseholder!
Jeg handler også ofte stoffer og bånd hos Stoff og Stil. Mye fint der og slett ikke så dyrt. Nydelige kort du viste bilder av i forrige innlegget også!

hjemme bra sa...

Hei Hulda.
Så flott poseholder. De er kjempepraktiske. Jeg har en, men burde nok sy en til... Nydelig med lin og blonder, og med et vakkert bilde.

Lisbeth sa...

Så delikat den ble!,- godt at det er mulig å gjemmme bort rotet på en lekker måte!
Klem fra Lisbeth

Lisbeth sa...

Hva er det meg og staving for tiden, gjemme skrives da fremdeles med 2 m og ikke 3!
Fniis ;o))))))

Emmeline sa...

Flinke og kreative Hulda. Lurer på hvor mange ganger jeg har kalt deg kreative Hulda her på bloggen??? Tror det er blitt et fast ord som jeg bruker om deg hver gang jeg er innom her:) Du er knallflink til å komme på gode ideer, du syr så lekre ting og så gjør du et utrolig flott arbeid.
Tør du ikke gi folk en agurk når de går forbi sier du??? hehehe...
Jeg er egentlig litt flau over historien, men plutselig var det liksom bare gjort..Når man er trøtt og lei kan det fort gå utover en solariumbrun lat mann på veien, hehehehe!
Gleder meg til å følge kolleksjonen din videre!

Kreoline sa...

Hei Hulda, takker for koselige kommentarer. Nydelig pose og nydelige kort i innlegget under. Du holder på med noe hele tiden, men så er det kjekt også da, koselig å komme på besøk til deg og se alt du lager. Godt å få ut julen, i år har vi hatt kunstig tre, ingen dryssing, så slapp jeg å støvsuge barnåler i mange dager etterpå. Ha en fin helg, kos deg.

elin1976 sa...

Koselig poseholder. Synes detn vr veldig lekeker. Ha en fin dag:O)

Ellie sa...

Opplevde det samme med mitt juletre, pynten begynte å falle av.

Nydelig poseholder! Du lager så mye fint, Hulda. Må jo bare kommentere kortene dine, også. De var fantastisk flotte! Du er jo så kreativ at jeg finner ikke ord. Håper du får en fin helg!

Marte sa...

Hei hei:)

Så nydelig pose-pose (som jeg kaller det;) du har laget! Jeg har laget noe lignende, men din var mye finere!! Du er såå flink og kreativ!

Den "serien" med gamle dager motiv du lager er så nydelig!

Jeg kan ikke skjønne hvorfor du ikke får lagt igjen kommentar på siden min! Noe er jo galt, men jeg aner ikke hva! Jeg har gått gjennom alle innstillinger..
Det er jo veldig synd da.. Får du klikket på linker og sånn, er det bare å kommentere som er problemet?
Jeg har lagt en pop-up boks på siden min, kanskje du klarer å legge igjen noen ord på den?

Ha en fin fredag!!
Klem fra marte

Guldkant På Livet sa...

Jag säger som till Elin, hej du Duracell: ) Vilken fart och vilken kreativitet! Underbar påse du har sytt, så söt!! Mari.

Anne-Berit sa...

Så flott poseholder med flotte detaljer.Tror jeg må prøve meg på noe sånt en gang,blir så inspirert av alt det fine jeg ser på bloggene rundt om.Håper du får ei fin helg:-)

chatrine sa...

Kjempefint! Som alltid!:)
Ønsker deg en super helg!
Klem:)

Vackrare vardag sa...

Hej!
Och tack för påhälsningen i min blogg! Blev väldigt glad!

Har suttit en god stund och tittat på allt det vackra du gör. Du är verkligen jätteduktig!

Ha en skön helg!

Tilde sa...

så mycket fint du har gjort , jag gillar korten, vilken skarlust..
Ha en bra helg
Kram Tilde

Butterfly sa...

Hei.
Jeg har tagget deg i bloggen min, ta en titt :o)
Poseholderen din var kjempefin, lys og delikat!! Likte bildet veldig godt :o)

Ha en fin helg!

Huset i Hagen sa...

Kjempefin poseholder Hulda! Det er så praktisk og fint med sånn poseholder. Jeg har en som min svigermor har sydd til meg (pssst - ikke så fin som din da ;0) ) Ha en koselig helg Hulda!

En Doft Av Danmark sa...

Ja du Hulda...den är ju lika vacker som allt annat du gör. Måste nog göra en beställning snart :o).

Klem fra Dorthe

Tussilago sa...

Nydelige pose-poser;) Jeg liker lin, og er enig i at den litt tykke varianten er flott. Du lager mye fint med slike trykk!! Liker kortene du har begynt å lage nå!! Kanskje kommer det noen påske-kort?
God helg til deg Hulda!