fredag, januar 11

Fornyelse i januarDet er alltid gøy med noe nytt, akkurat det kjenner nok alle til. Før jul skrev jeg at vi måtte ta ut spisebordet for å gi juletreet best mulig plass. På nyårssalget fant jeg en nydelig kommode som jeg har i stua nå. Golvplassen ble mye bedre også. :)
Vi spiser for det meste ved kjøkkenbordet, og så har vi jo salongbordet også. Foreløpig skal det iallefall være på denne måten.
Forandring fryder. :)

En detalj fra min skjønne kirkestake som står på kommoden. Flotte porselensblomster.

Slik ser det ut i den ene delen av stua nå. Jeg satte de to stolene som jeg kjøpte på Fretex på hver side av kommoden. Stolene sydde jeg nytt trekk til da jeg kjøpte de. Det firkantige speilet kjøpte jeg på Kremmerhuset i går. Har sett på det en stund, og syns det passa godt akkurat her. Likte effekten med det ovale speilet over. Jeg er veldig glad i speil, som dere nok har skjønt. ;)
Jeg syns speil er med på å lage dybde i et rom.

For ikke å snakke om den herlige effekten av et lys foran et speil. Refleksjonen er så flott. Jeg har lagt en blomsterranke over speilet. Jeg var litt usikker på om jeg skulle ha den der, men kom fram til at den passet fint. Så foreløpig skal jeg ha den der.

Detaljbilde av pynten på kommoden.

Jeg syns kommoden er skikkelig skjønn. :) Stuas smykke, kanskje? ;) I skuffene har jeg bl.a duker.


Jeg har ryddet i den ene hylla i stua. Her ligger nå de store quiltene mine, som ikke er i bruk for øyeblikket. I kurven har jeg pledd.Jeg er blitt taget av Marie og Butterfly, tusen takk til dere begge! :)Vanskelig å plukke ut noen fra den laaange linklisten min, men jeg skal prøve. Her er 5 nye kandidater:Ellies Hjørne - Ellie har en flott interiør og håndarbeidsblogg, jeg syns alltid at hun skriver innleggene sine på en koselig måte. Syns også at det er fint at hun av og til skriver bibelvers og salmer i bloggen sin.


Posidriv - Tar flotte interiørbilder, som virkelig er til inspirasjon og glede for medbloggere. :)


Vita Ranunkler - Marie har også en flott interiørblogg, syns hun alltid har det lille ekstra i bilder og tekst. Veldig inspirernde å komme innom her.


Hobbyhuset - Merete lager masse flott, både innen strikking og andre kreative ting. Det er koselig å komme innom bloggen hennes.


Ida's Little corner - Ida tar flotte naturbilder, og gir alltid mye positiv glede. :)
Ønsker dere alle ei god helg!36 kommentarer:

My little footprints sa...

Hei igjen!
Kommoden din var nydelig, det samme med det nyinnkjøpte speilet! Det var noen fine detaljer på det! Forstår veldig godt avhengigheten din av speil. Nå er jo rammer min avhengighet, men jeg merker det blir fler og fler speil her også, så jeg er vel ikke så veldig langt unna ;)
Grattis med utmerkelsen og god helg til deg!
Klem fra Beth

Annettenett sa...

Ja, her var det masse fint, både kommode og speil...og den nydelige lysestaken:)
Fin poseholder du har sydd under her og ser jeg!
Ha en fin helg:)

Ida sa...

Å kjære vene. Jeg tar det siste først. 1000 1000 takk! :)

Kommoden er flott. Gratulerer med fornyingen.
Helheten i den delen av stua deres er fin.
Kos dere der og god helg.

silje sa...

Hei Hulda! Så fint du hadde fått det hjemme hos deg! Kommoden var flott,og jeg er helt forelska i de stolene... Utrolig at de er fra Fretex! Håper du får en kjempefin helg! Klem

Marie sa...

Tack snälla Hulda för utmärkelsen och för de fina orden. Jag blir jätteglad!

Vilka fina bilder du visar, kommoden var jättefin! Gillar din kyrkoljusstake också, underbart vacker!

Ha en trevlig helg!
Kram Marie

Guldkant På Livet sa...

Åh så mycket vackert! Igen! DEN ljustaken bara älskar jag! Var det den du sökte i höstas och skrev om? Jag minns det var ngn ljusstake i alla fall och den där är en sådan jag skulle vilja ha! Bloggen NYGAMMALT har också en fin version av den ljusstaken, annars brukar de vara för stora tycker jag men din var perfekt! Snyggt med stolarna bredvid byrån och den spegeln var vacker!! Ja, Maries blogg gillar jag med!! Såsom många andras givetvis...Ha en riktigt trevlig helg nu!! Mari.

Lisbeth sa...

Nydelig og lekkert, lekkert! Grattis med nytt speil, skikkleig fint!
God helg til deg!
Klem fra Lisbeth

Jorunn sa...

Den kirkestaken din er bare helt fantastisk Hulda! HVOR har du fått tak i den? En sånn skulle jeg veldig gjerne ha hatt. Ha en superfin helg! Klem

Tone sa...

Så vakkert speil, og så søt kommode. Har blitt skikkelig vårlig i stua di nå ja, med lyse lette fargetoner. Kjenner at jeg gleder meg litt ekstra til våren i år, det skal bli sååå deilig med lysere dager! Ha en fin helg, klem :-)

Tonje sa...

Hei hulda!

Så vakkert det ble...rommet virket mye større nå...er det kommode fra bohus??

du jeg leste mailen din og vi tenkte på det samme...puter som er stor pølse,i hvitlin/bomull og bare blonder til pynt=)

Håper du får en kjempe flott helg=)

lillemy sa...

så koselig det ble hos deg med ny komode... den var jo skikkelig søt og da... vi har kjøpt ny tv benk, og skal etterhvert flytte opp ned på hele stua.. så jeg går litt i ventemodus for tiden... men blir nok bra tilslutt!
Ha en flott helg hulda!

Marja Kristiina sa...

Hej Hulda! Vad himla vackert, älskar ljustaken!

Ha en skön, mysig helg!

Marie sa...

Så nydeleg kommode og så vakker pynt! Speil er veldig effektfullt. Det ovale likna på eit vindauge der ein ser vinterlyset gjennom.

Marie sa...

Hei igjen.
Eg har sendt bestilling på kort på mail til deg. Eg måtte berre ha dei, hehe

Metteflette sa...

Nyyydelig kommode og grattis med utmerkelsen! Ha en fortsatt fin helg Hulda! Klem fra Mette

Ellie sa...

Tusen hjertelig takk for utmerkelsen og hyggelige ord, Hulda! Setter veldig stor pris på det. Kommoden du hadde kjøpt var så forseggjort og nydelig, og det gjorde seg veldig godt med speilene over. Det speilet du hadde kjøpt på Kremmerhuset var akkurat noe slikt som jeg kunne hatt lyst på å ha over TV-skapet. Hadde også planer å om å ha noen lys foran det som kunne gi gjenskinn i speilet. Det er så fint. Det var så stilig slik som vinduet speilet seg i det øverste speilet! Jeg lurte med en gang på om det var et lite vindu der. Flotte quilter også, de gjør seg godt når de ligger stablet slik. Jeg har forresten maken til det grønne. God ide med tepper i kurver!

Håper du får en koselig helg! Nå får jeg finne fram støvsugeren her, også skal jeg prøve å oppdatere bloggen min seinere i dag!

Flower Power sa...

Hei Hulda!

Du får en award til fra meg:)
Nydelige bilder...kommer innom deg igjen når jeg har bedre tid:)

Krabat sa...

Nydelig vinterstemning i stuen! God helg : )

min sin lille tue sa...

Hei på deg:)
Det ligger en award til deg på bloggen min også, selv om jeg ser at du har fått den fra før.
Koselig i stua di med kommode og speil, og lys slår jo aldri feil sier jo jeg:) Oj, det rimte visst også.
Ha en fin lørdagskveld.

Lene sa...

Hei, Hulda. Ja, jeg er virkelig enig med deg i at den kommoden er som et smykke. Kjempefin, og så koselig med detaljene rundt. Du vet å skape stemning, du :)

Du kommenterte forresten at du likte hunden vår. Koselig det :) Hun er en herlig blanding av dacs og bishion frisee. Har ikke du og Arnt Håvard to av sistnevnte, eller tuller jeg nå..??

Ha en riktig så god helg, Hulda :)

Ingrid sa...

Både den nye kommoden og speilet var veldig fine!! Det ble jo en koselig krok i stua di dette! :) Artig med forandring.. blir bare sittende å se på og nyte når man har fått til noe som man er fornøyd med.
God helg!

Anniche sa...

God kveld Hulda

Nydelig kommode og stemningsfulle bilder :)) Du er flink til det !!!


Grattis med awarden også!! klem og god helg .

elin1976 sa...

Det der blei dritfint( det høres ikke så fint ut med drit og sånn men du skjønner hva jeg mener) Har sett på møbler i nesten samme serie og liker de så godt. Synes faktisk det ble ekstra flott med stolene ved siden av. God smak har du iallefall. Det skal du jammen ha.Elin:O)
Ha en super kveld videre.
Masse klemmer fra

Anne-Berit sa...

Det var kjempefint med kommoden og de to stolene ved siden av,flott med speilene og den andre pynten din også.Søte stoltrekk.Ønsker deg en fin søndag:-)

Lykke sa...

Et riktig koselig hjørne! Du har virkelig sansen, Hulda.
Klem:)

Karin A sa...

Grattis till en fin award! Det är du verkligen värd. Får alltid massor utav inspiration när jag kikar in här. Så fint det blev med byrån och spegeln ovanför. Härligt med nytt! Ha en fin söndag! Kram Karin

Veronica sa...

Hej Hulda! Så fint vid byrån & spegeln!! Javisst sänder jag varor till Norge! Du får gärna beställa, så trevligt!! Ha en go dag! Kram Veronica.

Lynetmor sa...

Hei, så nydelig kommode du har kjøpt deg:-) Den ble kjempe fin der. Og så fine speil og lysestaker. Ønsker deg en fin dag.

Lovise sa...

Hei på deg. så fint det ble med den nye kommoden. Koselige bilder som vanlig hos deg:)

En Doft Av Danmark sa...

Vilken ljusstake...och speglen... Vill ha begge delar :o)

Klem fra Dorthe

Malinken sa...

Så fint du har gjort det! Helt enig i at kommoden er et smykke, og speilet var vakkert. Gjorde seg godt med ranken rundt. :-)
Stemningsfulle, fine bilder!

Ønsker deg en flott uke!

Nostalgia sa...

Jeg elsker også speil, det åpner opp interiøret og gir dybde. Dette ble jo kjempekoselig:)! Kommoden var et kupp:)

Mita`s hjørne sa...

Så koselig det ble hos deg, kommoden var jo utrolig flott og passet helt perfekt sammen med de stolene - koselig...

Ha en flott kveld...

Nygammalt sa...

Tjusigt tjusigt! Har ju två liknande ljusstakar som du. De är sååå fina! Mysigt du har det hemma hos dig.
kram.

Mia sa...

Alt ble jo bare så fint i stuen din, med den nye kommoden, kirkelysestaken, speilene, stolene... ja det hele! Jeg ønsker deg, Hulda, en fin og kreativ ny uke.

Anonym sa...

Hei. skulle gjerne vite fvor du finne så fine ting som en slik kommode. har lenge slitt med å finne en hvit fin kommode som bare er 35 cm i dybden. håper du kanskje vet om noen butikker?