torsdag, desember 20"Vi pynter til jul, og til glede..."


Jeg har lånt ei verselinje fra Portveien 2s julekalender for flere år siden. Syns den var så koselig. Kom plutselig på denne sangen da jeg satte meg ned for å skrive det 20. innlegget i adventskalenderen.


Vi har pynta juletreet i ettermiddag, men det viser jeg ikke bilder av i kveld. Det får dere se når resten av huset er klart til jul.

Fikk ei trist melding nettopp:
Skolen jeg jobber på skal legges ned høsten 2008, syns det er fryktelig. Ikke godt å si hva man gjør til neste høst, nei.. Tragisk å få denne beskjeden like før jul.
Men, jul, det blir det uansett. Forhåpentligvis retter ting på seg, det blir jo ofte ikke så ille som man tenker seg.


I gangen har jeg hengt opp julestrømpen min og denne flotte kula i fattigmannssølv. Jeg har kjøpt mange meter av dette hvite organzabåndet. Syns det er flott både til oppheng og til gaveinnpakning.
Jeg har pynta i tallerkenhylla i dag. Litt julepynt og litt juleporselen. Innimellom ligger noen kongler. I går fant jeg noen skjønne, nostalgiske glansbilder på en blomsterbutikk her. De er fra Det Gamle Apotek, et dansk merke jeg syns har så mye fint. De to øverste hjertene er fra disse glansene. Jeg har brukt limputer og festa tre merker på fatene.
Adventsenglene henger på hver side til pynt.
Se, så fine de er! Skikkelig gammeldagse. Jeg holder på å lage noen kremmerhus som jeg skal pynte med slike glans.

Et til, som jeg festa på et tefat.
Tingene i tallerkenhylla går i kremfarger og brunt denne jula. Kongler er så dekorativt til pynt overalt.
Syns det ble prikken over i-en å henge adventsenglene til pynt i tallerkenhylla.

Engelen fra Linneas Hage passet godt her.
Beklager dårlig foto av dagens adventskort. Har hatt mye å gjøre, så jeg fikk ikke tid til å ta et nytt i kveld.
"Det kimer nu til julefest" er verset på kortet.


Jeg skal ta tidlig kveld i kveld, det kjenner jeg. I morgen blir det julehandling. :)
God natt!10 kommentarer:

Lilla Blanka sa...

Åh vilken fin blogg du har! Jag hittade dig från Marie (Vita Ranunklers)blogg :)
Kram
Mia

silje sa...

Hei Hulda! Så trist å høre om skolen "din"... Hvorfor skal den legges ned da? Håper det går bra med deg. Og det ordner seg for snille jenter vet du:) Det er så koselig å følge bloggen din dag for dag! Du er virkelig så effektiv og kreativ! Skapet du pynta i stua ble kjempelekkert! Nå er det ikke mange dagene til julaften,håper du får tid til å slappe av litt også! mange klemmer

Ellie sa...

Skjønne glans, og det var en virkelig nydelig engel! Så trist med skolen, alltid trist når skoler må legge ned. Det er ingen hyggelig beskjed å få, nei. Håper det ordner seg etterhvert, også er det jo enda en god stund til, så du får ta en dag av gangen, og nyte juledagene!

Donna D sa...

Hei

Så leit å høre at skolen din skal legges ned, håper at det ordner seg for deg allikevel, du er helt sikkert veldig attraktiv på arbeidsmarkedet. Det var så mye fint på bloggen din siden sist jeg var innom:) Gaven du fikk var kjempefin, kransen, tallerkenhyllen, og kassen din hadde du pyntet så fint!

Ha ei fin julehelg:)

mona sa...

Hvor henter du alle de lure ideene dine hen..? Tenk og komme på og pynte asjetter i tallerkenhylla....det hadde aldri jeg kommet på,såpass kan jeg si ! Men det ble jo veldig fint,og de glansbildene var jo herlige ! Så synd med jobben din,og hvis du fikk vite det idag,må jeg si de er gode på timing,de som formidler slikt nå like før jul.... :( Nei,du (dere) får flytte til Bodø,så åpner vi butikk.....hihi..!! Det hadde vært noe,det !!! Og tro meg,det trengs her.......! Idag har vært en pyton dag her i huset,fikk vannlekkasje i kjøkkenet,pga all nedbøren,vannet FOSSET inn rundt hele kjøkkenvinduet........du kan tro det ble koselig i et julepyntet hus......jadda ! All pynt,gardiner,planter ++,måtte bort....og imorgen reiser vi til Steigen.....men kansje må hele vinduet ut,og det blir jo ingen lett sak,sånn som solen skinner nå om dagen......!!!.ushhhhh,håper bare det lar seg ordne,så vi får dra som planlagt. Renner gjør det enda,og snart har vi ikke ett tørt håndkle igjen...... Jaja,man får ta det med humør,noe annet hjelper ikke..kos deg med juleshoppingen da,og god jul til dere alle tre ;)

Karin A sa...

Så tråkigt att skolan ska läggas ner! Inte kul att få en sådant bud nu. Tråkigt är det däremot aldrig att kika in här. ;) Så härligt att få ta del av lite mer av ditt julpynt! Det blir verkligen fint. Tack också för din gulliga kommentar inne hos mig. Blir alltid glad över dina kommentarer. Kul att ni också gör en fotokalender. Vad för några bilder valde du i år!? Om vi inte hörs mer före jul vill jag passa på att önska en riktigt god jul! Kram Karin

Ida sa...

Du er ett oppkomme av kreative idèer Hulda. Flott! :)

Trist med skolen som skal legges ned. Håper du finner en ny jobb etterhvert, som du vil trives med.
Hvor mange elever er det på skolen der?
Her har vi en liten skole med 31 elever.
Nedleggingsspøkelset truer her også.....
Når man ser fremover, så minker elevantallet år for år....

Fin fin fredag iallefall. :)

Hulda sa...

ida: det er over 100 elever på skolen, og den ligger sentralt til, så vi er ganske fortvila.

Timotei sa...

Hei Hulda!
Leit å høre om skolen din. Heldigvis er det en stund til. Ting ordner seg nok, skal du se! Kjempeide med de glansbildene! Flott ble det!
Jeg reiser på juleferie i morgen så derfor vil jeg allerede nå ønske deg en riktig GOD JUL! Kos deg masse så "snakkes" vi igjen i det nye året!

Anne-Berit sa...

For ei flott tallerkenhylle,og så fint du har pynta i den,og flotte adventskort.Ha en fin fredagskveld:o)