onsdag, desember 19Juledekorasjoner


I går laget jeg disse dekorasjonene som dere får se i dag. Jeg har noen flere svibler som jeg skal pynte, kommer nok noen bilder senere også. Jeg har ikke lagt på juleduker eller fått opp så mye julepynt, men dere får se dekorasjonene som de er i dag. Uten juleduker. :) Jeg legger ut noen bilder senere når det er klart.
Julekransen er klar. Jeg ble fornøyd med den. Syns det ble fint med de fire, små lysene i klyper på kransen. Jeg har pynta den med kunstig gran- og furukvister, røde bær og kongler. Den fikk et naturlig utseende som jeg liker godt.

Kransen skal enten stå på dette bordet, spisebordet i stua, eller på kjøpmannsdisken. Jeg har ikke helt bestemt meg enda. Må se etterhvert, hvor den passer best.
Her er kassen med sviblene som jeg har snakket så mye om. Nå er den endelig julepynta. Jeg er ikke helt sikker på plassering av denne heller enda. :)

Noen detaljer fra kassen. Røde epler og røde bær.

I et nøtteskall sitter det en liten nisse og titter ut på oss. Jeg har pynta nøtta med et fint julebånd. Sviblene blir hvite når de springer ut.

Flere detaljer; kongler, gran, fluesopp og en kule i fattigmannssølv.

Dagens adventskort har første vers av "Du grønne, glitrende tre"
Jeg syns det er en så fin julesang, så lystig og glad. Liker begge melodiene godt, både den som er mest kjent, og den Edvard Grieg har komponert.


Ha en fin adventskveld!17 kommentarer:

mona sa...

WOW Hulda,den kassen din ble RÅ !! Den har jammen havnet hos rett person,det er nå helt klart.....masse koselig pynt hos dere,skapet ble skikkelig søtt,med papir inni !! Godt du er bedre av forkjølelsen også,ville vært fælt å ikke kjenne smaken av julematen.......! Kos deg videre,og NYT.......

mona sa...

Glemte heeeeelt å si at kransen var kjempefin,den også :) Jeg er visst ikke helt på rett kanal...mange tanker som svirrer oppi toppetagen....så da ramler noe ut,sånn innimellom ;)

Moderncountry sa...

Heisann Hulda,

Javisst nærmer dagen seg! Om to dager får vi vårt første besøk fra Norge, det skal bli så moro!
Så du kan tro jeg styrer rundt her. I kveld skal vi ta Juletreet, det blir kos.
Igjen har du laget til mye fint, flott kasse med diverse planter og pynt. Kransen er også veldig vakker, så en nesten lik hos en Nederlandsk Bloggevenn her om dagen. Tenkte at det var vel også noe for meg, men lot det være. Ja, det kan jo lett bli litt for mye og, eller? :)
Til Fredag skal vi jo på enda en handletur,og er stygt redd for at jeg kommer hjem med enda mer. Jeg driver og flytter på ting hele tiden her, blir visstnok aldri fornøyd.

Du får ha fortsatt fine dager Hulda, kos deg med pynting, syssling og blogging!

Ingrid sa...

Så koselige dekorasjoner!! Nå er snart den store dagen her - og alle de koselige juledagene som følger.. med god mat, tente lys og kos i heimen! :)

Ingrid sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Hobbyhuset-Merete sa...

Flotte dekorasjonar, Hulda! likte godt den i bonjour-kassen :o)

Jorunn sa...

Du er så utrolig dyktig Hulda, kjempefine dekorasjoner du lager! Og nydelig adventskort som vanlig!!Bare 5 dager igjen :) HURRA!!

Marie sa...

Ååå, så fint Hulda!

Du har verkeleg ei kunstnaråre i deg!

Kos deg med vidare pynting :)

GundaM sa...

Endelig fikk jeg sett kassa di-fint!Og så fine adventskort du lager.

Ida sa...

Kassen med Svibler i er flott!!! :)))
Fin fin torsdag Hulda. :)

EVA AGNES sa...

Naturens under. Det är vackert med kvistar från naturen och enkla lådor tillsammans.
Stora julkramar till dig Hulda.
Eva Agnes

My little footprints sa...

Hei!
Så koselige dekorasjoner du har laget! Er veldig glad i kranser jeg da, så jeg likte kransen din ekstra godt!
God juleklem til deg fra Beth

En Doft Av Danmark sa...

Önskar dig en riktigt GOD JUL!

Klem fra
Dorthe

Guldkant På Livet sa...

Vilka jättevacker krans du har gjort , så snygg!! Och så mysigt mosslandskap i din vackra låda!! Kanske vi ses mera innan jul, men om inte ville jag passa på och önska dig en riktigt GOD JUL!! Mari.

Mia sa...

Så masse vakkert å se her hos deg, Hulda! Og så imponerende at du klarer å lage nye innlegg hver dag. Og så nydelige innlegg da. Jeg har vært borte fra bloggingen i vel en ukes tid nå, men har jo fått med deg de flotte innleggene dine nå da. Likte så godt den postsekken din, som har blitt til en pute, og de herlige gardinene du har sydd. Kos deg videre, det er jo ikke så mange dager igjen nå, til den store kvelden og til julehøytiden.

Marie sa...

Vilken fin krans, jättevackert dekorerad, och så fint du arrangerat i trälådan.

Kram Marie

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Er bare innom deg for å ønske deg en riktig
GOD JUL...