søndag, november 18Noen fine ting


Ei ny helg er forbi, og vi er enda nærmere adventstida. Gleder meg masse til det, det skal bli så koselig å begynne pyntinga i huset. :) Jeg skal ta fram litt til den første helga i advent.

Jeg hadde på en måte "lovet" meg selv, ikke å kjøpe svibler før til den første helga i advent. Men, da jeg så at det var kommet både svibler og julestjerner på OBS, kunne jeg ikke la være å kjøpe en med hjem. Unnskyldningen min er at denne er så liten, jeg må ha den i hus, slik at den kan springe ut til 1. søndag i advent. ;o)
Vi hadde besøk av foreldrene til Arnt Håvard denne helga. Jeg var så heldig å få disse nydelige vottene av svigermor. Jeg hadde ønsket meg slike til jul, men hun sa at det skulle være en førjulsgave. Det var ordentlig snilt og uventa. Skal ha de på meg på jobb i morgen.
Hvis du leser dette Anne Marie, så vil jeg bare si; Tusen takk, igjen. :o)

Fra Leonorah kommer denne rustikke kronen. Nydelig til lys. Måtte bare ha den!

Et lite stilleben til ære for bloggen og for dere som er innom og ser hos meg. :)
Til slutt i kveld må jeg bare vise fram dette nydelige opphenget som kom i posten på fredag. Det fikk jeg fra Dorthe i Sverige. Det er Dorthe som har den herlige bloggen En doft av Danmark. Hun hadde en utfordring på sin blogg, og jeg var heldig å få denne.Her er et nærbilde av det søte bilde hun har brukt som pynt på skjellet. Dette er ganske så sjelden pynt, jeg er veldig glad for den, Dorthe!
Takk for alle hyggelige kommentarer dere har gitt meg i løpet av helga!

Ønsker dere alle sammen ei god, ny uke!
Klem fra Hulda :o)19 kommentarer:

En Doft Av Danmark sa...

Ååhh Hulda nu sitter jag här och gråter igen...jag är hopplös. Jag gråter när jag är ledsen, och gråter när jag blir glad. Och glad blir jag för alla dina snälla ord. Tack Vännen!!!
Vilka härliga vantar...ser sååå mysiga och goa ut.

Nattklem fra Dorthe

Helene S sa...

Så snill svigermor du har. Tenk alt den kjærlighet og omtanke det ligger bak slike hjemmelagede ting. Skjønner godt du ble glad

Ingrid sa...

Høres ut som dere har hatt ei fin helg! Du hadde jo pyntet så fint til de skulle komme også! :)
Jeg gleder meg også til å pynte til advent.. ventetida er halve stasen med jula - minst! :)

elin1976 sa...

For en snill sviger mor. Jeg må nok innrømme at ejg har ei slik ei jeg også. Kommer med lommetøffler, skjerf og diverse andre ting som hun lager. Hun er en god mamma nr. 2 her i heimen. og en god mamma nr. 2 for meg når mamma er i spanina.
Jeg er liksom så heldig å ha to sett med foreldre. Svigerforeldrene mine kaller jeg for mor og far og mamma og pappa for mamma og pappa. hehe
Føler meg veldig heldig. Skjellpynten var veldig fin. Har sett på slik på bloggen hennes. Hun har forresten en ufattelig flott blogg.
Nei nå er det på tide å komme igjan med dagens gjøremål. Klem fra Elin:O)

Tussilago sa...

Heisann Hulda.
Ville bare ønske deg ei flott uke.
Jeg er ikke sikker på om dette innlegget havner i bloggen din...har gjort noen ikke så vellykkede forsøk de siste dagene. Innleggene mine blir ikke "godtatt" av en eller annen grunn.
Anyway...du viser mange flotte stemninger, som vanlig, og det er en nytelse å titte. Jweg kjenner den følelsen av å lengte etter svigbler.Min unnskyldning er at jeg syns svibler nå i førjulstiden er en annen pynt enn de er i jula, og de kan brukes nå ogås..dekoreres på en annen måte. Jeg har samlet masse mose, grønn og hvit, og tyttebærlyng..før snøen og frosten kom...og jeg gleder meg til å pynte med det.
Jeg har også en snill svigermor...men din er kjempesnill...vottene var nyyyydelige!!!!!!
Klem til deg fra meg!

Lovise sa...

Heisann Hulda.
Jeg ser at du også har hatt ei fin helg, og det er bra.
Jeg er også kjempeglad i svibler. Det er ordentlig julelukt!! Skal prøve å vente litt med dem, for min kjære er litt aøllergisk så jeg prøver å ikke ha dem for nært i alle fall. Jeg får heller snuse på dem i en krok, eller på syrommet, he he.
Ha ei fin uke.

Mia sa...

Du verden så masse fint hos deg Hulda, alt fra ny "look" i selve bloggen til alle de herlige innleggene dine i det siste. Du er virkelig i julemodus, ser jeg. Og så mye vakkert som du viser nå også. Jeg har ikke kommet helt inn i dette med jul enda... I San Francisco var det Halloween da jeg kom dit, og alt var pyntet med den i tankene, både inne og ute, samt i butikkene. Og nå har de Thanksgiving denne uken, så jul var ikke så dominerende enda... Men noen juleting kjøpte jeg jo da, og jul skal det nok bli hjemme hos meg også etterhvert...

Butterfly sa...

Hei, lenge siden jeg har vært innom her nå....

Vottende fra din svigermor ser bare fantastisk deilige ut!! Og opphenget fra sverige passet veldig bra på "vinduet" som din far lagde til deg.

Når det jgelder svibelen, så er det klart at du trenger en som er utsprunget og som lukter godt i tidet til advendt!!! Det gjelder å være forberedt!!!

Ha en fantastisk uke!!

Hobbyhuset-Merete sa...

Heldige du!! nydelege vottar svigermor har strikka til deg..skikkeleg varme og gode :o) Flott den rustikke krona som du har sett eit kubbelys oppi og det passa så fint i saman med det andre på bordet i stillebenet du har laga til!! Fantastisk oppheng du har fått i posten! eg har vore innom den bloggen og kikka på dei tidlegare og syns dei var sååå fine! Ha ei super veke, Hulda!

Norah sa...

Hei,
D e bare såååå godt med hjæmstrikka våtta...æ får aldri nok! God klæm

Marie sa...

Vilka fina vantar du har fått, jag har faktiskt nästan precis likadana. Så du kunde inte låta bli att köpa dig en hyacint, hihi, jag förstår dig , jag har också redan köpt mig några stycken. De är så fina. Hänget du fick av Dorthe var jättevackert, hon är så duktig.

Kram Marie

Ida sa...

Kjempefine votter fra din svigermor! :)
En flott førjulsgave det.
Fint "bilde" fra Dorthe også. :)
Svibler er flotte og lukter såååå godt. Jeg er allergisk og kan dessverre ikke ha dem inne i julen. Litt trist...
Nyt din! :)

Timotei sa...

Lukten av svibler, det er jul det! Skjønner godt at du måtte kjøpe en. Vottene fra svigermor er fine. Likte veldig godt mønsteret på dem. Og helt aldeles nydelig gave fra Dorthe!

Marie sa...

Nydeleg innlegg med vakre bilete!

Klem

ella sa...

Flott innlegg og koselige bilder.
Fine votter og mønster.
Ingen ting er så fint som hjemmelaget.Uansett hva det er.
Ja svibler er fine har ikke kjøpt inn enda vil vente litt med det.
Ha en fin dag,Hulda.

Mita`s hjørne sa...

Så nydelig dette var... søtt bilde på det skjellet...
Jepp... NÅ er det like før julepynten kommer fram - og så masse flott inspirasjon en får av alle de flotte bloggene rundt omkring - supert...

Ha en koselig dag...

Elzie sa...

Vad fint du har gjort det. Verkligen smakfullt.
Hoppas du har det bra.
Kram Elzie

Anemone sa...

Vakker inspirasjon alltid inne hos deg Hulda, her finner en ideer og glede.
Takk skal du ha :-)

Kattfot sa...

Vad mycket fint. Jag har inte heller kunnat åta bli att tjuvstarta med hyacinter... tre stycken fick följa med mig hem idag.