tirsdag, november 20


Glimt fra "produksjonen"


I formiddag, før jeg begynte på jobb, fikk jeg sydd ferdig alle juleposene jeg hadde bestilling på. Godt å ha sydd de ferdige! Jeg fikk også sydd en av julestrømpene som var bestilt. Fire strømper til, så er jeg ferdig med julebestillingene. Jeg kommer ikke til å ta flere bestillinger nå. Planen er at i desember skal jeg lage noen julegaver, og litt småpynt til hus og hjem.

Her ligger juleposene på rad og rekke. Jeg har ikke rukket å stryke på alle motivene, men når de er sydd er mer enn halve jobben gjort. Jeg har heller ikke fyllt disse med nellikspiker. Det gjør jeg helt til slutt.

Det glitrer i sølv i noen av båndene, da blir det liksom jul med det samme. :) Noen har gammeldagse blonder, som får meg til å tenke på jul i gamle dager. Andre igjen har bånd med God Jul skrevet på. Her er alt hva hjertet måtte begjære.

Pappa har saget ut flere hjerter til meg. De skal dekoreres til jul, noen blir gitt bort og andre blir kanskje solgt, hvis det er interesse for det. :)
På toppen av hjertene ser dere noen merkelapper som kanskje kan brukes som pynt på noen av hjertene. Jeg får se hva det blir til.

Jeg har bestillt en hel haug med nostalgiske julebånd fra Stoff og Stil. Dette er bare en liten brøkdel av alt som kom i pakken. Kjekt å ha, og jeg vet jeg får bruk for mange meter av slikt bånd. :)
På toppen ligger et girlander av kristtorn fra Leonorah. Jeg har to slike. Det ene har jeg hengt rundt et ståltrådoppheng i et vindu.

Man kan finne mye fint på JYSK. I går fant jeg disse små halmkransene. Jeg har alltid likt slike figurer godt. Kanskje noen havner til pynt i vinduet.

En halmbukk var der også. :)
På JYSK har de også mange sinktags. Syns disse var fine! Har noen ideer for de, ja. :) Hvis man ikke er fornøyd med hjertet kan det lett fjernes.
Dette var altså dagens lille gratisreklame for JYSK. hehehe...


I morgen skal Arnt Håvard og jeg kjøpe adventskalenderting til hverandre etter jobb. Gleder meg! :)


30 kommentarer:

mona sa...

Det må man si,du er jo flittig som bare fy !!! Kjempefine poser !!! Skjønner godt at du har mange bestillinger ;) Jeg har samme "regel" som deg,i Desember er det tid for kos og laging av ting til oss selv,da skal alle bestillingene være unnagjort ! (og jeg har vært slem og sagt høflig ,men bestemt NEI til mange bestillinger....) Ikke god samvittighet for det,nei.....men jeg har nemlig opplevd og sitte natt til lillejulaften og male ( i søvne) for å gjøre kundene til lags,og det skal ikke gjenta seg...!! Slemme meg....! De tagsene fra JYSK kjøpte jeg for en stund siden,tok med meg 4 pakker,for sikkerhets skyld.....kan jo brukes til mye og mangt !! Kos deg med forberedelsene,de er det koseligste med hele jula....mener jeg,da :)

mona sa...

Glemte å si at de hjertene dine ser spennende ut,pappaen din er jo et funn !!! Snill er vel ordet,likte veldig godt det vinduet han saget ut til deg !!! Et kreativt samarbeid dere har !!!

Tussilago sa...

Flink du er som har sydd nesten alt nå;)) jeg sitter her og syr akkurat nå...har pc`n på samme arbeidsbordet. Jeg syr hvite hjerter med engletrykk på nå...har feil med mobilen som jeg fotograferer med...så her er det ikke lett å vise noe frem i bloggen sin. Sant...mye gøy å finne på Jysk, mye man kan gjøre mer med, bruke i dekorasjoner osv. Gøy med adventspakker;)) Her i huset har det gått sport i å ikke kjøpe noe, men å lage overraskelser ala typen gavekort på ting man kan glede hverandre med...mye gøy og fantasifullt man kan gjøre.

Annettenett sa...

Så flink du har vært da! Juleposene er bare råsøte! Tror nesten jeg bør stikke innom Jysk snart jah...
Ha en fin kveld:)

Marie sa...

Du er jammen produktiv! Posane er så fine!

Veit du om nokon butikk som sel stoffband med god jul på? Eg skulle hatt ein rull til gåveband til julegåver pakka inn i gråpapir. Synest det er dumt å bestille berre ein enkel rull på nettet.

Kjekt å sjå at du reklamerer for Jysk! Sonen min jobbar på Jysk.

Klem :o)

Berit sa...

Jeg er imponert! Når står du egentlig opp? Kjempefine ting du lager.

Ellie sa...

Du verden, det var litt av en produksjon, Hulda. Også blir de jo så fine! Takk for tipset om at de har sinktags på Jysk, forresten. Kunne tenke meg noe lignende til adventskalenderen.

Lovise sa...

Hei Hulda.
Av og til skulle jeg ønske at jeg bodde litt nærmere både jysk, Ciro, Binders og andre butikker. Men det er jo greit med nettbutikker også. Bodø ligger 12 mil unna, så det blir ikke så ofte at jeg tar turen dit.
Stoff og stil har jeg fått katalog fra tidligere, men jeg får kanskje bestille den på nytt....
Du er flink Hulda, jeg beundrer din energi!
Godnattklem.

Lene sa...

I all verden så flittig damen er. Symaskinen må gå varm der der hjemme hos deg - så smart med sånne søte poser med julelukt i. Hihih - på tyvferd igjen, jeg - idetyvferd :)

Tror jammen jeg må innom Jysk en tur og, forresten - for de sinktagsene var kjempefine, ja.

Og, du - så koselige ord du hadde lagt igjen hos meg. Ble kjempeglad for dem :)

Ha ei riktig så god natt - og kos dere masse med kalendergaveshopping. Spennende :)

Marja Kristiina sa...

Hej! Oj vad du har varit duktig och produktiv, jättefint! Det är alltid lika trevligt att se ditt arbete, det tycker jag så mycket om!

Ida sa...

Mye fint her Hulda! :)
Posene dine er skjønne.
Det er bra at du har god hjelp fra far. En familie med kunstnerspirer. Mye fint på JYSK ja. De sinklappene var flotte. Kanskje jeg må innom der en dag.... ;)

Kos dere med innkjøp til adventskalendere og ha en fin fin onsdag.
Klem.

Koselig koselig sa...

Jeg må visst komme meg til Larvik å gå på JYSK jeg!!! De zinktagsene var jo utrolig fine!!!!
Du er kjempeflink, så har jeg sagt det også. Du er så kreativ og produktiv, jeg blir helt matt jeg :) men det er koselig å se på da. Du vet, jeg kan ikke lage så mye mat, men jeg elsker å lese kokebøker :) klem og ha en fin dag

StyggaLillaLoppan sa...

så otroligt fina strumpor och påsar du har sytt....du är bara så duktig och flitig ....kram

Marte sa...

Jeg er helt målløs jeg! Hvordan får du tid?

Flink er du!

Ha en fin dag videre!

Hilsen marte

En Doft Av Danmark sa...

Blir kär i dina tygpåsar! Du är såå flittig Hulda. Gillar allt du gör!

Klem fra Dorthe

Marie sa...

Du har verkligen varit flitig vid symaskinen! Dina påsar är så söta!

Kram Marie

Sol sa...

Hei hei, så produktiv du har vært !! ;-} Flotte ting, og det er nok mange som blir glade for å få(eller kjøpe) både det ene og det andre av deg. Skulle gjerne ha kjøpt noen slike sink tags på Jysk,men her i byen er det ikke noe Jysk.Pappa`n din er flink med tre.så heldig du er. Kan tenke meg at hjertene blir fine når de er ferdige.Ser fram til at ryggen blir bedre slik at jeg kan kaste meg over symaskina igjen også. ha en fin dag i morgen.

Tilonino sa...

Hei Hulda og så mye kjekt du kan inspirere oss andre med. Kjempefint alt sammen. Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min. Ha en fin uke.
Kommer snart tilbake.

elin1976 sa...

Å jøje meg, Hulda......for en produksjon og tålmodighet. Jetg er slik at jeg kalarer ikke å lage for mange av de samme tingene for det blir for meg kjedelig. Hvor mange har du egentlig laget?
Derfor tar ejg skjelden bestillinger på sånne saker. De første to hadde gått greit men.......
Flotte ting du har skaffet det deg. Greit med slike tags nå når det snart er jul. Ha en fin dag. Klem fra Elin:O)

Metteflette sa...

Wow, så flittig du er!!! Det går litt tregere med meg må jeg si...
Posene dine er kjempeflotte og de oser av jul! Halmbukker er liksom et must til jul syns jeg :-) Ha en flott dag Hulda. klem

Hulda sa...

Heisann alle sammen! Takk for koselige tilbakemeldinger. :)
Elin: Jeg syr det kundene vil ha, hvis noen vil ha flere poser, så syr jeg det. De er enkle å sy, og jeg syns det er greit å sy flere av en ting. Jeg har sydd nærmere 30 slike poser, og masse juletrømper. :)

elin1976 sa...

Det er faktisk ikke så lenge siden jeg og Marit snakket om det. Å jeg kommer nok ikke til å sy så masse til veslehuset i desember. Da vil jeg bruke tiden på å kose meg hjemme men huslige syssler. Det blir litt stress når man har bestillinger hengende over seg. Da pleier klesvasken komme litt i etterkant og mannen etterlyser sokker og truser. he he
Takk for du er den du er Hulda. Måtte bare si det for det er så lenge siden jeg har gjordt det. Men din blogg er så inspirerende. Takk, vennen. Klem fra Elin:O)

Marie sa...

Hei igjen!
Eg har svart på mailen din. Dei hadde ikkje sånt bånd på Kremmerhuset. Eg vil gjerne kjøpe hos deg om du har.

Moderncountry sa...

Dette er jenta si det. Syr og syr, ja mye fint blir det ut av det og! Snill pappa du har må jeg si. Men han synes vel sikkert det er bare moro i tillegg og kunne bidra med å sette dine ideer ut i livet. Fine merkelapper og ikke minst ndyelige bånd! Her er det ikke mulig å oppdrive et eneste flott bånd.Så jeg bruker hamptråd jeg da,men det blir jo bra det og. Kos deg videre med forberedninger Hulda!

WhiteVintageDreams sa...

Åh vad mycket fint du visar :). Du verkar ha sååå mycket energi...jag är verkligen imponerad...du inspirerar!
Kramar

Milly sa...

Du for noen søte poser, og for en jobb du har gjort! Masse koselig julepynt du viser frem, her er det stemning, ja. Sink-tagsene var jo så fine. Spent på hva du skal gjøre med tre-hjertene!

Mita`s hjørne sa...

Flotte poser du har sydd... stente syhjørnet jeg også - vil bruke desember til andre ting enn å stresse med bestillinger... det er jo morro at noen vil ha det jeg lager, men famile og jobb krever også sitt...
Skal så masse lavendel til varen igjen - sådde en pose, og tror faktisk de spirte alle, må bare huske å ha de i kjøleskapet først, slik at frøene "tror" det er vinter...
Så koselig med kalendergaver da...

Ha en koselig kveld...

Guldkant På Livet sa...

Rena tomteverkstan, sååå smycket snyggt du gör och de julpåsarna var verkligen fina!! Jag är imopnerad av dina kunskaper, dessa borde gå som smör i solsken! Vackra gamal bilder med och de där zinktagsen från Jysk var ju jättefina, tänk att de har så mycket fint där! Mari.

Ingrid sa...

Så produktiv du er som står opp og jobber om morgenen før jobb!! Jeg er absolutt ikke i stand til å gjøre noe som helst om morgenen.. da gjelder det å prøve å få lillegutt i barnehagen og seg selv på jobb i halvvåken tilstand! :)
Fine ting du viser fram! Visste ikke at Jysk hadde slike flotte tags.
Ha en fin dag, Hulda!

Ingrid sa...

Hei igjen! Hvordan får du til at det blir et bilde ved siden av navnet ditt i de innleggene du poster hos folk.. du har jo en rose der.. skulle gjerne hatt noe jeg også.