tirsdag, oktober 9Stemning

I kveld vil jeg dele noen stemningsbilder med dere. Det er alltid godt å sette seg ned med tente lys, se litt tv, kose seg i sofakroken. Kjenne roen senke seg når man ser inn i flammen som rolig brenner.
Fattigmannssølv er så fint. Vakre snirklinger i materialet. Sammen med en lavendelpose og en porselensrose blir det ekstra stemningsfullt på brettet.
Jeg nyter synet..
Jeg tok disse bildene fredag kveld. Satt i sofaen og så på Inspektør Lynley, en klar favoritt på tv-skjermen. :) Etter at filmen var slutt tok jeg fram boka Franske stemninger, mmmm, det kan jeg love er kos for meg. ;)
På den ene av lysestakene har jeg hengt et lite emblem i en blonde.
På brettet står det også en madonna.


I kveld har jeg vært på personalmøte på jobb. Skal bli godt å sette seg ned og se litt på tv nå, og kanskje sy noen sting. :)
Klem fra Hulda

36 kommentarer:

majsan shabby chic sa...

Oj,så fint du gjort Jag vill också ha en sån fin madonna...Det va så fint hos dig...Ha det gott Kram/Majsan

Emmeline sa...

Hei Hulda. Du har det jammen stemningsfullt hos deg. Nydelige ting du viser i hvert eneste innlegg. Det ser ut for at du koser deg sånn med å få fine detaljer, det er ikke jeg alltid like flink til. Spennende med hemmelig venn, jeg var heldig med gaven sist og regner med å være like fornøyd denne gangen.
Det er tross alt tanken som teller, det å få en hilsen er så utrolig koselig i seg selv!! Jeg har gjort gaven min klar og skal sende avgårde en av dagene håper min hemmelige venn blir glad!
Du må kose deg videre med tente lys og kanskje en hund eller en mann i armkroken??

Linneagården sa...

Åh, så mycket fint du visar. Bilderna är underbara att titta på. Dina handsydda hjärtan längre ner är jättevackra, så duktig du är.
Hadé
*kram* /madelene

kreaLIV sa...

Ja no er det koselige høstkvelder, med tente lys, noe varmt i koppen og et hyggelig håndarbeid...hærlig. Kos deg masse..videre

mona sa...

Så koselig du har gjort det,igjen....nydelige ting som passer så godt sammen,du koser deg virkelig med stylingen,det kan sees : ) Synd du ikke fant noe på loppisen,men så fant du sikkert mye i Narvik....olivenkvisten var jo et funn,får mer og mer lyst på et kunstig tre,jeg......har nemlig hatt et før,et levende,vel.......en stund iallefall..... : ) Ha en fortsatt fin uke,med flere julesyssler !!!

Ellie sa...

Så koselig stemning det er hos deg! Tv'n min har vært i ustand lenge, og det er egentlig litt deilig, men når du sier at du har sett på Inspektør Lynley, kjenner jeg at det kunne vært greit å få ordnet den, ja. Er litt svak for slike britiske serier, vettu :-).

Sarah sa...

Det lyder som en dejlig aften. Fine og stemningsfyldte billeder.
Hav en god dag

Linneagården sa...

Tack snälla du för så fina ord inne hos mig. Blir bara glad om du vill länka.
*kram* /madelene

Hulda sa...

majsan: takk skal du ha :) madonnaen er nydelig.

emmeline: så koselig at du liker innleggene mine, kjekt å få høre sånt, vet du. Ja, er alltid spennende med hemmelig venn. :)
Ble både hund og mann i kveld. :)

linneagården: takk for at du tok turen inn til meg. Koselig at du likte bildene og hjertene mine. :)

krealiv: ja, det er sant det. :) det er koselig med lys.

mona: takk, ja jeg stortrives når jeg får style, det er sikkert og visst. :) Jeg fant faktisk ikke så mye i Narvik heller, bare olivengrenene og to kort fra Jeanne d'arc Living.

ellie: ja, Lynley er defintivt min favoritt, også Frost da. :)

sarah: tusen takk! ja, var koselig både i kveld og på fredag da bildene ble tatt.

linneagården: skal ordne med linken. :)

Anniche sa...

Nydelige bilder Hulda !
Klem og natta , ps - sendte deg svar på mail",

Ida sa...

Det er så vakkert hos deg. :)
Hver eneste detalj.
Du kan virkelig kunsten å kose deg og å lage det fint rundt deg.
Ville innom for å ønske deg god natt også.
Håper du har fått sydd litt i kveld.
Kjenner jeg deg rett, så har du det. :)
Deler prisen gjerne med deg! :)
Prøvde å legge den til i sideelementene, men lykkes ikke.
Har fortsatt problemer med det.
Er det slik hos deg også enda?

Anonym sa...

Det er virkelig koselig og stemningsfullt hos deg.

elin1976 sa...

Flotte bilder, Hulda. Utrolig så mange fine pynteting du har hjemme. Jeg synes det er så koselig når du viser sånne stemningsbilder som du kaller det for det setter alltid kreativiteten i gang hos meg. Ha en fin dag:O)

WhiteVintageDreams sa...

Ååh vilka fina saker och verkligen härlig stämning i fotona :)!!!
Du kan du ;).
Kramar

Hulda sa...

anniche: takk skal du ha, og takk for mail, har svart tilbake. :)

ida: så koselig at du syns det! jeg får heller ikke til å bytte ut bildene på siden av bloggen, får bare opp en slik rulletast. Er jo så dumt... Håper de retter opp det. Har jo lyst til å ha noe nytt til jul.

anonym: hadde vært artig å vite hvem du er, ser ut som du har skrevet flere ganger her hos meg.

elin: takk skal du ha. :9 alltid koselig å kunne være til inspirasjon for andre.

whitevintagedreams: tusen takk! :)

Marie sa...

Her var det stemning og kos! Freden senkar seg i sinnet når eg kjem inn til deg...
Ser du slit med å skifte ut sideelement.Eg har ikkje opplevd akkurat det du snakkar om, men tenker litt på om det hadde hjelpt å fjerne dei sideelementa du vil ha bort -og så prøve å lage nye. Du har vel kanskje prøvd det alt. Håpar du finn ut av det.
Ha ein finfin dag :o)

Veronica sa...

Som vanligt har du såå inspirerande bilder!! Madonnan var sååå fin!! Ha en bra dag Hulda! Kram från Veronica.

En Doft Av Danmark sa...

Jag älskar ditt fattigmanssilver! Det kan ALDRIG bli för mycket ;o). Hur går det med dina krämmerhus?
Klem fra Dorthe

minerva.jor sa...

Nydelige stemningsbilder:)
Ha en fin kveld!

Marie sa...

Underbart stämningsfulla bilder. Vad mysigt det ser ut.

Kram Marie

moderncountry sa...

Koselig, koselig Hulda!! Mange flotte lysestaker har du,skulle gjerne tatt tak i ett par av dem :) Ja, fattigmannssølv er så flott, gir mye stemning. Veldig koselige bilder her i dag :) Så, hva driver du på med av prosjekter om dagen da? Utenom de korta og tagsene du lager? Sydd noe mer? Har lite lyst jeg, til å fortsette å sy, men bare må. Bestillinger må ut døra så det er bare å gå videre. Hva gjør du når du ikke føler for det?
Ha en god natt, klem fra meg (",)
Aina

Hulda sa...

marie: takk skal du ha. :) jeg har ikke prøvd det du foreslo, så det skal jeg prøve nå, takk for tipset.

veronica: takk, takk.:) ja, madonnaen er nydelig. :)

dorthe: jeg har ikke hatt tid til å prøve meg så mye mer med kremmerhusene, men det går framover, jeg får det bedre til nå. :) koselig at du likte bildene.

minerva: tusen takk :)

marie: takk for det :)

aina: takk skal du ha :) jeg syr endel julehjerter, er kommet flere bestillinger på de. Ellers så er jeg jo på jobb om dagene, så jeg har ikke så veldig god tid til sying hele tiden. Jeg tar pauser når jeg føler at jeg blir lei, gjør heller andre ting. Kundene får heller vente litt. :)

Virre sa...

Man finner liksom roen når man stikker innom her hos deg hulda, når du viser fram stemningsbilder fra hjemmet ditt. Tenker dere må kose dere bra i stua deres :)

Ida sa...

Om du vil, så kan du hente "Labelen" til prisen fra min blogg. Kopiere den.
Deler den som sagt med deg. :)
Men, jeg får den fortsatt ikke inn i sideelementene.... Hm.

Karna sa...

Koselige stemningsbilder, vi får nyte de mørke kveldene nå med tente lys og gode krimserier på TV. Og ikke minst Berlinerpopplene på mandager!

Andrea sa...

Hei hei Hulda. Så nydlige stemningsbilder du har her. så koselig med slike varme bilder. Spesielt her det kom snø i dag tidlig, første snøen her, uff! Da er det godt å ha det varmt og koselig inne. Ønsker deg en kjempe fin dag. Klem

Tonje sa...

så vakkert hulda! Den porselensblomsten var bare sååå nydelig.....Likte alt det andre også.

Og så må jeg bare berømme deg for innlegget under her...så masse vakre bilder og så nydelige ting som du lager....det er helt fantastisk gledelig å inspirerende å kunne få "delta" i din hverdag.

Ha en flott dag!

Mia sa...

Det var da noen koselige stemningsbilder du viser her, Hulda. Visst er det fint med fattigmanns sølv og levende lys. Boken Franske stemninger er ikke dum, den heller... Og så nydelig olivengren du viser i det forrige innlegget ditt også, skikkelig franske stemninger i de bildene også.

Timotei sa...

Å, ja, dette var stemningsfullt! Synes det er så fint når du samler tingene på et brett slik. Jeg er nok ikke så flink med slikt, men det er alltid så gøy å se hvordan du gjør det.

Lovise sa...

Kjempekoselig hos deg. Her dufter det lavendel, har fått pakke fra Leonora i dag....

Krabat sa...

Kjære søte deg! Tusen takk for flere inspirerende juleinnlegg. Ble så glad og varm i sjelen da jeg leste dem. Så utrolig flott idé å lage slike adventskort! Det blir spennende å se alle sammen i desember... Jeg likte veldig godt det bildet av jenta med muffe og juletre. Har du det skannet? Kanskje du kan sende det til satheranne@yahoo.no? Vi skal lage et julekort med datteren min, og jeg har lett og lett etter et slikt bilde. Tenkte å lage noe lignende med datteren min. Ja, bare send det hvis du har tid og lyst. Juleklem

Anna Lisa sa...

Virkelig flotte og stemmningsfulle bilder. Den boken Franske stemninger har eg veldig lyst på. Ønsker deg en god helg.Klem

Krabat sa...

PS! Jeg følger også med på Lynley. Kjempe kos! Men mannen min og jeg synes det er litt for lett å skjønne hvem morderen er...

Tilonino sa...

Ja dette var stemningsfulle bilder. Vakkert var det. Du er flink.
Ha en fin helg!

Minne sa...

så fina bilder du visar och vilka vackra adventskort du gjort. det var en trevlig idé.

Handplockat sa...

Men då härlig blogg tack för att du tipsade mej =)
ha en go fredag