tirsdag, august 14Skattene i det hvite skapet


I dag har jeg lyst til å vise dere noen av tingene jeg har i et hvitt skap i stua. Her har jeg samlet mange små skatter. :)


Det skjedde noe veldig koselig og overraskende i ettermiddag. Mobilen min ringer mens jeg sitter hos foreldrene mine. Et nummer jeg ikke kjenner, og en stemme jeg heller ikke drar kjensel på. Damen i den andre enden presenterer seg og forteller at hun har vært leser av bloggen min lenge, og hun og venninna lurer på om de kan komme innom meg for å kjøpe noen lavendelposer og se i hagen og i huset. Jeg blir gledelig overraska! Dette var uventa! Vi avtaler at jeg skal ringe henne tilbake når det passer at de skal komme på besøk.
Spennende!Slik ser skapet ut. Jeg liker det så godt! På toppen står det en gammel bolle med en gullranke, en mugge fra Leonorah og en herlig boks fra House Doctor.
På døra henger denne søte medaljongen, også den fra House Doctor. Den pynter så fint opp! Posen bakerst, med bilde av to små jenter, er en duftepose som sprer deilig duft i stua.
Små mugger, kopper og fat er noe av det som skjuler seg her innenfor glassdørene. Den søte koppen fikk jeg av Anniche i Annas Rom.

To håndklær i fine farger og mønstre, det rutete kjøpte jeg på Bohus, det blomstrete er fra Greengate. En gammel snelle fra en bruktbutikk, og en av de skjønne boksene fra Tilda.
På toppen av boksen står en hvit mugge fra Leonorah.
En stor, blomstrete mugge, et lite telysglass og en vakker gammel skål. I skålen ligger en rund ramme med et gammelt portrett i. Det kommer fra Miljøgården Design. Jeg kjøpte det på en blomsterbutikk en gang.

Jeg har også satt en hvit lysestake med prismemansjett i skapet. Jeg har ikke plass til alle lysestaker framme, så da er det fint å se noen gjennom dette skapet. :)


Søsteren min og jeg hadde overnatting på hytta natt til i dag. Herlig! Vi kosa oss der oppe med stearinlys. Godt at man begynner sent på jobb, da har man tid til andre ting også. :)35 kommentarer:

Lynetmor sa...

Hei, så koselig med hun som ringte da:-)
Fine ting du viser frem i dag :-)

Nina sa...

Så mye koselig du har i skapet ditt!!! De ulike Tilda-boksene er så fine. Kjøpte meg en ny i ferien, som jeg har alt smykkeutsyret mitt i.

Embla sa...

For et fint skap du har! Deilig med slike møbler der man både kan oppbevare og vise frem noen skattene sine. Og du har virkelig mange flotte skatter. Jeg er også litt misunnelig på fjellturen din. Det ser ut som dere har hatt det kjempefint. Kjente nesten den deilige fjellufta i lungene bare av å se på bildene, jeg.

KArna sa...

Nydelig skap, og koselig med besøk. Dere får kose dere på hytten!

Den gode feen sa...

Utruleg koseleg innlegg av nydeleg skap med like fint innhald. Tusen takk for kommentaren i bloggen min. Eg er enig i alt du sa. Interiør blad ja, eg har ofte tenkt at me skulle hatt ein eigen blogg eller eit forum der me diskuterte interiørblad. Kva blad som er kjekke og kva som er dårlege. Slik at ein hjelpar andre å ikkje gjere same bomkjøp som ein sjølv! Stor god natt klem frå Linda

chatrine sa...

Så masse fine ting du har i skapet ditt!
Jeg vil ønske deg en riktig god natt, og kos deg på fjellturen:)

monique sa...

What a beautiful photo's. I love the little cabinet.

elin1976 sa...

Så spennende med besøket som skal komme.
Gleder meg til å høre om det.
Frøken dill dall viser skapet sitt ser jeg. he he
Så utolig masse flotte saker og skatter samlet i et skap. Mange av disse tingene kunne jeg tenkt meg selv.
Masse fint, Hulda! Klem:O)

Hulda sa...

lynetmor: ja, var veldig overraskende og artig. :)

nina: ja, tilda-boksene er kjempefine, lurt å bruke en til smykkeutstyr.

embla: Ja, jeg fikk skapet i fjor til bursdagen min, hadde ønska meg det. :) Fjellturer er herlig!

karna: takk! ja, blir spennende med besøk senere.

linda: hadde ikke vært dumt med et forum for interiørblad, har kjøpt noen jeg også, som jeg ikke fant så mye av mine interesser i. Koselig at du likte innlegget!

chatrine: takk skal du ha. :) du må ha en fin dag!

monique: thank you, I really love the cabinet. :)

elin: hehe.. ja, det er blitt litt dill dall opp igjennom årene. :) Har litt forskjellig der, noen ganger bytter jeg det ut, og har andre ting der. :)

Anniche sa...

Hei Hulda !
Takk for hilsen :)
Nydelig skap med mange skatter ser jeg . Du har jo så mange flotte ting:)
Hyggelig med telefon da , blir spennende det .
Skal selv treffe en blogger i dag .

Klem

Anita sa...

Det er bestandig en sann fryd og titte innom på sidene dine. Jeg har nå laget meg et slags rituale hvor jeg MÅ innom din og Anniche sin blogg i løpet av dagen.
Det er bare så inspirerende!

Keep on the good work!

Ida sa...

Flott skap med mange skjønne detaljer.
Det er ett fint kompliment når man får slike telefoner.
Det blir sikkert ett fint møte.
Kos deg videre Hulda.
Og ha en fin fin onsdag. :)
Klem - Ida.

BO sa...

Eit kjempefint skap! Koselig! Masse små skattar inni! Lykke til med besøk!

Flower Power sa...

Heisan!
Så spennende med besøk da!:)
Skapet ditt er så flott, og så mange flotte skatter du har der! Skulle gjerne hatt noen av dem jeg...hihi:)
Du er veldig flink til å stille ut de flotte tingene dine...ser så smakfult ut atte:)
Klem:)

Line sa...

Herlig skap med skatter i :)
Så spennende med besøk!

Tussilago sa...

Et kjempespennende skap;) Har du dekket bakveggen med papir/tapet? Det så ekstra fint ut;)) Du er så flink til å lage slike stemninger!
Skulle gjerne hatt deg her nå...når ting ryddes ut av esker og skal settes på plass. Føler jeg blir litt overmannet av alt innimellom, og greier ikke helt å se at tingene våre er pene..bare at de er mange;( Men det går vel over, og kanskje jeg i neste omgang er i bedre humør til å lage stemninger, når jeg får bedre oversikt;)
Så spennende med en slik telefon!!

Emmeline sa...

Så fint det skapet ble, men ikke minst; her hadde du virkelig mange skatter! Kunne tenkt meg flere av disse tingene. Telefonene var virkelig spennende..tenk at de hadde funnet frem til deg på egenhånd? Skikkelig kjekt! Gleder meg til å høre fortsettelsen på historien. Ha en fin kveld.

Kattfot sa...

Tack för titten bland alla fina saker. Hoppas besöket blir trevligt :-)

Katarina sa...

Hei Hulda.. Hvor blir det av det bildet du har laget..er spent på å se det,for du lager så utrolig pene ting!For en ære det må være for dem å besøke deg..du virker som den hyggelige jenta og du har så god smak!

Norah sa...

Så deilige "skatter" du hadde i skapet ditt Hulda. Og så spennende å møte noen fra bloggen da...
Kos deg med resten av kvelden.

Marie sa...

Vackert skåp med många fina saker inuti. Vad spännande att få besök.

Kram Marie

elin1976 sa...

Får ejg låne bloggen din slik jeg kan legge inn igjen linkene? he he. Glemte å ta kopi av de. he he. Har skrevet om skapet ditt på bloggen. Må si det igjen -nydelig. Ha en fin kveld, snuppa. klem:O)

kreaLIV sa...

Så spennende med de damene som skal komme innom deg, og positivt...og det trenger vi...noen gode ord..hver dag. Nydelige ting, og skap. Ha en fin kveld

HeiGrim sa...

Koselig skatteskap du har! Kos deg!

Timotei sa...

Skapet ditt er virkelig nydelig! Liker det veldig godt. Og så synes jeg du har arrangert tingene så fint inni det. Så flott med den gamle trådsnellen og stoffene sammen med de andre tingene. Du kunne vært interiørkonsulent eller dekoratør eller noe sånt du. Dyktig er du!

Anemone sa...

Følte med som en liten unge som fikk lov å ta en titt jeg nå :-)

Oppdagelseferd i de voksnes verden ! Slike skap blir som en minnebok over ens eget liv, saker og ting som betyr noe spesiellt for en. Verdi av annen art enn den i kroner og øre...
Nydelig...

Likte også innelgget ditt hos Elin i dag :-)

Guldkant På Livet sa...

Hej Hulda! Vilket vackert vit skåp!! Och så mycket fint du har lagt i det och fina foton på det!! Snygga burkar och gammalt glas, brickan och den kannan, så snyggt!! Vilket trevligt mobilsamtal du fick då!! Vad smickrande, men du HAR det fint och gör vackra saker! Kul de ville köpa dina lavendelpåsar och kika i din trädgård!! Hoppas ni får trevligt!! Ha en fortsatt bra vecka! Mari.

Hulda sa...

Til dere alle sammen!

Jeg har vært hos foreldrene mine i kveld, har ikke rukket å være innom bloggen, så derfor kommer et samlet svar i dag. :)

Jeg blir så utrolig glad for alle som er innom og legger igjen noen ord. Så koselige dere er. :) Takk til dere alle, jeg skal prøve å komme meg innom til dere i løpet av kvelden og mårradagen.

Takk til deg, Elin som laget et koselig "skap-innlegg" du også, :) anemone, det var så fint sagt det du skrev om at skap er som ei minnebok over livet. Små ting som betyr noe for en selv. Timotei, jeg ble veldig glad for det du skrev. Takk! Tussilago: jeg er helt sikker på at du har mye fint du kan bruke til å lage fine stemninger i nyhuset. Håper vi får se bilder. :)

moderncountry sa...

Du er jo så god du Hulda :)
Du sier så mye flott til meg at jeg blir helt varm av glede :) Ja, så heldig man er med slike bloggevenner!!
Jeg bare simpelthen elsker det skapet ditt! Dette er helt likt skapa jeg har lyst til å ha på kjøkkenet mitt, med fine profillister. Ja, vi liker mye av det samme vi to. Å de er så lekre altså :) Så mye fint som du har samlet, en fryd å se på! Gud, det er ikke rart folk vil komme på besøk til deg, du har jo så mange skatter både her og der. Ja, og det er så fint med slike fine utstillinger. Den kanna di likte jeg veldig godt, men det skjønte du vel, hehe Ja, og den boksen fra House Doctor og. Ja, jeg har en liten bokse og kanne avhengighet jeg. Ja jeg mener, må bare ha dem :) Vel, nå skal jeg straks se litt på tv, så skal jeg lalle. Takk for titten og ha en god natt Hulda, klem ;)

JULIE K sa...

Å så spennende med en slik telefon. Kjempeartig var det. Nydelige skatter du viser idag : )

lillemy30 sa...

Flott skap du har til skattene dine! du har virkelig mange skatter! så koselig med hun damen som ringte da! ha en fin torsdag!

Hulda sa...

aina: takk for det.:) ja, har nok litt avhengighet når det gjelder bokser og mugger jeg også. Faktisk lenge sida jeg kjøpte ei mugge nå, man må jo bare begrense seg! :)
Blir spennende å få besøk senere en dag, ja.

julie: takk! :) ja, jeg er spent på besøket. :)

lillemy: koselig at du likte skapet. :) ha en fin dag du også.

Pulsatilla sa...

Det var et virkelig skattkammer, det skapet ditt! Du er virkelig flink til å organisere tingene dine på en vakker måte.

Andrea sa...

Hei. Så mye fint du har inne i skapet dit. Jeg elsker de Tilda-boksene, dem er sååå fine syns jeg. Også den hvite muggen din er kjempe fin, akkurat min stil også! hihi. Ønsker deg en super dag. Klem

Anna Lisa sa...

Nydelig skap, akkurat slikt et eg ønsker meg. HA en fin fin helg og kos deg. Nå er eg endelig på nett igjen. Klem