torsdag, august 16


Noen små ideer


Jeg fikk lyst å vise dere noen små ideer jeg kom på i dag, håper at noen kan bruke de som tips. Jeg starter med et lite stilleben.Et vakkert stilleben i stua. En madonna, et bilde, et lysglass og en nydelig lysestake. Sånt elsker jeg.. Kan sitte i timevis og bare nyte av slike ting. Det gir en god stemning i kroppen, tankene flyr, og sjelen finner ro ved slike tablåer.

Det fine lysglasset med madonna på kjøpte jeg i sommer.
Så til det første tipset. :) Jeg har ei stor sinklykt som jeg fikk lyst til å fornye litt. Jeg tok et fint bilde og teipa fast på glasset. Bildet er på utsiden av glasset, slik at man trygt kan tenne på lyset uten fare for brann.
Her ses bildet nærmere.Katarina etterlyste det bildet jeg sa jeg hadde satt i ramme. Jeg fant denne ramma i skapet, den var litt i største laget til bildet, så jeg klippet ut et scrap ark med svake notelinjer og satte bak bildet. Det ga en fin effekt.
Her ser dere nærmere hvordan det ble. Det nydelige bildet er en kopi av et bilde moren min hadde på soverommet sitt da hun var lita. Veldig koselig motiv.Vakker stemning her i kveld.


Den eldste hunden vår fikk fjernet livmoren sin i ettermiddag. Hun er 14 år, vi trodde ikke det var noe mer å gjøre for henne. Men, dyrlegen mente noe annet. Hun sa at Maja var i fin fysisk form, så hun kunne opereres. Litt før halv åtte i kveld fikk vi vite at operasjonen var vellykka! Vi er glade!
Håper at det kan gå bra videre også.


29 kommentarer:

katarina sa...

Endelig kom det..var så spent,fordi du er så flink til å lage ting med sjarme..og så flott det ble!!!Artig at du har minner med det bilde da det gjør det lille ekstra :-)
Ha en super fin helg Hulda! Forresten,god bedring til hunden :-)

Katarina sa...

Forresten Hulda..har du sånn rekner fra susnet? DGF tipsa meg om det og jeg har prøvd å få lagt inn koden,men ikke fått noe resultat..enda jeg vet jeg har hatt besøk..hm...

Hulda sa...

katarina: jeg hadde en sånn teller før, men da jeg la om bloggen, med ny bakgrunn forsvant hele greia, og siden har jeg glemt å sette inn på nytt. Husker det var noe problemer med det hos meg også.

Kos at du likte det jeg gjorde med bildet da! :) :)

Guldkant På Livet sa...

Men så vackra arrangemang du gjort Hulda! Den tavlan är ju bara så snygg, den på första bilden med svart på, är den nyinköpt? Den andra tavlan du har fixat var jättefin den med. Din zinklykta gillar jag, jag är på jakt efter ngt liknade, en stor och fyrkantig! Vilken otroligt fin ljusstake! Va skönt att operationen gått bra då, det var inte Tuva då utan kanske Maja? Ja, det är jobbigt när dessa fyrbenta vänner blir sjuka... Hoppas hon kryar på sig snart! Mari.

Anemone sa...

Kreativ dame di gitt !!

Men var det du eller Elin som samlet på føltemugger!!

GundaM sa...

Koselig kikke innom sida di! Når Maja får helga til å komme seg på no så blir hun i sitt ess igjen ;-)
Selv går jeg å venter på å få lagt inn bilder på bloggen min,går ikke med denne maskina...God helg!

Ida sa...

Skjønne detaljer igjen Hulda.
Sinklykta er flott.
Ønsker deg ei god helg med mye lys og mange gleder.
God bedring til Maja.
Håper alt går bra! :)
Klem fra Ida.

Karna sa...

Så bra at det gikk fint med hunden deres, er alltid like nervøs når noe slikt skjer....

Nydelige stillben, du får ha god helg Hulda!

karin a sa...

Det var äkta fransk stämning över de bilderna! Vackert! Extra förtjust blev jag i zinklyktan, skulle gärna ha en sådan jag med. Hoppas att er hund snart blir bättre. Ha en riktigt fin och mysig helg. Kram!

Hulda sa...

mari: ja, det bildet i svarthvitt er nyinnkjøpt, jeg kjøpte det på ferie i sommer. Det er fra House Doctor. Den lykta kjøpte jeg i fjor høst på Kremmerhuset. Det var Maja som ble operert i går, Tuva er den yngste, bare 2 år. :)

anemone: jeg samler på fine fløtemugger og mugger, er blitt endel, nå kjøper jeg ikke hvis det ikke er noe helt spesielt. Jeg har de rundt omkring i huset til ulike ting. :)

gundam: ja, vi håper hun blir frisk, virka bedre i dag allerede. Så dumt at du ikke får lagt inn bilder på bloggen din.

ida: takk skal du ha! :) ja, vi håper det kan gå fint med ho.

karna: ja, man blir jo så redde når slikt skjer, hvis vi ikke hadde operert henne hadde hun dødd snart.

karin a: takk! Ja, likte også veldig godt stemninga i stua her i går kveld. Vi håper det ordner seg med Maja. :)

elin1976 sa...

Blir så glad for at slike opprasjoner går godt. Man blir så himla glade i disse herlige dyrene våres. Jeg blir lei meg bare jeg tenker på at kansje vi ikke får ha Dina mer enn i 10 år?
Pass godt på pasienten i helga:O)

Det som er så fint med deg Hulda er at du er så hoppende glad og oser av positivitet.
Jeg elsker dine små tablåer og tips og ideer. Ikke slutt å vise slike. Du er god du. Klem fra meg:O)

Helene sa...

heiiiii.
Tusen takk for hyggelig hilsen og invitasjon til siden din.
Her var det mye fint.
Fine tips også.Det er så fint å kunne inspirere hverandre ikke sant....?Jeg er også veldig glad i små tablåer, jeg er som deg og kan sitte og bare nyte dem ...kommer til å bli flere av dem fremover....nettbutikkene får høst-kolleksjonene sine nå snart....og favorittbutikkene mine i Trondheim likeså...egentlig kan personalavdelingen sette lønna mi rett inn på konto hos Anniche:-D

Ha en strålende helg:-)
Vi tittes.

Flower Power sa...

Hei!
Så bra at hunden Maja blir frisk igjen! Man blir jo så inderlig glad i disse dyrene våre...håper å få beholde de lengst mulig. Hunden vår er i sitt 11. år, og heldigvis frisk som en fisk:)
Den ideen med notearket bak bilde var sannelig god! Finner stadig rammer som er for store for bildet jeg vil ha inni, men dette var lurt!...det ble jo så flott effekt også:)
Ha en fin helg:)

chatrine sa...

Flott ide med sinklykta:) Koselig stemning du har der! Lykke til, og go bedring til Maja! Ønsker deg en alldeles strålende helg!

JULIE K sa...

Du har alltid så mange gode ideer du. Takk for at du deler dem med oss. Så bra det gikk fint med hunden deres. Man blir jo så bekymret når det feiler dem noe. Klem

Anki sa...

Ville bare ønske god bedring til den skjønne hunden!
Vet hvordan det er å ha voffsen sin under narkose...ikke gøy:-(
Lykke til med rahabiliteringen,-gi hun en klem fra meg;-)

Hjerterommet sa...

Så fint fint..Her er det noen ideer å ta med seg;)
Du får ha ei fin helg!!

Andrea sa...

Så kjempe mye fint du har å vise Hulda! Mange fine bilder, koselig stemning hos deg ja. Alltid så koselig å titte innom her, blir så glad av å se alle fine bilder og gode tips du gir! Du er så snill og god! Også får du ønske Maja god bedring da, håper det går bra med henne, hardt med en oprasjon for en liten hund. Hunden min har en sånn tid der hun inbiller seg hun har barn, piper og piper, huff, men det bruker bare å vare i noen dager. Ønsker deg en kjempe fin helg Hulda! Klem

Ella sa...

Det var igjen fine stemningsbilder.
Sinklykta var fin og bilde gjorde susen.Flott ide.
Håper det går bra med Maja
etter operasjonen.
Går det bra med Tuva.
Ha en fin kveld og god helg ;)

Beathe sa...

Heisann
Så godt at det gikk bra med hunden:)God bedring til den firbeinte!
Bildet og lykten var kjempefin, det med noteark var et supert tips!
Hadde visst gått glipp av innlegget under også jeg, flott skap du har, og så kos med den telefonen da, kjekt med besøk:)
Ha en flott helg Hulda!

Lynetmor sa...

Hei, så mye fint du viser fram i dag :-)
Og så fint at det gikk bra med hunden deres.
Ønsker deg en kjempe fin helg :-)

daisy sa...

Du viser så mye flott her inne! Smart tips med den lykta, det ble kjempefint! Og så kan man jo lett variere om man ønsker noe annet, også! :)

Lenge siden jeg har kommentert her inne nå. Er her titt og ofte, har bare hatt litt lite tid til å legge igjen kommentarer i det siste.
Håper du har det bra! Godt å høre at det gikk bra med Maja, skjønner godt at dere var bekymra ja!

Ha en fin helg! :)

HeiGrim sa...

Koselig at du linker til meg,da havner du hos meg også.Bare så du vet det så er nybilen min Harstadværing, det samme med den gamle,tok hurtigbåten fra Finnsnes og kjørte hjem....med begge to,bare med 8 års mellomrom....! Flotte ideer å hente i bloggen din!
Ha ei trivelig helg!

moderncountry sa...

Å så fint at operasjonen til Maja gikk bra! Klart du har vært litt bekymra, dyra blir jo som barna våre..iallefall her i huset :)
Må si du er skikkelig flink til å lage stillebein, det er ikke jeg. Og jeg sliter alltid med å få balanse i gruppene. Du ville ikke kommer og hjelpe meg litt vel?
Vel, nyt kvelden, det skal jeg med et glass rødvin :) Klemmer

johanna sa...

Hej
åhh vilka fina bilder...jättefina madonner.
kraaaaam

thea sa...

tkk for gode tips Hhulda. Kreativ som alltid du:)Det med scrapark bak må jeg huske på:) Ha en flott helg::

Nina sa...

Å, så koselige bilder og virkeig stemningsfulle, jeg som har masse noteark liggende de kan jeg bruke til noe;) Så godt å høre at det gikk bra med den ene hunden deres. Ha ne fin helg Hulda!!

Anniche sa...

Hei vennen
Håper du får Madonna figuren i dga da!
Mange nydelige bilder her, og du er jo alltid så full av gode ideer og fine bilder !
Nyt helgen min venn:))

Klem

Hulda sa...

Tusen takk for alle koselige ord fra dere! Jeg blir så glad for det. :)