søndag, august 19Kun det beste. .

. . skal på bordet når man får besøk. :)

Vi har hatt besøk av en av Arnt Håvards brødre med kjæreste i dag. De bor egentlig i Oslo, men var i Tromsø hos foreldrene hans nå. Da tok de også en tur hit til oss. Koselig!Middagsserviset vårt er svensk og heter Duka Anna. Jeg syns det er nydelig med de små blomstene på det kremhvite porselenet. Nydelig blå kant rundt også.Bestikket er et Hardangerbestikk, Nina. Vi valgte ut dette serviset og bestikket da vi skulle gifte oss. Det sto på ønskelista, og vi var heldige å få mange deler. Vi fikk også gavekort på Christiania Glassmagasin og Tilbords og kunne kjøpe flere deler både til bestikk og serviset etter bryllupet.
En fin stabel tallerkener. :)
Dette inspirerte til noen bilder, som dere ser. ;)

Dette var dagens reklame for to store glassmagasiner. ;)
Vi laget lasagne til gjestene, og her er fil de fer - kurven med deilige nystekte rundstykker som vi hadde til middagen.
Litt blomsterpynt og lys ble det også. Her er en bukett med stokkroser og småkrage.
Nå skal jeg finne senga. Begynner på jobb klokka 8 i morgen.
Sov godt, og ha en fin dag i mårra alle sammen! :)30 kommentarer:

Virre sa...

Det så jo riktig så hyggelig ut med søndagsmiddag hos dere i dag. Helldige gjester som fikk lasagne :) Håper du får ei fin uke Hulda :)

elin1976 sa...

Føst må jeg få ønske deg en fin dag på jobben i dag. Så tidelig slipper jeg heldigvis å stille opp så jeg er veldig heldig der.
Søndagsmiddager er noe jeg er god på! Liker å å lage mat for andre og mange.
Liker å pynte bord og jeg liker å å spise maten etterpå. Serviset ditt ser veldig flott ut.
Helt etter min smak.

Ha en fin dag, nå må jeg vekke prinsessa! Klem:O)

lillemy30 sa...

så koselig det såg ut med fint servise og bestikk... ha en flott uke!

Ida sa...

Flott servise og fint bestikk.
Med skjønne detaljer og blomster på bordet.
Tenker at gjestene koste seg hos dere. God stemning hos deg, Hulda. :) Og lasagne er nammi ja.
Ønsker deg en fin fin dag.
Klem fra Ida.

JULIE K sa...

Å så fint du gjør det for gjestene dine. Tror nok det er godt å komme på besøk til deg ja : )

EVA AGNES sa...

Vilken härlig middag du bjuder på. Och på ett vackert porslin med underbara bestick.
Tittade också på bilderna längre ner och föll för de gamla böckerna med band och madonnan.
Härliga bilder.
Kram Eva Agnes

Mia sa...

Hei Hulda! Så mange flotte innlegg du har hatt mens jeg var bortreist. Nå har jeg kost meg med dem en god stund. Nydelige bilder i dette innlegget også, med vakkert servise og bestikk. Det er koselig å være tilbake og følge med deg og ditt her i bloggen.

mona sa...

Så fint det var hos deg,og god mat også....heldige gjester !! Nydelig servise dere har,jeg samler ikke på noen....klarer rett og slett ikke å bestemme meg...er visst litt for kresen..... ! Men der må jeg skryte litt av samboern,han hadde servise til 12,da vi møttes....med tekopper,kaffekopper,store tallerkener,små tallerkener,ja hele pakka.....litt uvant for en mann,syntes jeg.....og,hihi......det er faktisk blomster på......!! Ser du har geraniumsduken din på bordet,den er bare så søt ! Ha en fin dag :)

Hulda sa...

virre: ja, gjestene var fornøyde, da er jo alt bra. :)

elin: har vært en slitsom dag på jobb, planlegging, med innføring av et nytt system på skolen. Men, det går seg nok til, bare mye info på en gang. Serviset er nydelig.:)

lillemy: takk, det ble en fin dag også. :)

ida: ble en fin dag, koselig at du likte serviset vårt. :)

julie: ja, de har ikke vært her tidligere, så de syns det var koselig, og at vi hadde det fint. Det er alltid kjekt å høre slikt. :)

eva agnes: takk! Ja, det ble vellykka i går. Koselig at du likte bildene mine. :)

mia: hei, så koselig at du er tilbake igjen, artig at du har gått gjennom innleggene jeg hadde mens du var borte også. :)

mona: takk for det. :) ja, er artig å ordne litt ekstra når man har besøk. :)

Mor Grethe sa...

Hallo Hulda. Nå begynner jeg å bli oppdatert på bloggene igjen, det har sannelig tatt sin tid. Koselig middagservise du har, og det er alltid hyggelig å dekke fint til gjester. Mmmm lasagne hørtes godt ut, og det var middagsønsket til eldstejenta i dag. Vi drar nok ut og spiser i dag, for å feire skolestart. Ha en fin mandag.

Nina sa...

Det så ut til å bli en flott søndagsmiddag i går!! Jeg samler også på Nina bestikker:) ikke bare fordi det heter Nina, men det er jo veldig fint. Nyyydelig servise også...

Guldkant På Livet sa...

Vad det såg trevligt ut och lasagne med bröd, åh så gott!! Fin brödkorg och vackert porslin och gammeldags bestick! En sån betongljusstake är verkligen fin! Mari.

elin1976 sa...

Hei vennen
Jeg har fått et spørsmål fra en ny blogger hvordan man gjør litt sånne tekniske ting på bloggen. Tror du at du kan forklare dette for henne for jeg vet ikke helt hvordan jeg skal gjøre det?
Hun heter lilly og linken ligger inne på kommentarene mine på bloggen min. he he. Blir for avansert for mitt lille lyse hode å forklare det på en forståelig måte. he he. Go klem til deg. Elin:O)

min sin lille tue sa...

Mmm lasagne er det lenge siden har stått på bordet her i huset. Kanskje til helga?
Flott servise du viser, og hardangerbestikk er så greit. Liker at man slipper å pusse jeg. Er mange deler med Rokokko her:)
Ønsker deg ei fin uke.

Marie sa...

Eg har ikkje vore innom her på ei stund. Kjempefin blogg! Lekre bilete!

Eg kikkar nok snart innom igjen.

Ha ein fin kveld :o)

Marie sa...

Vilket fint porslin du har. Klart man ska använda det när man får besök.

Ha det bra.
Kram Marie

Olstad sa...

Det så stas ut å komme på søndagsmiddag hos deg. Det servise var virkelig flott.

Skikkelig sommerlig og flott.

elin1976 sa...

Hei Hulda.
Jeg må le litt for jeg lurer på om du er like treg som meg.(sorry vennen ikke stygt ment) men etter jeg skrev til deg i sted så oppdagte jeg hvem bloggen tilhørte. Godt at jeg har stripa håret lyst så har jeg noe å skylde på.
;O)

Anonym sa...

Tusen takk for hjelpen;)
Flotte bilder:)

elin1976 sa...

He he. Det var ikke meningen å le. men det ble jo litt sånn artig. Elin i sin iver, tyr til Hulda for hun er en "ræser" på blogging.
Ta det til deg som et kjempestort kompliment, for du har hjulpet meg masse:O)

Karna sa...

Et veldig skjønt middagservise og nydelig bestikk.....Gjestene dine koste seg sikkert!

karin a sa...

Så fina bilder! Kul att kunna använda sina fina saker när man får besök! :) Visst är det din Geraniumduk som ligger på bordet? Den är så vacker. Ha det fint! Kram, Karin.

RedRobin sa...

Dette så koselig ut. Koselig servise du har også - og det er rart med det, maten smaker EKSTRA godt på lekre tallerkner. :o))

Ha en super uke!

Flower Power sa...

Så hyggelig med gjester:) Servise ditt er virkelig nydelig!...også passer det så godt til de fleste farger.Morsomt å dekke litt fint innimellom:)
Ha en fin tirsdag:)

Mita`s hjørne sa...

Flotte bilder, nydelig servise... akurat et slikt hadde jeg også kunnet tenke meg å ha, med små blomster og litt riktig gammeldags...
Det var nesten så jeg kjente lukten av nystekte rundstykker hit, det var egentlig litt rart, men her stekes det også rundstykker - det ble en litt rar opplevelse...

Ha en flott kveld...

johanna sa...

Åhh vilka fina saker....vad mysigt.Vad fina böckerna var i ditt förra inlägg oxå
kraaam

Interiørhuset sa...

så koslig med besøk=) Det var nydelige ting dere ønsket dere til bryllupet,jeg samler på tilbords Amadeus,og så har jeg fått samlet alle delene til tilbords bestikk som heter Rokokko.Så fint du dekket på,det var sikkert kjempe koslig å komme til lasagne og nystekte rundstykker.

Dine funn som du viste i forrige innlegg var bare sååå nydelig. Jeg har sett noen slike gamle bibler men de har vært så dyre at det ikke har vært aktuelt. Du har pyntet og laget nydelige stilleben.

Kattfot sa...

Så fin servis, så den är från Duka?! Hoppas du haft en bra dag :-)

ella sa...

fint servise og bestikk.
Jeg har også Handanger bestikk mitt heter Ramona.
Fin farge på sommerstokkrosen.
Koselig å stelle til,det liker jeg også.

Emmeline sa...

Delikat og nydelig pyntet var det.. og heldige var de som fikk så deilig mat! Håper du får en fin uke tilbake på jobb Hulda. Ha en fin kveld, eller dag når du leser dette...