mandag, juli 30Home Garden

I dag har vi saga og kløyvd ved til hytta. Vi har fått låne sag og vedkløyver hos pappa. Arnt Håvard har saga og jeg har kløyvd. Senere i dag skal vi kjøre det på tilhengeren opp til hytta. Vi skal være der i natt også. Vi er jo heldig som har hytta så nær at vi bare kan komme oss dit når vi måtte ønske det.
Jeg viser i dag noen bilder fra hagen, og noen nyanskaffelser. :)

Må takke Ida som har omtalt bloggen min så koselig på sin blogg. Det ble jeg veldig glad for, Ida. :) Liker bloggen din også veldig godt. :)Da vi kjørte til Tromsø i forrige uke, var vi innom en spennende blomst-og interiørbutikk i Nordkjosbotn. Jeg må alltid innom her når vi kjører til Tromsø. Denne gangen fant jeg noen fine Home Garden ting. Denne fine grønne krukka i emalje, som kan henge måtte jeg bare ha. Syns den var så stilig. Har samla blomkarsfrø i den, men tror jeg må kjøpe meg en blomst å ha i den. :)
Se, så godt blomkarsen passet til den lysegrønne fargen på krukka. :)
Vannekanner blir det visst aldri nok av. Denne syns jeg også var så fin. Den står i bordet nede ved garasjen. Ved sida av står ei lita krukke med nellik.
Slik ser det ut her nå. Fin blomstring, og jeg syns at de nye tingene passet perfekt inn.
Noen margeritter blomstrer så nydelig i hagen.

Nå skal vi til hytta med veden. Vi snakkes!24 kommentarer:

JULIE K sa...

Du har det så utrolig koselig i hagen din. Den krukka og kanna var bare rå fine. Akkurat slike elsker jeg. Har ikke sett dem før. Kos dere så masse på hytta : )

karin a sa...

Så fint du gör det på din blomsterbänk Hulda! Och härligt med nya fynd. :) Hoppas ni har det fint i hyttan. Kram!

Timotei sa...

Så fin den grønne emaljekrukka var. Likte veldig godt den grønnfargen! Vannkannen var også flott. Passer så godt hos deg begge tingene!
Ha det fortsatt fint på hytta!

Marie sa...

Åh, så fint du har det i din trädgård. Vilka sommarbilder! Dina nya saker passade ju perfekt hos dig.

Kram Marie

Flower Power sa...

Heisan!
Flotte hageting du har kjøpt!:) De passer så fint til blomstene:)
Det ser jo så frodig og flott ut hos deg:)...selv har jeg igrunnen gitt opp hageliv for i sommer. Alt er vått og det er surt og guffent å drive ute. Derfor er det ekstra flott å se de fine bildene dine av en frodig, fargerik hage:):)
Må få med meg resten av "ungkaren" på TV Norge nå, men vi "snakkes"....
Ha en fin kveld!

Anonym sa...

Hej,

Vilken underbar blomsterbänk och så inspirerande, jag vill bara ha ett litet soligare väder så att mina blommor vill växa och froda sig.....

Varma hälsningar
Sanne

Ida sa...

Nå bugner det i hagen din! Og på plantebordet. Med fine blomster og andre vakre innslag. :)
Gratulerer med fin potte og kanne også. :)
Ha det fint på hytta.
Håper at dere får all veden på plass.... ;)

Kathrin sa...

Heia du! Lenge sia sist.... tusen takk førr titten på hytta. Likte gjerdet, dammen, peisen og steinveggene veldig godt. Koselig å høre stemmen din! =) Og blomsterbenken din er kjempelekker! Når du snakker om blomsterbutikken i Nordkjosbotn, er det den som heter Blomsterverkstedet? Eller er det en ny? Lenge siden jeg har vært i Nordkjosbotn nå, men husker godt den ene blomsterbutikken. Koselig butikk. Ser ut som du har hatt det fint i Tromsø. Vi har feriert noen dager i Tromsø, vi også. Da kjørte vi ut til Henrikvik,Ersfjordbotn og Sommarøya. NYYYDELIG! Kan konke ut det meste! Vi opplevde Tromsø fra sin beste side, i sol dag og natt. Mmmmm... Ha det fint så lenge. Klem.

elin1976 sa...

Vet du, jeg stod å så på denne serien på Kop & Kande i Thisted på lørdag. Den var jo bare sååååå nydelig men av frykt for at mannen skulle sette meg igjen i Danmark i fare for overlast ble ingen ting av dette med hjem! Neste år tenker jeg.....neste år! Ha en fin dag, snuppa. Klem fra Elin:O)

moderncountry sa...

Hei Hulda :)
Så mange flotte dunn du har gjordt igjen, både hos Leonorah og i interiørbutikken i Nordkjosbotn. Du er sp flink til å gjøre det så koselig rundt deg du :) Og plantebordet ditt "blomstrer" om dagen må jeg si! Masse vakkert :))
Går med seriøse planer om å snekre denne uken jeg og, bare regnet vil gi seg bittelitt. Håper det så jeg også endelig kan få opp mitt bord!
Vi snakkes :)

anniche sa...

Heia!
Nydelige ting til hagen",
Og hagen din er jo blitt kjempe lekker, det er tydelig at du har grønne fingre også!

Mita`s hjørne sa...

Nydelige ting du har kjøpt, og garden-ting får vi jo ikke nok av, hagen din er foresten utrolig flott, her har det regna MASSE, så hagen ser ikke ut, ikke har jeg noe særlig lyst til å gjøre noe med den heller - er nok litt værsjuk... Men det blir nok bedre bare vi får litt sol...

Ha en flott kveld...

min sin lille tue sa...

Flott krukke og vannkanne, det er noe eget med emalje:)
God tur på hytta med veden:)

Hulda sa...

Hei hei! Tusen takk for koselig hilsener alle sammen. :)

Ingrid sa...

Så fine de home garden tingene var! Ser ut som det blomstrer fint i hagen din ennå ja! Vi får nyyyte siste del av sommeren i langdrag! :)

Hobbyhuset-Merete sa...

nydeleg hage du har!! krukka og vannkanna frå home garden var kjempesøte :o) flott pynt til hagen..

Elzste sa...

Vilka fina saker du köpt dig. Jag undrar vilken av dukarna du menar som kallades för Anna (e?) duken.
Kram Elzie

Elzste sa...

Vad kul att få reda på det!! Ska försöka komma ihåg det också, och det är inte lika lätt *s*.
Kram Elzie

monique sa...

What a lovely articles with home garden on it.

Line sa...

oj for noen herlige bilder fra blomsterbordet ditt!! kos deg på hytta :)

Guldkant På Livet sa...

Hej Hulda, Å vilket frodigt , mysigt och blomstrande panteringsbord du har! Och den hängande krukan och vattenkannan passar verkligen in i din miljö som handen i handsken!! Ljuvliga marguriter!! Mari.

Olstad sa...

Så sommerlig og koselig du har det i hagen. Den krukka var det flott farge på.

Mia sa...

Det ser så vakkert og frodig ut hos deg, Hulda! Masse nydelig blomster på plantebenken din. Og de emaljerte tingene du har kjøpt var bare så fine. Nydelig grønnfarge på krukken. Og så vannkannen da, herlig den også (og så får man jo aldrig for mange vannkanner da...)

Nadia sa...

You are a beautiful blog!!!!
See you soon, and kisses from Italy
Nadia