lørdag, juli 14

De lekreste tingHei alle sammen!

Nå er vi hjemme fra ferieturen, kom tilbake sent i går kveld. Ble liten mulighet til blogging da, så nå i formidddag vil jeg vise fram noen av de lekre tingene jeg kjøpte på turen. Bodø hadde noen nydelige butikker, falt spesielt for en butikk som het La France. Der hadde de masse flott fra House Doctor og andre kjente merker med fransk stil.

Vi har hatt en fin tur, med mange opplevleser og godt og varmt vær.


La France fant jeg denne skjønne vasen i fattigmannssølv, inni er det en glassvase siden fattigmannssølvet ikke tåler vann så godt. Syns den er bare så HERLIG! Har sett slike vaser i flere interiørblader, og har hatt veldig lyst på en.


Vasen har sin egen lille historie..
Når man reiser på tur blir alltid bilen bare fullere og fullere. En kveld vi kom til ei campinghytte falt posen med vasen ut av bagasjerommet og rett ned på asfalten. Knas! Det var den vasen.... Helt ødelagt. Det var tragisk! Vi måtte kjøre tilbake til Bodø på heimturen og kjøpe en ny vase. :)


Fattigmannsstaken i forgrunnen kjøpte jeg på en butikk som heter Charlotte, også den i Bodø. Masse flott i min smak der også. :) Fant også den lille hvite krona på den butikken. Den hvite rosa i keramikk ble også kjøpt på turen. Den passer perfekt inn i ulike stilleben og dekorasjoner.


Her er et detaljbildet av krona og rosa. De rosa blomstene ved siden av er fra et lysstøperi. Den skjønne, lyse brettbakken kjøpte jeg også i Bodø, har lenge hatt lyst på en slik en. Den passer supert inn i den lyse innredninga jeg har. Fin med forskjellige stilleben på. Likte kanten rundt veldig godt.
Slik ser det ut på bordet i stua nå. :) Jeg skal få plukket med inn noen blomster fra hagen til vasen. Der er det enormt nå, har vokst så masse på disse dagene vi har vært borte.

Dette lille speilhjertet kommer fra Lisbeth Dahl. Også det fra La France. Falt jo fullstendig for det. ;)


En herlig boks fra House Doctor. Skulle egentlig ikke kjøpe mer... men, da den ikke kosta mer enn 40 kr måtte jeg bare... Bruker slike bokser til blonder og syutstyr. Fant også noen fine stoffer, de skal jeg vise senere. Når man har vært på tur blir det jo alltid så mye å vise på bloggen. Jeg får ta det etterhvert. :)


Til slutt må jeg bare vise dette skjønne bildet fra House Doctor. Har leeenge sett på disse. De bildene de har hatt i byen her har vært store, større enn A4 format. Dette er ca A5, og passa jo perfekt på hylla i stua. I just love it! ;)

Syns det ble så flott med den franskinspirerte lysestaken i forkant.

Nå skal vi ut og handle litt mat, er jo nesten tomt i kjøleskapet. :)
35 kommentarer:

Ida sa...

Kjekt at du er tilbake! :)

Oi oi oi. Så, skjønne ting du har funnet i ferien din. :)
Helt i din stil, ja.
Bra at du fikk kjøpt ny vase.
Lurt med glass inni.
Den hvite rosa er skjønn.

Fine ting du kan glede deg over og gode minner fra turen. :)

P.S.
Liker mannen din å shoppe?
Min gjør nemlig ikke det.... Hihi.

Koselig koselig sa...

Hei :))) hihihi... har du mere penger igjen da??? hihihi ... himmel så mye fint du har funnet på turen. Gøy at det er så mye koselige butikker i nord også. Når jeg var lita og vokste opp i FInnmark på 70-tallet var det jo ikke det da. hehe... vi måtte dra til Alta eller Hammerfest for å handle andre ting enn mat og det de hadde på butikken hjemme.

Mannen min synes jeg handler for mye nå forresten, etter at jeg begynte å blogge ... han klager litt. Vi prøver nemlig å ha litt lite ting framme, han rydder vekk og så kommer jeg hjem med noe nytt *knis* hihihi jeg må le da...

god sommer !! ps. den seilbåten som jeg har tatt bilde av er en sånn derre... jeg må bare ha den ting, hihi...

JULIE K sa...

Jøss så utrolig mye fint du har funnet da. Så synd med den vasen, men godt at du fikk kjøpt deg en ny igjen. Kos dere så masse hjemme nå : )

Mita`s hjørne sa...

oi... her var det masse flott...
Og den lysestaken - super, det hjertespeilet også...

Ha en flott sommerhelg...

Hobbyhuset-Merete sa...

Velkommen tilbake :o) utruleg mykje fint du har kjøpt deg på turen!! Vasen var heilt nydeleg så den kunne eg og tenkt meg.. synd at den første knuste :o( Har sett dei keramikkrosene i fleire butikkar og dei er så utruleg fine! Har sett at dei fins i sølvfarge og, fint det og! ha ei super helg og nyt dei nye fine tinga dine :o)

moderncountry sa...

Heisann Hulda! Fikk ikke med meg at du hadde dratt bort jeg..kremt..men men..godt å høre at turen var koselig og at dere er vel hjemme igjen :) Helt nydelige ting du har funnet på turen!! Alt var flott, men ble ganske så forelsket i den lille vasen din i fattigmannssølv jeg og : ) Så koselig som det ble å bordet ditt :)Klemmer fra Aina

ella sa...

Velkommen tilbake etter ferie,håper du har hatt det topp.
Hadde dere Tuva med ?
Mye flott du har kjøpt på turen.
God helg :=)

Butterfly sa...

Hei - innom for første gang...

Ser ut som om du har hatt en innbringende ferie....
Så veldig nydelig ut der det stod...


Takk for titten..
Ha en fortsatt god helg

Butterfly sa...

Hei igjen, så hyggelig at du kom og hilste på. Morro at du likte bloggen min:O)

De har desverre ikke nettbutikk, men det er mulig å ta kontakt via email eller telefon, dersom det er noe du er på jakt etter :O)

klem

Hulda sa...

ida: koselig at du syns det da. :) Ja, jeg er kjempefornøyd med det jeg har kjøpt i ferien, det har jo lett for å bli litt for mye, men sånn er det når man er på ferie.
mannen min liker ikke å shoppe, han blir fort lei i butikker. :) men, vi har jo sett på andre ting enn butikker også. :)

koselig koselig: hehe, ja har ikke blakka meg helt på turen. :) ;) ja, er masse flotte butikker å finne her nord i landet også. Åja, så du er begynt å handle mer etter at du begynte å blogge? Man får jo endel inspirasjon på bloggene, det er sikkert. :)

julie: takk! ja, ble mye fint med hjem. :) Vi har hatt en koselig dag hjemme i dag, det er alltid godt å komme hjem igjen, uansett hvor lenge man har vært på reisefot.

mita: ja, lysestaken og hjertet er noen av mine favoritter også. :)

merete: den rosa i porselen, var egentlig en blomsterpinne, men jeg tok bare av pinnen. Den kosta ikke mer enn 15 kr. :)

aina: takk for det. :) ja, vasen er nydelig den.:)

ella: ja, Tuva var med på ferien. Hun er flink til å være i bilen, men vi er jo ute med henne flere ganger for dag også. Godt med stopp for alle sammen.

butterfly: koselig at du kom innom her. Det er alltid så kjekt med nye navn. :) Likte bloggen din, så jeg legger inn en link til deg. :) Stoffbutikken du viste bilder fra så virkelig fin ut. De hadde masse i min smak der.

Tussilago sa...

Heisann Hulda.
Nå har jeg tittet rundt p siste nytt i bloggendin...i full fart. Tjuvlåner enpcmed internett-tilkobling når jeg er på besøk. Vi har verken telefon eller internett nå...bare mobiler...i nyhuset vårt. Det blir jo skikkelig ferie på denne måten, men jeg savner å bla titte i bloggen din hver dag!
Håper alt ordner seg snart;))
Ellers stoooortrives vi i huset...med den store hagen, gårdsplassen...svabergene i fjæra..naboer...det fantastiske været vi har her nord;)Vi ferierer begge to, men har så langt ikke greid å røre oss så langt hjemmefra, såpass godt trives vi;))
Titter innom igjen så snart jeg kan, fortsatt god sommer så lenge;))

Interiørhuset sa...

wow så mange nydelige ting du har kjøpt=)
Så morsomt at du også har en av de nydelige lysestakene. Jeg kjøpte mine hos den norske nettbutikken villa charme.

Hverdagsliv er en flott butikk,hadde den som ukens butikk på bloggen for en stund tilbake,har også bestilt noen varer derfra som jeg gleder meg til å få=)
Ha en flott helg!

Marie sa...

Så mycket fina saker du har köpt på din semester. Gillar särskilt vasen i fattigmanssilver.

Ha en trevlig kväll.
Kram Marie

min sin lille tue sa...

Gratulerer med mange flotte kjøp.
Har vært på tur og fått med meg litt tilbake jeg også, man skal unne seg litt syns jeg. Så bra at du fikk tak i en vase til da.
Ha en fin kveld.

Beathe sa...

Så mye flott du har kjøpt deg, er ekstra kos å kjøpe noe når man er på ferie:)
Jeg kom tilbake fra ferie i dag, utrolig godt å være hjemme igjen, Ha en deilig helg!

karu sa...

så mye fint du har fått kjøpt deg. det er så deiig å gå og kose seg i butikker som mann ikke har hjemme. det er nesten altid noe fint som mann bare må ha med seg hjem. ikke alltid gubben er like glad, men med litt kos og et kyss smiler han så pent etter på.

Hulda sa...

tussilago: så flott at dere trives i nyhuset, høres ut som det er ordentlig trivelig der også. Så fint at dere har fått stor hage også, du liker jo det. :) Gleder meg til neste innlegg på din blogg.

interiørhuset: ja, de stakene er helskjønne!! :) Jeg hadde sett de i et interiørblad, men ikke i noen nettbutikker. Fant tilfeldig et kandelaber i samme stilen på Hverdagsliv. Da måtte jeg bare sende mail og høre om de hadde staker til enkle lys også. Det hadde de. JIPPI! :) betalte bare 128 kr for min. :)

marie: takk! ja, den vasen er så flott. :)

min sin lille tue: ja, det er ekstra koselig med shopping når man er på tur, det syns jeg også. Skal innom og se hva du har funnet. :)

beathe: borte er bra, men hjemme er best, heter det jo. Det er mye sant i det. :) Shopping på tur er veldig gøy!

karu: takk! ja, det er veldig artig å gå i butikker man ikke har hjemme, helt enig. :)

Mia sa...

Velkommen hjem, Hulda! Høres ut som at dere har hatt en veldig fin tur, og masse fint du har fått med deg hjem. Nydelig vase (godt du fikk erstattet den som knuste), lysestak, brett, bilde og jeg vet ikke hva... Det er jo koselig å shoppe litt og besøke nye butikker.

Jorunn sa...

Hei Hulda,
Har lest i bloggen din en stund, men ikke lagt igjen noen kommentarer før..
Så mye lekkert du har kjøpt deg! Du vekket skikkelig shoppelysten i meg med alle de fine sakene du har handlet.
Nyt resten av sommeren der oppe i nord :)

Karna sa...

Så mye fint du har funnet når du har vært på ferie Hulda nydelig alt sammen, og i rette "Hulda stil" også... =0)

Her holder vi på å regne bort, kjedelig, får ta meg en luftetur tror jeg, ingen planer, men dagene bare flyter avgårde i slikt vær, og plutselig er ferien over uten at en har opplevd det helt store....

God søndag!

Lynetmor sa...

Så mye fint du har kjøpt :-)
Skal huske på de butikkene neste gang jeg skal til Bodø.
Hvor gikk turen da, hvilke plasser overnattet dere?
Høres ut som om dere har hatt det fint :-)

sublim design sa...

Oj, så mycket fint du köpt dig på resan!
Vasen och ljusstaken var ju bara såå.. fin.
/S

Anna Lisa sa...

Så mykje fint du har kjøpt deg på turen.Virkelig nydelige ting. Og den vasen var sjønn og vel verdt en tur til Bodø for å kjøpe ny.Ha en fin kveld.Klem

Kristin sa...

Så mye fint du har kjøpt deg på ferietur. Den vasen var nydelig og skjønner godt at du måtte få tak i en til når den andre gikk i stykker. Det bildet har jeg også og liker det veldig godt. Ha en fortsatt fin sommer, her nede regner vi snart bort nå.

Guldkant På Livet sa...

Välkommen hem igen!! Oj så mycket du har shoppat!! Verkligen fina saker på den brickan och vackert arrangerat!! Mari.

Nina sa...

Så kjekt å ha deg tilbake:) Nydelige "skatter" du har fått med deg hjem. Og det er helt stilen din:) Ønsker deg en flott uke!!!

EVA AGNES sa...

Välkommen hem igen Hulda. Och det var en givande resa. Du har köpt så härliga saker. Synd dock på vasen att den gick i kras.
Det roligaste med den vasen är ändå att du syns i den på fotot.
En liten aning får jag om hur du ser ut.
Kramar Eva Agnes

Timotei sa...

Så koselig at du er tilbake igjen! Masse fint du har kjøpt deg! Gleder meg til å se stoffene du har kjøpt også!

elin1976 sa...

Det er godt det ikke bare er meg som har handlet masse den første uken av ferien! he he. Her hadde du fått kjøpt deg masse fint, Hulda! Klart du måtte reise tilbake for å kjøpe ny. Gleder meg såååå til å reise til Danmark. Har planer om å kjøpe bøker og dill til huset. Ha en fin dag. Masse klemmer fra Elin:O)

Lisa sa...

Everything looks so beautiful, Hulda. I am finally back on line and so happy to be able to visit you again. Did you get a new camera? Your pictures look professional! Very nice.

Embla sa...

Så masse flott du har funnet på turen! Jeg falt også helt for det lille hjertespeilet. Kjempenydelig.

karin a sa...

Välkommen hem Hulda! Så mycket fint du har fått tag på och så bra det passar in hos dig. :) Hoppas du har en fortsatt fin ledighet.

Kattfot sa...

Oj så mycket fint du shoppat, ja det är farligt för plånboken att vara på resande fot. Plåtburken är ju bara för underbar!

thea sa...

Å så mye fint du har kjpt deg da.. synd at du måtte kjøre to ganger. En av hver til meg også- ja takk gjerne:)

Hulda sa...

Tusen takk for alle kommentarene fra dere! Har vært i hytta noen dager, derfor har jeg ikke rukket å skrive svar til hver enkelt av dere.