tirsdag, juni 19

Voksduk kan brukes til så mangt :o)Voksduk på kjøkkenveggen? Går det an??!
Joda, med litt kreativitet og arbeidslyst går det meste an. Ikke sant? :)

Jeg har lenge vært SÅ inspirert av alle de nydelige ideene både med tapet og voksduk som man kan lese om i interiørbladene. Søndag fikk jeg en idè. Hvorfor ikke bruke et stykke nydelig voksduk til å skjule en vegg på kjøkkenet som skulle vært malt?
Som sagt, så gjort! Bestilte noe nydelig voksduk fra Annas Rom, og gikk i gang.

Siden vi leier har vi enda ikke gjort noe med malinga på kjøkkenet. Men, tipper det blir gjort senere. ;)

Her ser dere resultatet. Duken har nydelig mønster, og det beste av alt er at jeg har masse igjen av den. Det har jeg planer om å ha på veggene i det hvite skapet mitt i stua. Det blir fint som bakgrunn til de fine tingene i skapet.

På bildet ser dere en yndig fløtemugge som jeg kjøpte på en bruktbutikk i går. Den du snakka om, Tussilago! :) Masse vakkert der. Falt for denne. Kortet kommer fra Annas Rom.

To telysglass og en hvit mugge fra Leonorah. Stemninga siger innover meg når jeg står og beundrer tente stearinlys. Det er så vakkert...

Slik ser det ut. Hylla malte jeg i helga. Den passa så godt her. Skal også kjøpe noen hvite knagger og henge under.
Hylla hang vi over komfyren. Beklager rotet på kjøkkenbenken, men glemte helt å rydde opp før fotograferinga. ;) Jeg ble veldig fornøyd!! Blir man lei voksduken kan den lett skiftes ut med en annen. Den kan jo også brukes til andre ting. Her er det mange muligheter. :)
Dette nydelige korset kjøpte jeg også fra Annas Rom. Det kommer fra Chic Antique. Har lenge sett på det i Franske Stemninger, og ble kjempeglad for å finne det i butikken til Anniche. :)
Til slutt i dag må jeg bare vise disse skjønne teskjeene som jeg også fant i går på bruktbutikken. Herlig mønster på de!

Da var det på tide å finne senga, tror jeg.
Ha en fin dag i mårra, alle sammen. :)

25 kommentarer:

mona sa...

Kreativiteten har ingen grenser hos deg,Hulda......enn å komme på dette da ! Det ble utrolig koselig ! Jeg har som tidligere nevnt,flere panelte vegger i stua,som jeg ikke får lov å male av eieren......men det blir vel litt drøyt.....maaaaange meter voksduk !! Men som du sier kan det jo brukes til så mye,inni skap også.....hm,tror du inspirerte meg litt......må sove på det nå,natta til deg :)

elin1976 sa...

Du er så kreativ og smart. Dette var en super god ide. Hvor tar du det fra?! Det ble kjempe flott. Hvorfor har ingen tenk på dette før. Det er jo supert hvis man vil skjule noen stygge fliser eller andre ting som ikke er så flott. Takk for tipset. Dette skal jeg bruke på prinsesa sitt rom. Ha en fn onsdag. Klem fra Elin:O)

Ida sa...

Kreativt og nytenkende, ja.
Og mønsteret var jo helt deg.
Du får god stemning rundt deg når du lager mat her. Med levende lys og søte mugger osv.
Hvilket rot? Ser flott ut.
(Vi har forresten samme komfyr. Selv om det ikke er så spennende da... Hihi. ;)
Ha en toppers dag, Hulda. (:
Klem fra Ida

Tussilago sa...

Fint at du tok en tur i bruktbutikken, jeg tittet på flere ting jeg tenkte ville flat i smak hos deg ja. Faktisk noen mugger ja;)
kjempelur ide med en slik vegg over ovnen...supert!
Jeg ble litt trist da jeg leste at dere leier hus..Så mye pent som du og dere ordner til inne og ute, skulle jeg ønsket dere eide!

Hulda sa...

mona: takk! :) Ja, hvis du har mange panelte vegger blir det mange meter voksduk, hehe.. Men, det finnes jo veldig billig duk også. Tapet er jo også en idè.

elin: hehe... jeg henter litt inspirasjon her, og litt der.. har vel ikke sett akkurat dette noen steder, så tror det er "mitt". ;)

ida: takk:) ja, blir koselig å lage mat nå. :) Skal ha noen kroker under hylla, skal se om jeg får tak i de i dag.

tussilago: koselig at du likte duken på veggen. :) Ja, skulle ønske vi eide her, er jo blitt så glad i stedet. Men, hvem vet, kanskje det kan bli til det en gang. Det innendørs kan vi jo ta med oss dit vi skal. :) En ting er sikkert, og det er at jeg alltid vil ha et stort kjøkken, det er så praktisk og fint! Butikken var kjempefin! Søstra mi fant seg en hatt der. :)

Ingrid sa...

Koselig kjøkken! Hvordan festa du voksduken på veggen? Ha en herlig sommerdag! :)

Hobbyhuset-Merete sa...

åhh, den voksduken har så nydeleg mønster!! kikka på den eg og når eg var inne og handla hos Anna`s sist.. jammen er du kreativ! voksduk på veggen..det trur eg ikkje at eg hadde komme på ein gong ;O) ha ein flott dag, Hulda!

moderncountry sa...

Kjempeflott ide Hulda! Nydelig mønster også :)
Har brukt tapet jeg da i mitt lille skap, det ble også fint, men hadde aldri fallt meg inn å bruke voksduk :) Hvordan festet du den på veggen? Helt utrolige nydelige funn Hulda, såååå misunnelig her, hehe..Alltid så mye fint å se her inne atte ;)Og da spesiellt mange flotte farger, me love!!
Ha en flott dag Hulda, masse klemmer fra Aina :)

Vintage Wine sa...

Hej Hukda,
Det var länge sedan :-)
Hoppas allt är bra med dig?
Kram,
Elisabeth

min sin lille tue sa...

Smart ide må jeg si. Og greit å holde rent. Jeg hadde ikke tenkt ut noe sånt:) Ha en fin dag

Hulda sa...

ingrid: jeg festa voksduken med fire tegnestifter, en i hvert hjørne. Passa på å sette de slik at det ble mest mulig skjult.

merete: koselig at du likte det iallefall. :) fikk ideen da jeg leste i Franske stemninger, der sto det at man kunne dekke en møbelflate med voksduk, hvis det var noen skader på det.

aina: Hvis du leser det jeg skrev til Ingrid, ser du hvordan jeg festa duken. :) Koselig at du liker det du ser her hos meg.

elisabeth: koselig at du stakk innom meg igjen. Alt står bra til med meg. :) Håper du også har det fint! Nå mangler godværet og sommerferien! Får ferie om to uker.

min sin lille tue: takk skal du ha. :) jeg ble fornøyd.:)

Marie sa...

Så fint du har gjort det. Blev ju jättebra. Gillar korset du har köpt. Underbart!

Ha det bra.
Kram Marie

Timotei sa...

Kjempesmart bruk av voksduk! Du har så mange gode ideer og finner så mange kreative løsninger! Og du, kjøkkenbenken din er da slett ikke rotete!

Guldkant På Livet sa...

Vilken vacker vaxduk du beställt från Annas rom!! Och så fint det blev!! Jättegulliga ljuslyktor och den vita hyllan blev ju så fin!! Ska du sätta knopparna/knager på en trälist under då? Fint kors!! Ha det gott!! Hälsningar från mari.

Lynetmor sa...

Så fint det ble :-)

Mia sa...

Det ble jo utrolig artig, og ikke minst vakkert, med voksduken på kjøkkenveggen. Praktiskt må det jo også være, med den overflaten som kan bare tørkes med klut og det hele. Du er kreativ, du Hulda (men det har jeg vel sagt mange ganger før også... Men like sant er det jo!)

Line sa...

så genialt bruk av en voksduk, og så lekkert mønster på duken ! Du er utrolig kreativ Hulda

Karna sa...

Veldig skjønt det korset du har kjøpt hos Anniche, og det passer jo fint inn i huset ditt også.

Hulda sa...

marie: takk skal du ha. :)
Liker det korset veldig godt.

timotei: hehe, fint du ikke syns det var rotete der. :)
Koselig at du likte det.

mari: takk :) har tenkt å sette knaggene fast under hylla, uten list. Vi gjorde det i går, kommer nok et bilde av det snart.

lynetmor: takk skal du ha. :)

mia: takk. :) ja, er veldig enkelt å holde rent, det er sant. I dag er det herlig vær her, så nå skal jeg komme meg ut.

line: tusen takk :)

karna: ja, er nydelig det korset. :)

Mor Grethe sa...

Det var skikkelig lurt Hulda, fint ble det. Enig med deg... her tennes det lys selv om det er sommer, det er så koselig.

Thea sa...

Kjempelurt... stadiv vekk nye og gode ideeer på siden din.. Hvem trenger vel å kjøpe bok da?? :) hehe.. Ha en flott dag. Hislen Thea

EVA AGNES sa...

Hulda, det var en mycket smart idé med vaxduken på väggen. Och som bakgrund i skåpet blir den jättefin.
Korset blir jag riktigt avundsjuk på. Ska kika in hos Anniche och pröva om jag kan skaffa ett sådant också.
Kramar Eva Agnes

sublim design sa...

Ville bara önska dig
en trevlig midsommar!
/S

Kathrin sa...

Kjempefint! Nydelige skåler fra House Doctor i hylla di! Herlig!

¨Ella¨ sa...

Det er godt å være kreativ.
Fin hylle.Nydelig kors.