lørdag, juni 9

Hytta i skogenVi har hatt ei flott overnatting i hytta denne helga, det ble ikke overnatting i dag, men vi skal opp igjen i morgen. I dag har vi starta reperasjonen av gjerdet rundt hytta, det blir flott å få opp nytt gjerdet. Det vi hadde var gammelt, og noe av det har falt ned i vinter.

Velkommen til Jarlsbu en junidag! Flagget har vi heist, og det er tent opp i kaminen. Skogen er nydelig lysegrønn, som den er det på denne tida av sommeren. Som dere ser trenger gjerdet reparasjon. Vi har begynt ved porten i dag.Jeg dekket på bordet ute. Det er jo herlig å nyte sommeren og spise utendørs.
De flotte krakkene har morfaren min laget av eine. Eine vokser det mye av her som vi har hytte. Krakkene bruker vi vanligvis inne ved bordet.
Det er flott å sitte ute og spise. Nyte naturen som omgir oss på alle kanter. Høre bekken som risler forbi, småfugler som synger og blomster som nikker med hodene sine. Det er sommer det..
Pynt på bordet hadde vi også. Lykta kjøpte jeg i går, syns den er nydelig. :) Den kommer nok ikke til å stå fast i hytta, tar den nok hjem til høsten. Mugga og fatet hører til i hytta. Nydelig mugge, syns jeg. :)
Slik ser det ut på baksida av hytta, i bakgrunnen ses vedsjåen vår.
Disse tallerknene er så fine syns jeg. Flott fasong og mønster.
Her kan dere se utsikten vi har når vi sitter her ute og spiser. Nydelig, ikke sant? :=)

Her er speilet vi har i hytta, slike speil hadde besteforeldrene mine å selge i butikken de drev. Syns det passer godt her. To kopper står til pynt, og ved siden av ligger hyttenøkkelen.

Ha ei fin helg videre!

22 kommentarer:

Merete sa...

Nydelege bilder!! i skogen der såg det verkeleg idyllisk, roleg og fint ut :o) Heldige de som har ein slik herleg plass å besøke!

Anonym sa...

Den hytten deres er bare sååååå idyllisk og nydelig!
Passer rett inn i lev landlig Hulda!!!

Som Merete sier , dere et heldige som har en slik plass å besøke!!

Lykke til med gjerde , klem og natta!!

[morgrethe] sa...

Skjønner dere koser dere der, så sjarmerende plass. Duken du viste på forrige innlegg var også veldig koselig.

Bestefars Verksted. sa...

Mmmmm,så koselig dere har det her ! Det første som slo meg var tv-serien "Mot alle vindar"......den likte jeg utrolig godt,og denne plassen minner meg tydeligvis om den ! Og så sjelden den er,er den av stein ? Og de krakkene var jo så søte,må være artig å ha dem etter besteforeldrene dine :) Og sommerlig og fint var det hjemme hos dere,med blårutete duk......koselig som alltid :)

elin1976 sa...

Så koselig dere har det på hytta, Hulda. Du hadde dekket et slikt koselig bord til deg og mannen. Ønsker deg en fin søndag. Klem fra Elin:O)

Anonym sa...

Vilken idyll! Så söt hytta och vad mysigt att sitta där på de mysiga trästolarna och njuta med naturen tätt inpå.

Anonym sa...

Hytte ser kjempekoselig ut, tenk å ha en slik perle å kunne dra til.
Kos dere der, og lad batteriene.
Ha en fin søndag.

min sin lille tue sa...

Flotte bilder:) Der så det veldig koselig ut. Håper gjerdet blir bra. Man slapper aldri så bra av som når man er på hytta synes jeg. Ha en fin søndag:)

Anonym sa...

Vad vackra bilder!
Och den matplatsen hade jag gärna haft, härligt!
/S

Cloudberry sa...

For et koselig lite sted!

Anonym sa...

Så utrolig herlig hytte dere har. Veldig idyllisk til i skogen og ja jeg ser for meg at dere koser dere veldig ved bordet der!

Ja lykke til med gjerdet, det blir fint å få et nytt et :)

God søndag videre!

Tussilago sa...

Et perle-sted, Hulda. Spennende å se bilder herfra. Som alltid lager du det koselig rundt deg...nydelig dekket bord ute;)
Vi har hatt ei deilig helt...innholdsrik og avslappenede...sammen med gode venner. Fint med et slikt avbrekk midt i flytting og styr. Nå er vi fulle av energi igjen;))

Hulda sa...

Så koselig at dere liker bildene, det er virkelig et herlig sted.. :) Koselig, Anniche, at du syns det passa inn i Lev Landlig. :)

Nette sa...

Ååååh, for en idyll!!!

Elzie sa...

Vilket underbart ställe! Man förstår att ni trivs där.
Ha det så gott.
Kram Elzie

FO - 2 sa...

For ei fin og sjarmerende hytte! (:
Mange fine bilder og fine stemninger du fanger opp i bildene dine - igjen! (:

Mikkeline sa...

For et nydelig sted, det er jo så fint når bjørka er kommet akkurat så langt som på disse bildene. Her er det nok lett å finne roen...
Ha ei trivelig uke!

Sigurd Olav Silset sa...

For ei flott hytte dere har! Synes gjerdet var veldig sjarmerende!
Mykje fint du har vist i dei siste innlegga dine:)

n o r d i n g å r d e n sa...

Oj oj så mysigt det såg ut då!! Vilken vacker skogs-dukning!! Måste vara balsam för själen att få vara där! Ljuvliga bilder!! Mari.

Hulda sa...

Heisann! Ja, jeg kan love dere at jeg liker å være her i hytta, det er alltid så koselig. Herlig er det også at man kan gå lange turer og nyte naturen.

JULIEK sa...

Den hytta deres er bare så utrolig fin. Dette er jo rene drømmestedet : )

Eva Agnes sa...

Vilken helt underbar hytta ni har. Jag blir så nostalgik. Har full förståelse för att ni åker dit ofta.
Kramar Eva Agnes