fredag, mai 11

Gleder i postkassa :)Da jeg kom hjem fra jobb i dag måtte jeg ta turen direkte bort til postkassa. Jeg hadde nemlig et lite håp om at det var noe fint der i dag, til meg. :)
Der lå den første sommerutgaven av Vakre Hjem og lyste mot meg. ;) Jippi!! Har kikka gjennom bladet, masse tips og herlige bilder. Skal kose meg med alle de nye bladene utover uka. Liker å ta de fram og nyte. ;)
Jeg liker godt å prøve meg fram når jeg skal ta bilder. Ta fra ulike vinkler og finne nye ideer til foto. Her ble det et sommermotiv på den hvite benken. Den lille fiolen er så skjønn. :)
Men, det kom mer i posten til meg. En liten pakke fra Hjem kjære hjem. Jeg fant noen søte små vintage kort der.
Fant også disse krokene som pappa skal montere opp på et bord med hyller han skal snekre til meg. Det skal jeg ha ute i hagen. På krokene skal jeg henge kanner og diverse hageting. Kanskje en vase med hengebånd også. :)

Krokene kommer fra IB Laursen.

Har funnet ut at Leonorah og Hjem kjære hjem er to av mine favoritter blant nettbutikkene.
Da gjenstår det bare å ønske dere som er innom meg ei herlig helg! Nyt fridagene!
:o)


13 kommentarer:

Ellie sa...

Vakre Hjem og Interiører gleder jeg meg til å kjøpe når det kommer i butikkene. De korta du hadde kjøpt var helt nydelige! Skikkelig nostalgiske. Blir nok stilig med krokene, har sansen for litt kroker hist og her. Ha en fortsatt god fredagskveld!

Sigurd Olav Silset sa...

Jeg fikk også pakke fra Hjem Kjære Hjem i dag, de har såååå mye fint der. Skal kjøpe meg vakre hjem i mårra den dag!

Hulda sa...

ellie: Ja, det var nydelig det bladet. kroker er jeg også veldig begeistra for. :)

torill: legger du ut bilder av det du kjøpte hos Hjem kjære hjem? Artig å se. Vakre hjem kommer ikke i butikkene før tirsdag, jeg abonnerer. :)

Timotei sa...

Gleder i postkassa ja, det liker vi! Selv bruker jeg å gå og vente på at Quiltemagasinet skal komme i postkassa mi. Henter masse inspirasjon fra det bladet. Og snart kommer det kanskje pakke fra Stoff og Stil også.
Nydelige kort du har kjøpt deg og artig med de krokene også. Kommer til å passe kjempefint til kanner og slikt.

Anonym sa...

Nydelige bilder...
Fikk bladet i går jeg også - så nå blir det lesing i helgen, å da gjør det ingenting om været ikke er utevær...
Helt enig, Hjem Kjære Hjem og Leonora er helt topp, det er de to butikkene jeg også har handlet mest... Leonora på nett og Hjem Kjære Hjem er jeg innom når jeg er sørafor, det ligger bare 10 min fra der en av mine sønner bor... en helt skjønn butikk, å kjempekoselig hun som er eier av butikken...

Gog helg til deg...

Elzie sa...

Vad konstigt att ni får tidningen Vakre Hjem senare än vad jag i Sverige får!!! Jag hade mitt exemplar redan i tisdags. Och blev så glad för det LOL.
Vilka fina bilder du har på din blogg. Hittade hit igår och blev väldigt glad för det.
Ha en trevlig lördag.
Elzie

FO - 2 sa...

Herligheter, alt sammen.

Likte spesielt de krokene. (:

Kjekt og praktisk å kjenne noen "handy-manner". Hehe.

Kos deg. Og fortsatt god helg. (:

n o r d i n g å r d e n sa...

Å va många små gulliga och gammeldags kort du fått! Och vilken lycka, Vackre Hjem är verkligen en bra tidning! Så fin gammal rostig korg den låg i, den var verkligen vacker med sin patina, ha en fortsatt bra helg!! Mari.

Anonym sa...

Oj Hulda så masse flott du har kjøpt deg : )
Krokene var nydelige!!

Ja, det er jo en glede hver gang Vakre Hjem dumper ned i postkassen.

Ser du har fått hjem noe flott fra Frankrike også.
Jeg legger ut endel fra Franske Comptoir de Famillie , blant annet noen fløtemugger og en såpehylle i fil de fer som du kommer til å like( i løpet av helegn)
Puten er forresten med innerpute av dun. Gikk så fort når jeg fikk varene at jeg glemte å skrive det, men takk for at du bemerket det Hulda:) Puten er bare såååååå nydelig! Og vi har voksduk i samme!!

Klem og god Helg!

Anita sa...

I would love to have a closer look at that home and interiour magazine. Is it a nice one? I adore such magazines!

And I like your basket, too and not to forget the pansies, one of my favourite plants!

Have a great week-end, Hulda!

Nina sa...

det spørs om ikke jeg også bør kjøpe meg Vakre Hjem og interiør...Søte kort alltså og kroker...
Ønsker deg en fortsatt god lørdagskveld og søndag...

Hulda sa...

timotei: har sett litt i quiltemagasinet, i butikkene, det er ofte mye fint der, ja.

mita: for meg er det omvendt, Leonarah er jeg innom når jeg er i Tromsø, mens Hjem kjære hjem er på nett for meg. :)

elzste: takk for koselig hilsen! Har du blogg selv, vil gjerne komme innom og se. :) Ja, merkelig at du som bor i Sverige fikk bladet før abonnentene i Norge..

ida: takk! Ja, godt med noen som kan hjelpe med praktiske ting. :)

mari: kurven kjøpte jeg fra Leonorah, i vinter var jeg der på butikken deres i Tromsø. De har så mye fint. Vakre hjem er et flott blad. Har ikke sett i det så mye enda, gjemmer ofte på det til jeg har tid til å sette meg ned og nyte det. :)

anniche: puta var aldeles skjønn! Har veldig lyst på den. Får se hva det blir til, har jo masse puter som jeg har sydd. Men, falt for stoffet som var brukt. Jeg har en såpehylle i fil de fer, mulig det er den samme som du tar inn. Men, skal se hva du har. :)

anita: I can email you some photos from the magazine later. It is a wonderful magazine, I subscribe it. It has french style, country, romantic, shabby chic... And wonderful ideas for country gardens.

nina: ja, du får kjøpe et blad når det nye kommer ut på tirsdag. :)

Anna Lisa sa...

Nå må eg begynne å abbonere på Vakre hjem...blir like misunnelig hver gang dere får den i postkassa. Tak for koselig kommentar i bloggen min.Nyt kvelden.Klem...p.s flotte kroker du har fått deg...slike vil eg gjerne ha:) Klem