torsdag, mai 10

Fil de fer-hylle fra ProvenceEn kusine av meg var i Frankrike i april, i Provence. Før hun reiste spurte jeg henne om hun kunne kjøpe noe i fil de fer for meg. Se hva hun kjøpte!En herlig blad/brevhylle i fil de fer! :) Jeg ble skikkelig fornøyd med den. Den er veldig fint laget. Interiørbladet som ligger i fikk jeg fra henne. Det var masse flott i det. Skal kose meg med det i helga.Slik ser den ut uten innhold. Fine mønster og hjerter. Har hengt på en liten rose til pynt. :)
Fant en fin plass for den på kjøkkenet. Under henger poseholderen jeg sydde tidligere.
Her er bladene jeg fikk. Begge er flotte, men jeg likte det øverste best, masse fint i pastellfarger å finne her. Mange gode ideer å finne her også.
Tusen takk, Solveig!! :)
Kjøpte dette pleddet i dag på obs, betalte bare 39 kr for det. Det var jo akkurat min farge. :) Liker så godt å ha slike lette pledd ute om sommeren også, godt å ha over seg hvis det skulle bli litt kjølig.

Ellers må jeg si at jeg ble skikkelig inspirert av deg i går, Aina! Er helt enig i at det blir flott med pasteller, med ulike pledd og tekstiler i stua eller i uterommet. :) Det piffer opp det hvite.Her er et bilde fra deler av stua.

Tidligere har jeg fortalt om hagebenken jeg skal male. Lurer på om jeg skal ha den hvit eller i en lys grønn farge. Noe lignende som teppet som ligger på sofaen. Tror dere det vil bli fint til hvitt?Putene jeg sydde i går skal ligge oppå den. Har veldig lyst på en vintage grønn farge.


17 kommentarer:

Ellie sa...

Det var en nydelig bladhylle! Helt din stil, den der. Putene du viste i går var kjempefine, de kommer til å gjøre seg godt på en benk ute til sommeren!

Ida sa...

Fin blad hylle. Heldige du. (:

Kos deg masse med bladene i helga. Godt inntulla i nytt teppe, kanskje... ;)

elin1976 sa...

Hallo snuppa
Så fin blad hylla er. Et skikkelig blikkfang! Jeg er ikke misunnelig i det hele tatt(hehe). Teppet var også herlig. Flott farge. Roseteppet også. Jeg har en boks med en lysegrønn fage stående. Jeg skal bruke den på noe men vet ikke hva. Liker så godt denne fargen. Dus grønn. Planen er å male noen trekasser med den, men jeg har ikke hjertet til å male dem jeg kjøpte ibruktbutikken for en tid tilbake.
Ønsker deg en fin dag. Kos deg i helgen. Masse klemmer fra Elin:O)

katarina sa...

åh,kor fint pledd!!! Æ å vil ha sånn!!!!! Kos dæ masse i helga
stooor klem

Guldkant På Livet sa...

Det var en verkligt vacker Fil de fer tidningsställ, ljuvligt för dina franska tidningar! Och vilket fynd för den pläden, den var jättegullig!!! Ha en bra helg önskar Mari.

Mia sa...

Så heldig du er som har fått slik en nydelig bladhylle! Lekker var den. Koselig også med nye blader (og Vakre Hjem dukker nok opp i postkassen din idag også). Kjempefint med slike søte pledd også. Det er kjekt å ha slike på lur i vårt kjølige nordiske klima.

Nydelig var også puten du har sydd i ditt forrige innlegg. Jeg har sett på det stoffet på Åhlens, uten å kjåpe det, men nå angrer jeg... Bør ta meg en tur, ja.

Koselig koselig sa...

hva er fil de fer? Jeg spør som en dåre, ser jo at det er noe metall eller noe sånt, men forklar er du snill? :) veldig fin bladhylle ja!!! god helg Hulda

Eva Agnes sa...

De plädarna passar precis din stil, som du sa om mig oich fågelholkarna.
Kostar en pläd bara 39:- kan man ju ha hur många som helst.
Ha en gosig fredag.
Kramar

Eva Agnes sa...

Glömde säga att du har en helt underbar kusin, ju. Komma hem från Frankrike med sådana grejer. Toppen!
Kramar

Blomman för dagen sa...

Fin tidningshylla du har fått!
Trevlig helg!//Karin

Hulda sa...

ellie: takk! Ja, den er virkelig min stil. :) koselig at du likte sitteputene også.

ida: takk. :) ja, skal kose meg masse i helga. :)

elin: ja, herlig også at den er kjøpt i Provence. :)tror benken min blir lysegrønn, den må være dus grønn iallefall.

katarina: tusen takk. :)

mari: ja, hylla er bare så superbra! :)
- pleddet også. :)

mia: du fikk rett, vakre hjem lå i postkassen min i dag. :) jippi! kikka fort gjennom det i formiddag, masse lekkert å se som vanlig. :) skal kose meg med det utover i uka. Ja, hylla er flott, og det er godt å ha slike pledd ute om sommeren, syns jeg.

koselig: fil de fer er det franske ordet for ståltråd. Wire er det engelske ordet. Det franske ordet er nok kommet veldig på banen i det siste, fordi den franske landstilen stadig blir mer populær innen interiør. Det er jo også i Frankrike disse tingene har sin opprinnelse. :)

eva agnes: ja, ikke sant! Hun er virkelig snill som kjøpte den for meg. :) helt utrolig så billig disse fleece-pleddene er nå for tiden. De er så gode og myke. :)

karin: takk for det. :)

moderncountry sa...

hehe, takk for det Hulda, moro når man kan inspirere andre! Jeg fikk mailen din av deg også,moro at puta er under arbeid! Den er jo så herlig :)
For en flott bladkurv!! Jøss, en slik har jeg aldri sett før. Teppene dine var fine også, det gjorde seg det, ikke sant? Har massevis av tepper over hele huset selv. Dekorativt..Marie Claire har jeg sett før og har sett mange fine inspirasjoner fra i Franske blogger og det var faktisk ei som spurte om jeg ville bytte blad her om dagen. Lurer på om jeg ikke skulle gjøre det. Du får ha en hyggelig helg Hulda!klem

JULIE K sa...

Så flott en blad hylle da. Koselig å få sånt i gave. Kjempefint pledd. Skal ha endel pasteller i det nye rommet vi skal pusse opp etterhvert. I det som er ferdig har jeg røde toner. Mannen skal bruke det mye og da passer det ikke med pasteller, men i det neste rommet skal jeg bruke mest og det blir nok litt mere romantisk. Ha en fin helg : )

Embla sa...

Så fin bladhylla di' er! Jeg fikk veldig lyst til å titte litt i de nye bladene dine også. De så veldig spennende og inspirerende ut! Jeg tror det kan bli kjempefint å male benken i lys grønn. Jeg synes det er er knallfin farge. Det skal bli spennende å se hva du bestemmer deg for.

Tonje sa...

den hylla var virkelig flott=) Du er jo så glad i slike (jeg også) så det måtte jo være det aller beste å få?? Snill hun var som kjøpte med en slik til deg=)
HA en fin helg

Hobbyhuset-Merete sa...

Kjempefin hylle til blada dine du har fått tak i ;o) den passa godt inn på kjøkkenet ditt! flotte pledd du har liggjande på sofaen din.. ønsker deg ei herleg helg :o)

Annettenett sa...

Å, så fin hylle!!!