torsdag, mai 24

En bestillingI dag har pappa bursdag, han fyller 70 år! Vi har vært der i ettermiddag og feiret litt. Han fikk et sett med skruer og spiker, og crocs hos familien. Det ble han veldig godt fornøyd med.

Jeg har ikke fått gjort så mye i dag, har vært på jobb i formiddag, så jeg har ikke så mye nytt å vise. Men, jeg kom på at jeg har ikke vist fram den siste bestillingen jeg har sydd. Den var fremme hos kunden i dag. :)


Det er denne lavendelputa med hjerte på. Inni hjertet har jeg brodert Home, etter ønske fra hun som skulle ha den. Hun ble veldig fornøyd, det er jo flott. :)

Her er et nærbilde av hjertebroderiet. Jeg har brukt brodergarnet fra Tilda. Virkelig fine farger derfra. Denne grønnfargen syns jeg er så frisk og vårlig.
Ha en fin fredag i morgen!15 kommentarer:

Mia sa...

Nydelig pute med vakkert broderi! Og så har du sydd så masse fint ellers da, som du viser i det forrige innlegget ditt. Koselig linkappe med blonde, og så den søte sminkepungen da. Kjempefint alt sammen.

Ida sa...

Mottageren har all grunn til å være fornøy! (:
Lekker!
Søtt broderi.
Ønsker deg en deilig fredag tilbake. (:

Mor Grethe sa...

Eller torsdag natt. *glimt i øyet* Så fin pute du har sydd, søtt broderi. Den kurven som var på bildet mitt er kjøpt på Åhlens. Ha en strålende fin pinse Hulda.

elin1976 sa...

Gratulerer med dagen pappaen til Hulda! Crogs.... Må vise dette til min kjære stefar som mener at han ikke kan ha, for han er så gammel " men de var jo veldig gode da" Puta er nydelig. Satt på jobben i går å snakket med en dame i nabobutikken. Hun holdt på å brodere litt på noen hveteputer som hun lagde i Tilda stoff. Så nå tro jeg at jeg har forstått hvordan det gjøres. Hun skal lage noen hvete puter til. Flotte å varme i microen når man har stiv nakke eller er litt kald. Ha en flott da. Masse klemmer til deg Hulda:O)

monique sa...

If I read it all right it's your father's birthday.
So congratulations with your father's birthday!
Lovely pillow.

Elzste sa...

Vilken fin pute. Jag skulle bli väldigt glad om någon gav mig en sån som dessutom är hemgjord. Du är så duktig.
Kram Elzie

JULIE K sa...

En nydelig pute. Det motivet er så sommerlig og vakkert : )

Hulda sa...

mia: koselig at du likte det jeg har sydd. :) ha en fin dag!

ida: takk, ja, den ble søt. :)

mor grethe: du er jo så lenge oppe du. ;) det er Åhlens i Tromsø, skal dit en tur i sommer til svigerfamilien, kanskje jeg finner en slik kurv da.

elin: det er nok ingen alder for å bruke slike crocs. :) nå har mange i familien min slike. :) Du må bare si til han at han må kjøpe seg slike han også. Hørtes fine ut de putene hun lager, og praktiske.

monique: that's right, he had his birthday yesterday. :)

elzie: fint du likte puta. :)

julie: takk skal du ha. :)

céline sa...

Really cute cushion !!!

Anonym sa...

What a pretty cushion Hulda, did you enbroider that yourself?
Jane

Torill sa...

Nydelig lavendel pute, du er utrolig flink og kreativ!

Karin A sa...

Du är så duktig på att sy och jag blir alltid inspirerad av det du gör! Ha en fin fredag! :)

Guldkant På Livet sa...

Vilken vacker kudde du sytt & broderat! Riktigt fin! Hoppas ni alla och din pappa får en fin födelsedag! Trevlig helg! Mari.

Hobbyhuset-Merete sa...

Så utruleg nydeleg pute du har sydd..og så duftar den nydeleg i tillegg!! Heldig den som kan pynte med den i huset sitt :o) ønsker deg ei herleg pinsehelg..og nyt den ekstra fridagen :oD

Huset i Hagen sa...

Nydelig pute Hulda! Det blir helt sikkert en kjempefornøyd kunde :0) Sirkelpungen din blir jo også bare sååå lekker. Gleder meg til å få se den ferdig! Du får det garantert perfekt til :o) God helg!