torsdag, april 26

Putetrekk til sommerbrukI dag har jeg ikke hatt tid til å svare noen som har lagt igjen kommentar hos meg. Dumt, men sånn blir det innimellom. Jeg er veldig glad for alle kommentarene, alle betyr noe for meg. :) Etter jobb var vi en tur i byen, da vi kom hjem bada vi Tuva. Jeg holder også på med å sy på noen bestillinger, innimellom syr jeg noe til meg selv. Som i dag. .
Jeg har fått sydd det første av putetrekkene som jeg skal bruke på puter ute på terrassen i sommer. Det første trekket ble altså blå og hvitrutet med hvit bakpart og rysjekant med blå prikker på hvit bakgrunn. Med inspirasjon fra Mias Landliv og Greengate, har jeg sydd den fine rysjekanten som jeg har kanta putetrekket med.
Her ses kanten i detalj. Likte den veldig godt!
Jeg har overlappet to stoffstykker for lukking av putetrekket. Veldig enkelt å lukke det på den måten.
Jeg måtte bare ta med dette bildet, se på Tuva som sniker seg forbi kameraet, hehe. . Det ble helt tilfeldig sånn. Hun spiste kveldsmat og gikk forbi for å hente seg mer. Ser ut som hun bare skuler bort på meg. ;)
Kjøpte meg disse to sommerlige stoffene hos Lappedilla. De har fått inn så mye fint i blomstrete stoff nå. Jeg skal bruke noe av det ene til neste putetrekk.
Ta gjerne en titt innom Lappedilla. :)
Jeg var innom et par kiosker i dag for å se om de hadde fått inn Lantliv og Drömhem&Trädgård. Ja, jeg var heldig å finne Drömhem. . trodde jeg da jeg sto i kiosken. Jeg kikket i bladet og fant mye fint og inspirerende der. Men, da jeg kom ut i bilen så jeg at bladet heter Trädgård&Blommor.. Så feil kan man altså ta. Men, bladet ser veldig fint ut, med mange fine tips både for blomster og for innredning av uteplassen. Så da gjorde det jo ikke noe at jeg kjøpte galt blad. ;)

God natt, og ha en fin dag i morgen!20 kommentarer:

mona sa...

Måtte le av Tuva ,så søt hun er !!! Kjempefin pute du har laga ,og de nye stoffene dine var utrolig herlige ! Blir nok noen fine puter av dem,ja !! For hver ting jeg ser du syr ,føles det som jeg nærmer meg min egen symaskin ,mer og mer.....hihi....! Tror det kalles inspirasjon.....du får ta det som et komplemang !! Det nye bladet så jo spennende ut , kansje jeg også kjøper feil.....!! Ha en super fredag :)

Blomman för dagen sa...

Så söt kudde och fina tyger.Tidningen måste jag kolla upp!Tack för tipset!Det märks att det finns någon som gärna vill vara med på bild...voff!//Karin

Karna sa...

Veldig skjønn pute, gjør seg med den rysjekanten rundt....

Nydelige stoffer du har kjøpt også, god helg til deg og Tuva!

elin1976 sa...

Med en gang jeg så bladet du hadde kjøpt tenkte jeg YESSSS! Nå har det kommet. Men som du så ser jeg at dette er ikke det Drömhem och trædgård. Utrolig så like. Må passe på at jeg ikke kjøper feil. Puten spm du har sydde nå er flott. Er det vanskelig å sy slik rysjekant på? Hadde vært fint på noen puter til prinsessa.
Gleder meg til å se hvordan den neste uten blir.
Klem:O)

Hulda sa...

mona: ja, Tuva lurte seg til å bli med da jeg knipsa det bildet. :) Jeg likte også de stoffene godt, så de hadde noen i blå blomster også, tror jeg må kjøpe litt av de også. Bra at du nærmer deg symaskinen din!

karin: takk! Ja, bladet er fint, fikk ikke tid til å lese mye i det i går, men så igjennom det. Hehe, ja Tuva snek seg med der ja. :)

karna: ja, jeg ble fornøyd med den kanten rundt. Blir noe spesielt ved det.

elin: bladet er veldig fint, så om du skulle kjøpe feil gjør det ikke noe. :) :) Det tok litt tid å få dradd rynkene sammen, det var det eneste, det var ikke spesielt vanskelig. Jeg klipte et bånd på ca 4 meter, 5 cm bredde, bretta det i to og sydde med to sømmer med lange sting som jeg kunne rynke med. Det vanskeligste er å få det til å stemme når puta sys sammen.

elin1976 sa...

TUSEN TAKK. Dette skal jeg prøve litt senere i dag. Det skal bli spennende å se om jeg får det til. Takk igjen. Du er en engel, Hulda:O)

RedRobin sa...

Hehe, artig hund. :o)

Flott pute du har laget, det går virkelig unna hos deg må jeg si. Lekre nye stoff også, blir nok mye fint ut av dem også tenker jeg.

Ha en fin fredag og en god helg! :o)

Månefeen sa...

Jeg holdte på å kjøpe det samme bladet i går fordi jeg også trodde det var Drömhem.
Ha en riktig god helg :)

anniche sa...

Så fiiiiin den puten var da!
Og ikke minst , jeg likte veldig godt rysje kanten! Flink jente:))

Hehe, det bildet av Tuva litt av en snap shot..ser ut som hun virkelig lurer seg med på bildet ja:))

Ha en flott dag Hulda

Hobbyhuset-Merete sa...

Utruleg søt pute du har sydd!! Blir nok fine ute til sommaren på ein kvit benk ;o) Ha ei herleg helg, Hulda!

sublim design sa...

Å,å.. så fin kudde, fint med olika färger på fram och baksidan.
Och så söta tyger du köpt dig.
Trevlig helg
/S

Mor Grethe sa...

Kjempefin pute du har sydd Hulda. Og Tuva er en liten skøyer ;o)

Hulda sa...

elin: fikk du sydd putene? :)

redrobin: ja, det går unna så det suser. :) hehe..

månefeen: i dag har jeg fått kjøpt Drömhem. ;)

anniche: koselig at du likte puta. :) ja, hun lurte seg fram der, Tuva. :)

merete: ja, det var akkurat det som var planen.. :) greier ikke å bestemme meg for hvilke stoff jeg skal ha på neste pute. hehe..

sublime design: takk! ja, stoffene er så fine og sommerlige. :)

mor grethe: takk skal du ha. :) ja, hun stikker seg fram på flere bilder. :)

Guldkant På Livet sa...

Å vilka härliga kuddar, jätetsöta!! Och den burken med snöret, var har du hittat den? Den tidningen hade ju jag ju glömt bort, den ska jag genast köpa! Tack för påminnelsen!! Mari.

Kattfot sa...

Ah hon är ju söt som socker. Ler alltid lika mycket när Tuva är med på bild :-) Jättefin kudde, blå/vit rutigt är alltid fräscht på sommaren!

moderncountry sa...

Så flink du er til å sy du også Hulda :) Jeg blir så inspirert. Og da spesiellt til å lage den rysjekanten du har lagd. Hvordan lager du den? Det ble jo så flott og romantisk. FLotte stoffer du hadde funnet også, de likte jeg kjempegodt! Jeg som er så glad i rosa og blomstermønsterm hehe..Ha en hyggelig helg du og :)

Hulda sa...

mari: jeg kjøpte den boksen med snøret i hos Leonorah, men jeg tipper at du finner en lignende eller lik på noen av de svenske nettbutikkene også. F.eks Cocas eller Country by mail. :)

kattfot: hihi.. artig at du liker Tuva. ;)

aina: koselig at du likte den! Jeg har svart elin lengre opp her, på hvordan jeg har laget rysjene, du kan lese det. :)

Nina sa...

Søt pute som du lagde deg...Hihi, linseluse, koselig og morsomt:o) Kos deg med det flotte bladet i helga...God helg!

Mita`s hjørne sa...

Flott pute du har sydd, ekstra morsomt med den rysjekanten rundt puta - veldig dekorativt...
Tuva er jo bare så søt da...
Flotte stoffer, blomster er jo bare så sommer da...

Ha en flott helg...

posidriv sa...

Nydeleg pute!!!

Ha ei fin helg!