fredag, april 6

NettshoppingI dag har jeg surfa rundt på nettet på ulike nettbutikker. Jeg endte opp hos Leonorah og Hjem kjære hjem. Her kan dere se hva jeg har shoppa! ;o) De to første bildene har jeg lånt fra Hjem kjære hjem, de siste tre er lånt fra Leonorah.Dette er ei gammel kakeform som jeg syns var så fin. Den skal jeg sette en blomstervase med blomster i til våren, tenkte jeg. Den var så stilig og har et shabby preg over seg. Kosta forøvrig bare 10 kr. :)
Jeg kjøpte to av denne wire kurven fra Madam Stoltz. Tenkte å sette en sinkkrukke eller en terakottakrukke i den ute i sommer. Eller jeg kan ha andre hageting i den. Den er jo også så stilig innendørs når det ikke er sommersesong. :) Kan se den for meg som både det ene og det andre. :) 45 kr for en slik er vel ikke ille? ;)
Fra Leonorah har jeg kjøpt denne sinkboksen med hyssing. Jeg har lenge vært på utkikk etter hyssing av denne typen. Jeg tenker å bruke den til kort, til gavebånd osv. Boksen var jo skikkelig sjarmerende også. :) Ser den for meg ute i sommer på plantebordet, eller som pynt mellom terrakottakrukkene på hylla.. :)
Garden skiltet har jeg lenge hatt lyst på. Dette skal jeg henge over et par hyller jeg har ute om sommeren. Den glir bare rett inn i hagemiljøet mitt. :) :)
Til slutt ble det noen meter av dette flotte linbåndet. Det har jeg også mange bruksområder for. :) Gleder meg til å få tingene hjem!

Nå skal jeg snart se påskekrim på nrk1. :)

/Hulda :)

24 kommentarer:

Mimmi sa...

Vilka söta saker som du har handlat! Glad påsk!

Tussilago sa...

Kjempeflotte innkjøp du har gjort. Selv venter jeg på pakke fra Annas Hus nå;) Greier ikke se på denne påskekrimmen jeg...syns det er så mye makabre greier... Fortsatt god påske!

Hulda sa...

mimmi: ja, nydelige ting :)

tussilago: blir spennende å se hva du har kjøpt fra Annas. :) gleder meg til pakken min kommer også. :) den krimmen jeg så var den britiske på nrk, husker ikke hva den het. Den på tv2 greier ikke jeg se heller, mye ekkelt så det ut som i reklamen.

Hemma på landet sa...

Oj, vad fina saker. Och så skylten där ja.:-) Puss Stina

Karna sa...

Nydelige ting du har shoppet, skulle hatt noen meter av det båndet jeg også...

Fortsatt god påske Hulda!

karin a sa...

Härlig shopping! Den lilla nätkorgen från madame stoltz har jag med men i annat utförande. Ha en fortsatt fin påsk! :)

Line sa...

Så fine ting du har kjøpt! Er det ikke flott at nettbutikkene alltid er åpne ;)

Clara sa...

Jag ser att du skrivit så fina inlägg och lagt in så mycket vackra bilder...men har tyvärr inte tid att fördjupa mig i dem eftersom jag måste kila iväg till jobbet nu . Ville bara önska dig en Glad Påsk och samtidigt tacka för dina rara ord inne hos mitt!
Kram

Liv sa...

God påske til dere! Det er kjekt med nettshopping, fint å kunne ta ting i sitt eget tempo!

Hulda sa...

stina: ja, skiltet er bare "underbart". :)

karna: ja, båndet blir nok flott til diverse syprosjekter. Skal bestille mer linstoff fra Stoff og Stil, blir nok å kombinere med båndet da. Jeg fant også mange fine bånd og blonder fra Stoff og Stil.

karin a: ja, jeg syns madam stoltz har så mye fint!!

line: hehe, ja det var virkelig godt at nettbutikkene holder åpent, ellers vet jeg ikke hva jeg hadde gjort, hehe.. neida, så ille er det ikke. ;)

clara: du får ha en fin dag på jobb! Koselig at du likte innleggene. :)

liv: ja, man finner ofte ting som man ikke får kjøpt i interiørbutikker her, på nettet. Veldig smart. :) God påske!

Mita`s hjørne sa...

Så flotte ting du har handlet...
Blir flott til vår/sommeren dette, skiltet Garden har jeg også, skal ha det på garasjeveggen til sommeren...
Ha en flott kveld...

daisy sa...

Så mye flott du har kjøpt! Kurven var kjempestilig, og likte godt den sinkboksen også! Og skiltet.. Kjempefint!

Leah sa...

Hulda da, du må ikke utsette meg for sånne fristelser, he,he. Tenker det blir like fint i hagen din i år som ifjor, om ikke enda finere...Nå har du jo kjøpt enda mere "stash" :-) Ha en fortsatt fin påske, klem fra meg.

Guldkant På Livet sa...

Vilka fina sker du beställt! Och 10 kr för den jätteläckra gamla bakformen var ju ett fynd!! Snygg korg med och den trädgårdskylten gillar jeg verkligen!!! Spännnade när det paketet kommer... Ha en fortsatt bra Påsk Hulda! ( Mellan mat vin och efterrätt tar jag en bloggtripp!)

Mari.

JULIE K sa...

Ja det er farlig med nettshopping. Har jo handlet masse i det siste jeg. Måtte jo ha noe å kose meg med da jeg lå syk. Den wire kurven kjøpte jeg hos mollys heaven for litt siden, den er veldig fin og jeg skal nok ha meg flere. Suverent å ha saker i. Det garden skiltet har jeg også bestilt. Pakken ligger nå på posten, har ikke hatt bil denne uken så jeg har fått hentet den. Det er som julaften når disse pakkene kommer : )

cia sa...

Glad Påsk Hulda.
Vi har inget vidare påskväder men då får man vara inne och blogga runt lite istället och det är rolig´t.
jag gillar skylten som det står Garden på - den skulle jag också vilja ha - kanske tillverka en själv.

Mia sa...

Kjempefine ting du har shoppet, Hulda! Det er jo så utrolig mye fint å finne i de forskjellige nettbutikkene, og så lettvint som det er å handle... Gøy - og farlig... Likte veldig godt den kurven (billig også) og den boksen til hyssing. Artig. Kos deg videre i påsken, og takk for din søte kommentar i bloggen min (satte veldig pris på den).

Mia sa...

Åå vad fint du shoppat! Och jag som har köpstopp dreglar över dina vackra ting! ;-)

Hulda sa...

mita: skiltet er bare herlig, så et det sto flower på også, men likte garden best, det rommer liksom alt. :)

daisy: ja, mye fint, og ikke dyrt heller. :)

leah: hehe, ja har samlet meg litt mer hagestash dette året. Har funnet mye brukt og mye nytt til en billig penge også. :)

mari: koselig at du tar en liten bloggtripp. ;) ja, blir spennende når pakkene kommer, alltid spennende det. :)

julie: ja, er veldig artig med de pakkene, det er sant. Er lenge siden jeg handla på nettbutikker nå, og når jeg handler kjøper jeg aldri noe som er tungt å sende eller som er dyrt. Vil helst ha minst mulig i porto. Jeg kjøper ikke hos de nettbutikkene som ikke følger postens priser for porto, syns det er dyrt når endel tar over 90 kr i porto uansett hva man handler.

cia: vi har heller ikke hatt så godt påskevær, men i dag har det vært sol, det var fint. :) ja, mange som liker det hageskiltet. ;)

mia: koselig at du likte det jeg skrev på bloggen din, det mener jeg virkelig også. :) Du har en flott og innholdsrik blogg. Som jeg sa til Julie så handler jeg alltid billige ting på nettbutikker, og ikke for tunge, slik at portoen ikke blir dyr. Man må jo se på prisene. :) men, visst, er det artig, og mye fint å finne!

Hulda sa...

mia: hehe, ja det er masse fint. :) ikke dyre ting heller.

molly's heaven sa...

Såfine ting, og hvilke koselige bilder du har funnet på nettet! Kjempefint:) Fortsatt god påske til deg;)

elin1976 sa...

Jeg merker jeg har vært på påskeferie uten internett itl gang for her var det kommet masse flott. Påske eggene som du har laget var bare helt nydelige. Det er så fint med slike. Du hadde soppet masse flott. Kurven var kjempeflott.
Kakeformer liker vi... (kake og;O))
Slike bokser med hyssing er jeg på jakt etter. Jeg må innom Leonora å se.... Hadde en men har brukt opp tråden og jeg vet ikke hvor jeg får fatt på ny tråd? Du får ha en fin kveld.
Masse klemmer til deg min venn:O)

Carol sa...

Oh I see we have the same garden sign!

Månefeen sa...

Flotte ting :)
Ble så inspirert at jeg har lagt inn min første bestilling hos "Hjem kjære hjem" jeg også :)