torsdag, februar 22

Veske i Tildastil
Jeg syns disse Tildaveskene er så søte, jeg har planlagt å sy meg en slik, iallefall en i den samme stilen som disse. Jeg tenkte å bruke litt mer nøytrale farger, slik at veska ikke blir ei typisk sommerveske, men ei som kan brukes hele året. Jeg syns også det beste er å bruke litt stødigere stoff enn bomullsstoff.

Her ser dere stoffene jeg skal bruke. Det beige med blomster skal være selve veskestoffet, det med striper skal jeg bruke til foret. Jeg fikk kjøpt disse veskehåndtakene i bambus som jeg tror vil bli fine til. De hadde ikke runde håndtak, dette var det nærmeste jeg kom, men tror de blir fine de også.

Jeg tenke også å sy en rose av et av stoffene som pynt.


Ellie, du lurte på om den puta du så litt av i går var noe jeg hadde sydd, det er den. Jeg har lagt ut bilder av den før, da den var ferdig, i september. Men, her kommer noen nye bilder, spesielt for deg, Ellie. :) :) Ellie har forresten en veldig fin og koselig blogg også, vel verdt et besøk!

Nå skal jeg se på tv før jeg legger meg. Ha en fin kveld!

24 kommentarer:

Timotei sa...

Veska kommer til å bli superfin! Skulle hatt noen veskehåndtak jeg også. Tror jeg skal bestille noen fra stoff og stil når katalogen kommer. Tror de har sånne veskehåndtak som ikke er så altfor dyre. Stoffene du har valgt blir nydelige sammen!

Julie K sa...

Kjempefine vesker og du klarer jo å lage en like fin du tenker jeg. Flott den puta, artig å se igjen bilder av slike fine ting : )

Huset i Hagen sa...

Oi! Den vesken kommer til å bli superfin!!!Jeg likte så godt de stoffene du skal bruke ;0)Har lenge hatt lyst til å prøve å lage med sånn veske jeg også, men det er såå mye jeg skulle ha gjort så...Du er så flin å bli ferdig med ting, og du lager jo bare såå mye lekkert! Den puten f.eks. Nydelig! ;0)

laura sa...

De veskene gleder jeg meg til å se. Nydelige stoffer.

Hulda sa...

timotei: jeg betalte 69 kr for veskehåndtaket. Syns ikke det var alt for ille. Så at Pandurokatalogen hadde endel på tilbud til 10 kr, men man må jo bestille for 200 kr for å få det sendt, i tillegg er det jo porto, så det lønner seg ikke. Ja, jeg håper jeg får til å sy en slik veske.
Liker også de stoffene godt.

julie: koselig at du likte å se puta igjen. :) ja, jeg er spent på å sy den veska.

huset i hagen: takk. :) ja, jeg syns det er viktig å fullføre et arbeid før man begynner med et nytt, ellers kan det bli mye rot. :)

laura: takk for det. :)

Karoline sa...

den vil nok bli veldig fin, jeg har selv kjøpt boken, men det går ikke akkurat unna med symaskinen her...ha en god natt. hilsen karoline

hulukvarn sa...

det blir nog jättefina väskor!Kudden var ju jättefin... lyckos den som kan sy!

Ellie sa...

Tusen takk for hyggelige ord! Takk også for at du la ut bilder av putene igjen, de var helt nydelige! Har du kjøpt det stoffet som du skal sy veske av på Kid? Jeg kjøpte nemlig det samme (en duk), fordi det virka som et kraftig og fint stoff å sy veske av! :-) Har ikke kommet så langt at jeg faktisk har fått gjort det ennå, da...Ønsker deg en god fredag!

Anonym sa...

jag fick min tildabok i förrgår och tyckte allt var fint i den! får se när det blir av att börja knåpa själv...

Guldkant På Livet sa...

Gud så vackra kuddar! Du är så duktig, jag avundas din förmåga... Ha en bra fredag! Mari.

anniche sa...

De veskene er superfine!
Jeg har kjøpt noe lignende til butikken faktisk, tenkte ikke på at de var ala Tilda før du viste bildene nå.
Flotte stoff du har valgt Hulda:O)
Jeg snør inne- vil du komme å hjelpe meg, hehe:)
.....Puten er flott, og ja bloggen til Ellie er herlig!
Klem til deg og en fantastisk helg til deg og dine!

kreoline. sa...

Det blir nok en kjempefin væske, venter i spenning for å se når du blogger den. Puta er jo bare så kjempesøt, herlige farver i den.Ha en kjempefin helg.

moderncountry sa...

Å de, stoffene var jo kjempefine! Jeg synes også at de hankene du hadde kjøpt var finere enn de helt runde. Gleder meg til å se den ferdig. Og den puta du har lagt da, bøyer meg i støvet....Som jeg sa til Mia, slike som deg gir meg inspirasjon!! Ha en fin helg, klem :)

Anna Lisa sa...

Nyyydelig pute!! ha en riktig god helg!! klem fra Anna Lisa

Snuffie sa...

Väskan är så söt i tilda. Kuddarna var super söta..
Ha en underbar helg!
KRam sandra

Deb sa...

Very pretty purses! I can't wait to see yours when finished. The pillow is lovely. Debbie

Roselove sa...

Hei! Dette er den fineste bloggen jeg har sett. All ros til dere. Skulle ønske jeg hadde greie på data. Jeg har laget meg en blogg nå ,men er helt grønn!! Lærer vel litt etter hvert. Lurer på om du kan linke meg.

Mia sa...

De veskene i Tilda boken er så søte, og jeg er sikker på at din blir like fin! Har lekt litt med tanken om å lage en selv også, men vi får se... Den puten din var også nydelig. Jeg la merke til den i forrige innlegget ditt, men spurte ikke om nærbilder... Jeg er glad for at Ellie gjorde det!

Solstad sa...

Flotte vesker! ...gleder meg til å se dine, er sikker på de blir supre...du får til det meste!
De hjertene dine er kjempesøte....har du sett mine?? ..jeg også lager hjerter, har litt annen stil enn dine...ta en titt da ;)
Klem fra meg.

Pia..... sa...

oj så fint du har gjort på din sida..jättefint...ha en mysig kväll...

siripirisiri sa...

Hei!
Jeg burde egentlig være innom bloggen din hver dag så utrolig produktiv som du er! Det er såmye nytt og fint hos deg alltid!

Og WOW så fin bloggen din har blitt!
Åssen har du klart det? Å legge inn ditt eget bilde som bakgrunn?

God helg!
Siri:)

Hege sa...

Å så fin veske!
Der ga du meg en idé Hulda!
:)

Hulda sa...

tusen hjertelig takk for alle kommentarer! Siri; jeg har fått hjelp av mannen min til den nye layouten, jeg bestemte hva jeg skulle ha, og laget det, mens han la det ut.

Hillside Garden sa...

Hulda, the rose-bags are very nice!

Sigrun