lørdag, februar 17

Lykkefunn


I dag har jeg vært på noen bruktbutikker og på et loppemarked. Jeg så tilfeldigvis at det var loppemarked et sted i byen. Min lille runde resulterte i noen fine funn. :) Denne nydelige muggen med markblomster på fant jeg på Fretex. Den har noen små hakk, så jeg fikk den for bare 29 kr. Muggen kommer fra Figgjo Flint. Syns den var nydelig med de små markblomstene på.


I have visited some second hand stores and a flea market, and I find some nice things. This pitcher with wild flowers is adorable. :) It was some small chip on the edge of it, so I got it very cheap.


På loppemarkedet fant jeg den fine gamle melkeflasken. Den skal jeg ha på kjøkkenet, mulig jeg pynter med den ute til sommeren. Jeg fant den gammeldagse vannekanna på Fretex, betalte bare 15 kr for den. Jeg har to kanner fra før, men begge er i creme farge, så denne i sink er jeg glad jeg fikk tak i. Blir supert ute til sommeren. :)


I find this old bottle at the flea market. I will have it at the kitchen, but maybe outside in the summer. The old-fashioned can will look great outside too. I have two cans in the same shape, they are in cream colour, so I am glad to find this one in zinc.I look forward to summer. :)

Dette solide sinkspannet fant jeg på loppemarkedet. Syns det var skikkelig fint, jeg har flere ting i denne typen som jeg planter i om sommeren. Skikkelig rustikt og stilig. :)


I find this solid sinck boucet at the flea market. I love to have such things in the garden, with flowers planted in it.


Denne skjønne, gamle vasen fant jeg på en bruktbutikk. Helt herlig! Se bare på den flotte kanten øverst. Jeg falt virkelig for denne. :)


I find this adorable little vase at a second hand. Look at the lovely edge it has, at the top of it. I really love this one! :)


Ja, jeg er svak for bamser, det har jeg alltid vært. Denne betalte jeg 10 kr for. Det er en ekte Barbara Bukowski bamse, jeg ble jo kjempeglad! Har flere av samme merke fra før. De er nydelige, og så forsseggjort. Tuva var særdeles interessert i denne karen. ;o)


Yes, I am very weak for teddy bears, I have always been. I find this little fellow too. A real
Barbara Bukowski teddy, I was thrilled! Very cheap too. I have some teddys from this design, they look so lovely. Tuva was really interested in this one. ;o)

5 kr stykket for disse søte, franske boksene med vintagemotiv.


Two small boxes with french vintage picture on it.


Her står litt av hvert på brettet. Ser for meg den lille vasen med vårens første markblomster i. Det blir fint. :)


Some of my treasures at the tray. I can imagene the little vase with springflowers in it. It will be nice. :)


Til slutt en mengde med vintageknapper som jeg skal bruke til fine ting når jeg syr.
Da ønsker jeg dere alle en fin lørdagskveld, her i huset blir det nok litt tv-titting og pizza. :)

And I find a lot of vintage buttons, I should use them in my sewing.
Have a nice Saturday Evening. We are going to watch Tv, and have some pizza. :)

♥-lig hilsen Hulda


16 kommentarer:

Huset i Hagen sa...

oi,oi,oi, så heldig du var! Her var mye fint! Nå fikk jeg så veldig lyst til å dra på loppis selv! Ha en fin lørdagskveld! Klem ;0)

S sa...

Vad mycket fint du hittade på loppmarknaden!
Får lust att gå jag också:)
Jag gillar verkligen din
zink span,
det är så fint med blommor i.
Ha, en trevlig helg
/S

Nina sa...

Så mye flott du har funnet i dag! Den muggen blir nok fin med markblomster i til sommeren:o) Er på utskikk etter en slik sinkkanne og sink bøtte, har så lyst på det...Dy får rope ut, visst du kommer over det en dag... Kos dere med pizza:o)

Julie K sa...

Å så mye fint du har funnet da. Vet du det bilde av jenta og kattene på boksen har jeg som stort bilde på veggen, jeg har flere slike store bilder. Har prøvd å ta bilde av dem for å vise på bloggen, men ble ikke fornøyd med fotograferingen, skal prøve på nytt : )

Karoline sa...

Så mye flott du fant, er mange små skatter å finne der ute:) Ha en fin lørdagskveld. Skal kose meg med et glass vin og min nye Tildas hus bok nå. VH Karoline

anniche sa...

Zinkspannet var bare så herlig da!
Du har virkelig funnet mye fint-
jeg har også vært på loppis i dag...hehe, ja godt jeg ikke hadde barnevogn i bilen for å se det slik- masse fint! Noe skal jeg ha selv- andre ting vil bli å finne i butikken.

Ha en god natt- og en flott søndag!
Klem

kreoline sa...

Ser du har vært heldig i dag, skjønne ting, skikkelig fin den muggen. Herlig med blomster i til sommeren. Så alle de knappene, jeg "samler" også på knapper, når jeg kommer over noen. Ha en fin søndag Hulda, kos deg.

Tonje sa...

Wow så effektiv du er og for noen vakre fund du har fått tak i=) Nå kan du virkelig kose deg og pynte til krampa tar deg=)
Åhh så jeg skulle ønske vi hadde fretex...Ha en flott søndag=)

elin1976 sa...

Så utrolig heldig du har vært i dag, Hulda. Masse fine saker. Jeg likte ekstra godt sinkbøtten. Vurderer å kjøpe meg en til å bruke som vaskebøtte.
Har en rød i plastikk og synes den er direkte stygg. Vet ikke helt hvor man kan kjøpe slike men finner det vel ut en gang. Ønsker deg en fin bollesøndag. Masse klemmer fra Elin:O)

Ellie sa...

Oi, så heldig du har vært idag! Likte spesielt godt det gamle sinkspannet og bamsen. Den var helt herlig! Knappene minnet meg om mormoren min. Husker at hun hadde en hel boks full av gamle knapper. Lurer på hvor de er blitt av nå, jeg? I min familie kaster vi sjelden noe hvis vi ikke må, så kanskje jeg skal lete etter dem ;-) Ha en god søndag!

pascale sa...

I do not understand any word but thanks for your photos. You creates really pretty things. So lovely !

Karna sa...

Dette var virkelig noen lykkefunn! Så mye fint du fant Hulda, åhhh som jeg gleder meg til loppe sesongen starter her...må huske å vølge med i avisene!

Ha en fin søndag!

Mia sa...

Oi oi, så mye fint du har funnet! Den vannkannen var så koselig - og billig også! (jeg har to stk. selv, en gammel og en "ny" - vel, er vel ikke ny mer da...) Artig med melkfelasken også - jeg har nettopp kjøpt en maken på Ikea, som jeg tenkte å ha til vann (servere, altså) ute på terrassen til sommeren). Og så samler jeg også på knapper, men vet ikke hva jeg skal bruke dem til... Ha en fin dag, Hulda.

Hulda sa...

huset i hagen: ja, er kjempeartig med noen runder rundt på loppemarked og bruktbutikker, det er utrolig hva man kan finne!

s: ja, gleder meg til sommeren, når jeg kan plante i det.

nina: ja, mugga er jo som skapt for markblomster. Der skal den første buketten i år stå. :) Ja, hvis jeg skulle finne noe kan jeg si hvor jeg har kjøpt det.

julie: artig at du har det merket som stort bilde, hadde vært fint å se det.

karoline: ja, syns jeg har vært veldig heldig! Så at du har kjøpt Tildas Hus, den har jeg sydd mye fra, er så mye fin inspirasjon der også til interiør.

anniche: jeg så en fløtemugge og sukkerkopp i slik engelsk rødt mønster som du liker, men det kosta 198 kr pr del, på fretex, så jeg kjøpte ikke. Mugga var veldig fin.

kreoline: ja, muggen er så skjønn. :) knappene skal jeg bruke i diverse ting som jeg syr. :)

tonje: ja, fretex har ofte inne noe fint. Synd det ikke er der du bor også.

elin: ja, sinkspannet er fint, men egner seg ikke til vaskebøtte, det er nok mye bedre med stein og jord i ute, for planting. Det er ganske tungt også. Men, en tynn sinkbøtte ville du nok kunne brukt til vask, ja..

ellie: ja, du får ta deg en titt etter mormors knappeboks, hadde jo vært artig om du fant den. :) vi liker ikke å kaste så mye i min familie heller, det kan jo snart bli bruk for det, tenker vi heller. :)

pascale: hi, I have written some of the post in English too, I hope you understand it. :) Thank you for stopping by. :)

karna: ja, var virkelig heldig i går, jeg trodde jo nesten ikke mine egne øyne da jeg så alt det fine, også så billig som alt var da. :)

mia: så god idè med å bruke den gamle melkeflaska ute til vann i sommer. Det skal jeg sannelig også gjøre. Nå står den til pynt i et skap på kjøkkenet sammen med en fil de fer kurv. Den er jo skikkelig dekorativ også.

Kattfot sa...

Nämen så fint du gjort här inne på bloggen!

For the love of country sa...

Halloj! Vad kul med ny layout på bloggen! Ljust & fräscht! :)