søndag, februar 18

Litt hjemme hos Hulda
I dag har jeg "pussa opp" på bloggen min. Den er blitt helt ny, og det var herlig med noe nytt å se på her inne, syns jeg. Jeg har stått for designet, Arnt Håvard har vært veldig grei og hjulpet meg å få alt på plass der det skulle være. Den tekniske biten kan jeg takke han for. :) Jeg ble fornøyd med resultatet. Jeg har scannet et scrap ark med prikker, scanet knapper og limt inn. Det fine hjerteglanset kommer fra min hemmelige venn. :) Hva syns dere?


I have been doing some decoration at my blog. It looks all brand new, and I love my new lay-out. :) I have made the design and Arnt Håvard has helped me with the technical stuff. :) I have been scaning scrap sheets with dots and buttons, then it has been pasted on. What do you think?
Som overskrifta sier det, så får dere se noen bilder hjemme hos Hulda i dagens innlegg. I speilet kan dere se den nydelige gamle lysekrona som henger i stua. Borte ved vinduet er det enda et speil, som speiler seg i dette store speilet. En spennende effekt.

Like the titel of this post says, you will see some photos from Hulda's home in this post. In the mirror you can see the lovely old chandelier in the living room. Beside the window there is another mirror, and it reflect in this large mirror. An exciting effect.


I går rydda jeg litt i denne hylla som henger på kjøkkenet. Her er det litt av hvert; små mugger, en liten figur, posen min, fil de fer pynt og enda litt mer. :) I den ene mugga har jeg sølvteskjeene mine.

Yesterday I was doing some cleaning in this shelf at the kitchen. Here is a lot of things; creamers, a small figure, my little bag, fil de fer and something more too. :) I have my silver teaspoons in one of the creamers.


Denne fil de fer-pynten er egentlig et underlag for blokklys, men den er jo søt som oppheng med en liten rose på også. Jeg fikk denne fra Anna til jul. :)

This fil de fer is actually a candlestick, but it also looks cute as hanging with a little rose on it. I got this on for Christmas, from Anna. :)

Som dere kan se tok de andre bamsene godt i mot den lille nye, som kom i går. Den store ville ha han på fanget, og det var vel akkurat det han drømte om da han lå blant saker og ting på Fretex. :o) ;o) Han hvisket meg i øret at han heter Fredrik. ;)

As you could see, the other bears took good care of the new little fellow that arrived yesterday. The big one hold him on his lap, and I think that was just what the little one wanted when he layed among stuff at the second hand store. :o) ;o) He whispered in my ear that his name is Fredrik. ;)38 kommentarer:

Liv sa...

Grattis med ny blogg, den viser liksom litt mer av deg :)

Julie K sa...

Her må jeg kommentere mye:

Først må jeg bare si at bloggen din nå bare var nyyyyyyydelig. Så utrolig fin den ble, slik må du ha den. Hvordan har du fått til dette da? Lurer spesielt på hvordan du har fått det rosemønsteret på sidene. Banneret var jo også så lekkert. Ja nå ble jeg imponert skal du vite : )

Ellers viser du jo kjempefine bilder fra hjemmet ditt. Speilet var virkelig fint. Hyllen er ju kjempesøt med alle de fine tingene. Har selv en håndklehylle som skal opp på ett av gjesterommene. Det er der dine saker skal henge. Får masse inspirasjon nå ja.

Og bamsene da, åååå så herlige. Er selv så glad i bamser og tenkte at min gamle skulle får sitte på gjesterommet jeg nevnte ovenfor.

Så koselig det var å titte innom her idag ( det er det jo alltid det da). Klem til deg : )

Hulda sa...

liv: takk for det. :) Ja, ble veldig personlig utforming her, syns jeg også. :)

julie: oi, tusen takk for lang kommentar fra deg. :)

Koselig at du likte bloggen slik den er nå. Jeg har jo lenge lekt med tanken om noen prikker og roser, og nå ble den bare så fin. :) Det er endel fram og tilbake på template, vi bytta ut bakgrunnen fra den som var her. Den var egentlig brun. Arnt H gikk inn og la inn nye koder for bakgrunn. Det er litt komplisert å forklare... Jeg hadde rosebakgrunnen lagret, også la vi den ut via template, la inn ny html kode der det sto background. Men, vi har gjort mye prøving og feiling for å få det sånn. :)Kjekt at du likte tingene på bildene også da.

Anonym sa...

Hej Hulda,

jeg kommer fra Tyskland og du har en fin, fin blog. Dessverre, jeg kan ikke snakke bra norsk.
Beste hilsner fra
Barbara (www.bjoerndalen.de)

molly's heaven sa...

KJEMPEFIN BLOGG! Den ble bare helt nydelig;) Sååå fin banner og alt!! Flotte bilder fra hjemmet ditt...Ha en fin søndag:))

Annettes Hobbyblogg sa...

Så fin bloggen din ble nå! Den var fin fra før altså, men nå ble den helt nydelig! Artig å se litt hjemme hos deg, dere har det så koselig.

Mita`s hjørne sa...

Så flott bloggen din ble...
Den ble så vårlig, fargene ble bare så nydelige...

Flotte bilder fra hjemmet deres også, er så flott å se på andres blogger og finne innspirasjon...
Og det flotte er jo at en kan "låne" ideer, uten at noen blir fornærmet - det er liksom ikke naboen en stjeler ideene fra...

Ha en fin kveld...

Hulda sa...

barbara: hei, koseig at du kom innom bloggen min, fint at du likte deg her. Jeg syns du er flink til å skrive norsk. Skal ta meg en tur innom til deg også, takk for linken.

molly: tusen takk! Jeg ble veldig fornøyd selv også, det ble liksom "meg" dette. :)

annette: takk for det. :) jeg ble kjempefornøyd selv. :) Ja, jeg har jo vist endel bilder fra huset her, men i det siste har det blitt mest søm.

mita: koselig at du likte bloggen! Ja, jeg henter også mange tips og ideer fra blogger rundt om. Det blir jo nesten som mange interiørblader. :)

Karoline sa...

Nydelig bloggen din ble. Endelig en som har klart det jeg ikke fikk til. Jeg ville nemlig ha en tapet vi har i huset som bakgrunn, men det klarte jeg ikke. Beste jeg fikk til var å velge den hvit og skifte farge. Jeg må bare få det til en gang, må jo forandre litt innimellom. Så koselig du har det!! Kjekt å titte innom:) Fortsatt fin kveld ønsker jeg deg. VH Karoline

Timotei sa...

Oi, så fint det har blitt her da! Så fint med det rosemønsteret på sidene. Denne er jo helt deg! Fine bilder du viser fra hjemmet ditt også.
Takk for hyggelig kommentar til stjerneteppet mitt! Et lite tips hvis du har lyst til å sy stjerner: På http://www.freequilt.com er det linker til mange gratis mønster. På noen av sidene viser de framgangsmåten også.
Ha en fin søndagskveld!

kreoline sa...

Nydelig side du har fått, virkelig personlig. For en skjønn bamse, jeg også liker godt bamser. Koselige bilder fra hjemmet ditt, å for en nydelig lysekrone, skulle gjerne hatt den. Koselig hylle, så mange fine ting i. Ha en fin uke.

Sol sa...

Wow! det må jeg si var en fin oppussing. Nå ble bloggen din skikkelig lekker....
Kjempefine bilder fra hjemmet ditt også ;-} Heldig er du som har en datakyndig mann som kan hjelpe deg.
Klem.

Line sa...

oj oj...så utrolig fin lay-out !!! Bloggen din er rett og slett nydelig Hulda :)

Snuffie sa...

vad söt din blogg har blivit.:)

hummmlan sa...

Den nya designen på bloggen blev bra! Väldigt mycket Hulda :-)

Hulda sa...

karoline: takk skal du ha.:) kanskje noen kan hjelpe deg med å få det til?

timotei: takk skal du ha, og takk for den fine linken, skal se mer der etterhvert.

sol: takk! Ja, er godt med en mann som kan. :)

line, snuffie og hummmlan: hjertelig takk alle tre. :)

Norah sa...

Så flott Hulda!
Jeg ble i skikkelig sommer steming da jeg åpna sia di...toppers...!!!

Deilige bamser og.
Jeg og Nenah har en forkjærlighet til Bukowski bamser. De selges på flyplasser blandt annet - så det har blitt en tradisjon for henne at jeg tar en med hjem til henne.

(det rare er at: jeg i kveld har tatt bilder av de hun lekte med i stua idag - legges ut på bloggen min i morgen - viste ikke at du hadde dine ute i dag - hihi)

Ha en kjempefin kveld og hils din kjære - han vet ikke ordet av det, før han blir kontaktet av oss andre bloggere for hjelp til side redigering..hihi)

Hulda sa...

norah: det var jo pussig at du også har tatt bilder av Bukowskibamsene! Jeg har fått av Arnt Håvard når han har vært ute og reist. Har også funnet noen selv også, på interiørbutikker. Har en isbjørn, en hund og en kanin, men de ble ikke med på bilde i dag.

Ja, hehe, han sa det, at nå var det vel noen som ble å spørre om blogredigeringa. ;o)

Sanna sa...

Åååå sukk - så fin siden din ble !!! Utrolig flott og "sommerlig" med masse flotte bilder. Du er heldig du som har en "dataekspert" i huset som kan hjelpe deg å få det så fint. Er skikkelig misunnelig jeg. Låner du ut den mannen din eller....hi, hi ;o)

Guldkant På Livet sa...

Oj, oj vad vackert!! Här finns det mycket fint att titta på ser jag! Roligt att få kika in, välkommen till mig med! Jättefin blogg har du!

Guldkant På Livet sa...

Du är "inlagd" hos mej med, för här kommer jag hitta mycket i min smak ser jag!

Hej & tack från Mari.

hulukvarn sa...

Vad fin din blogg är!!

Ellie sa...

Bloggen din ble nydelig, Hulda!! Så flott banner, og bakgrunn og alt! Det var skikkelig deg, dette her. Koselig å se bilder fra hjemmet ditt også, du har så mange flotte mugger! Ha en fin uke!

Ingrid sa...

Bloggen din ble kjempefin, Hulda! Jammen går det an å ta en oppussing digitalt også! :) Og det klarte du med stil!
Ha en fin kveld! :)

molly's heaven sa...

Hei Hulda! Var inne på leonorah sin blogg, og så at du etterlyste litt bånd;) Jeg får inn i uke 8/9;)

Karna sa...

Neimen såååå fin bloggen din har blitt Hulda, nå ble jeg helt imponert! Såå fin bakgrunn, ramme og banner! Nydelig og helt deg!

Kjempe fint speil, og bamsen er jo kommet hjem jo, har sikkert vært meningen hele tiden!

Mia sa...

Oi, så flott det var blitt her da, Hulda. Nydelig, rett og slett! Koselige bilder fra hjemmet ditt også. Den hykllen din er så søt og alle de fine tingene i den.

monique sa...

Hulda,
I LOVE your new blog! it looks beautiful.

Siri sa...

Så nydelig det har blitt her!
Enig med liv, er veldig deg dette her.
Nå fikk jeg lyst til å gjøre noe med min blogg...

Ha en flott mandag!

anniche sa...

Det bor nok en liten designer i deg ja!
Bloggen ble helt deg - kjempeflott du har vært flink...og din mann også;O)
Lekkert og flotte hjemmebilder

suzanne sa...

Your blog is very lovely like that.
I adore this new look.

Ellas lille hi sa...

Dette var smakfult.
Helt etter Hulda stil.
Ha en fin dag ;)

Lisa sa...

Your blog looks beautiful, Hulda. So does your home, as always. And the little bear scene is so cute. ::waves at Fredrik::

moderncountry sa...

Jeg synes den nye layouten din bare er helt LOVELY !!!!! Den er romantisk og innbydende, med mange fine farger. Mine favorittfarger :)
Å så synes jeg bildene du viser er veldig fine. Likte godt hyllen, speilet og ikke minst de skjønne bamsene !! De bamsene, ååå, de var så nydelige altså...vil ha!
Ha en deilig kreativ uke, klem fra Aina

Hulda sa...

Hjertelig takk for alle herlige kommentarer, jeg ble så glad da jeg kom fra jobben og leste. Så gøy at dere likte den nye layouten jeg har lagd. :)

sanna: tusen takk! Ja, er mange som låner Arnt Håvard til diverse ting, både data og bilproblemer. :)

guldkant på livet: så artig at du likte deg her hos meg, jeg gleder meg til å følge med i din blogg også. :)

hulukvarn: hjertelig takk!

ellie: ja, dette ble virkelig meg, jeg er kjempefornøyd med bloggen. :) Mugger er nok en av mine store lidenskaper, jeg ønsker meg to stk til bursdagen i mars.

ingrid: takk for koselige ord fra deg, ja digital oppussing går også an. :) :)

molly's heaven: takk for tipset, skal følge med hos deg på blondene du får inn.

karna: takk skal du ha, så artig da! :) ja, bamsen er i trygge hender nå. ;)

mia: hjertelig takk til deg også. :) ja, hylla er søt, jeg kjøpte den i høst på jysk, for 59 kr.

monique: thank you so much! :)

siri: takk! Ja, syns dette ble veldig meg, og det er artig at dere også syns det. :) Du får pusse opp litt på din blogg også. :)

anniche: takk til deg også! Skal overbringe hilsen til mannen. :)

suzanne: thanks a lot! :) I am glad everybody like it so much. :)

ella: tusen takk. :) gøy å forandre innimellom.

lisa: thanks a lot for your words. :) Fredrik is a lovley bear. :)

moderncountry: tusen takk til deg også, Aina. Skikkelig artig at det falt i smak hos så mange. :)

Merete sa...

oj, så fin bloggen din var blitt nå!!! fekk jo sommarfølelse av dette her ;o) Flotte bilder frå heimen din!

claire sa...

quelle est belle ton étagètre.. et la vaisselle.. ouah j'adore

For the love of country sa...

Kul med hemma-hos bilderna! Och kul med ny design, (fast det har jag redan sagt innan tror jag) hihi! :)