tirsdag, februar 20

Hjerter og sommerdrøm
I dag har jeg gjort ferdig ei bestilling på to hjerter i tre. Cathrine i Leonorahs dagbok har bestilt disse. :)

I have been working on this wood hearts today, an order from Cathrine in Leonorahs dagbok. :)På et av hjertene har jeg malt Elena. Dette valgte hun å ha hvitt med rosa sløyfe og oppheng på. Det ble jo veldig søtt. :)

I have painted the name Elena on one of the hearts. She choose the name and a pink ribbon. Very cute. :)
Jeg syns også at dette med hvite prikker og hvit sløyfe er nydelig. :)

I also like this pink dotted heart. :)

I dag har jeg hatt meg en prat med pappa. Jeg tok med meg et av fjorårets Vakre Hjem og Interiør, viste han dette bilde, og spurte om han kunne tenke seg å snekre dette utebordet og hylla til meg til i mai. Det skal han gjøre. Om det ikke blir helt likt, så blir det i denne stilen. Jeg skal bruke bordet som plantebord, etterpå kommer jeg til å sette blomsterkrukker på det. Jeg har samlet både terrakotta krukker, emalje og sink krukker. Kanner og diverse annet nostalgisk hageutstyr har jeg også, så dette vil passe veldig godt i hagen. Jeg har sett meg ut hvor det skal stå. :)


My father has promised me to built this table and shelves for me, I think it looks so lovely, I love to have such things in the garden. I should use the table for plants and pots.
I have a lot of nostalgic garden things, so I will love the furniture. :)
Av denne gamle kassen har han også lovet å snekre noe for meg. Jeg har flere slike kasser, så jeg kan ofre denne ene til noe spesielt. :)


He has also promised me to transform this old box into something beautiful. :)

En slik kasse skal han lage av den gamle kassen. Vi skal snu bordene, slik at skrifta som er inni kassen kommer ut, som på denne. Gleder meg!


He should make a flower box like this one out of the old box. I look forward to that!

Denne nydelige kassen snekret han til meg i fjor. :) Det er godt å ha noen som kan ta snekkeroppdrag. :)
Ha en fin kveld!


He made this flower box for me last year. :) It is good having a carpenter in the family. :)
Have a great evening!25 kommentarer:

Karoline sa...

Hei. nydelige hjerter!! Så heldig du er at din far skal snekre det til deg. Jeg er på jakt etter et bord som ligner det du skulle ha til utebord til vår spisestue. Litt grånet bord med plank. litt som de kassene du viste. Vet du eller han hva slags materiale vi da skal lage det av, evt hvor vi får tak i slikt?? Jeg finner det bare ingen steder. vil ha et litt gammel preget bord, ihverfall med den looken. Ha en strålende dag:) VH Karoline

Hulda sa...

karoline: ja, jeg er glad for at han tar oppdraget. :) vi snakket om hvor vi kunne finne slike materialer, men det er liten vits i å lage det i gammel og dårlig material. Han skal bruke trykkinnpregnert, så skal jeg male det i en koksgrå farge, tenkte jeg. Prøve å få det til å se slitt ut. Hvis jeg gjør det på den måten vil det holde seg fint.

Anna Lisa sa...

Hei ijen!!Her inne var det mykje fint ja!! Imponert! Eg linker deg så snart eg får tid.To hektiske dager framover for meg. Rolegare mot helgen. ha en god natt...nå tusler eg til sengs..

Karna sa...

Den pappaen skulle jeg gjerne ha lånt litt, så fine ting som han lager til deg. Blir helt sikkert fint med en blomsterkasse av den kassen, og et slikt plantebord kunne jeg godt ha tenkt meg!

Nydelig skjønne hjerter!

kreoline sa...

Så kjempeflotter hjerter. Kassen blir bare helt kjempetøff, du er heldig som har en snekkerkyndig far. Det blir nok kjempeflott. Ha en fin dag i morgen Hulda.

Guldkant På Livet sa...

Vilka vackra hjärtan, jag dånar!!! Särskilt dem med prickar på! Oj, oj, ett sådant skulle jag vilja ha!! Gud va duktig du är! Och de där trälådorna såg jag att House doctor hade, en sån hade jag också tänkt mej i sommar... även om jag också har en pappa som är bra på att snickra så vet jag inte rikitigt ännu vilken box som kan göras om till detta ändamål.. Ha en bra kväll önskar Mari

claire sa...

que j'aime ces petites planches en forme de coeurs

Kathrin sa...

Kjempefine hjerter!
De hagegreiene blir superfine!!! Har ikke min pappa sånn i umiddelbar nærhet, men jeg kan jo alltids prøve meg på å invitere han hit til litt 'dugnad'. Du, svar venter på deg i bloggen min...ang.Kaldfjord.. hi hi..

Ellie sa...

Så snill og flink pappa du har! Blir nok flott både med bord og kasse. Nydelige hjerter du har malt, også!

Karoline sa...

Hei, så kjekt at jeg fikk svar! Vi satt og diskuterte det her- og min mann sa faktisk akkurat det samme. kjekt om du sier hva slags maling ol du bruker for å fa den litt slitte looken. vi planlegger vårt nye bord...så spenr:) natta. vh Karoline

AnKa sa...

åååå her var det mye lekkert, det bordet/hylla var kjempefin. Tenk å ha en sånn fin arbeidsplass ute når man skal så og plante. Misunnelig:-) gleder meg til våren.
Ønsker deg en fin dag:-)

Ingrid sa...

Ser ut til å bli flott det som faren din skal snekre til hagen! Kjekt å ha en å be om slike ting. Ha en fin onsdag!

Timotei sa...

Hjertene er nydelige! Og så heldig du er som skal få så fint arbeidsbord/hagebord til sommeren! Gleder meg til å se bilder fra hagen din!

Sarah sa...

Dejligt at have en som er god med sav og hammer:O)
Plantebordet er helt fantastisk, sådan et ville jeg gerne have mig.
Hjerterne er virkelig søde.
Du er altid i gang med noget nyt... meget inspirende

Sarah sa...

Der skulle stå inspirerende...
Hav en god dag

Mia sa...

Så spennende hageplaner du har - og en snill far. Det blir fint med det slikt hage/plantebord. Og kassen blir kjempefin også - ønsker meg en slik en selv... Søte hjerter du har også laget.

Julie K sa...

Så mye fint du viser da. Heldig er du som har en pappa som er så flink. Det benkebordet var jo en drøm. Skulle selv gjerne hatt ett slikt plantebord : )

Huset i Hagen sa...

Kjempefine hjerter Hulda! Jeg er igang med å lage noen lignende hjerter selv ;0) Jeg er glad i å jobbe med tre og holder nå på med å snekre meg en tallerkenhylle (Får god hjelp av min kjære bror som er snekker ;0)) Jeg holder også på med enkle fig. og lign. Kommer ut på bloggen min så snart jeg er ferdig ;0) Gleder meg til å se resultatet av det din far skal snekre til deg ;0) Kunne godt tenkt meg et sånt bord selv nå til våren ;0) Ha en fin dag! ;0)

Anonym sa...

Wow Hulda! what a lovely surprise when I looked in on your blog, it looks fantastic. I absolutely adore your new blog design ...very pretty.
We're leaving for Scotland again on Saturday, so I thought I would just say a quick 'Hello' and hopefully I'll get to send you an email next time we're back. I'm glad you liked your fabric!
Jane

Hulda sa...

anna lisa: takk for linkinga, du er lagt til hos meg også. :)

karna: takk! ja, han er veldig flink å lage ting.

kreoline: ja, jeg tror det må bli flott i hagen til våren. Han skal lage det ferdig slik at vi kan sette det ut i mai.

guldkant: tusen takk. :) ja, du kan gjerne bestille slike hjerter hos meg, vet du. :)

claire: thank you so much. I hope you can write in English for me. :)

kathrin: ja, du får få faren din på dugnad hos dere. :) :) Jeg spurte Arnt Håvard ang det huset, men han visste ikke hvor det var. Rart..

ellie: takk skal du ha. :) ja, jeg tror det skal bli så fint så. :)

karoline: Jeg skal se om jeg får til en litt slitt look på hylla og bordet, skal lese litt om slike ting, så får vi se hva jeg får til. Kan gi deg beskjed, ja. :)

anka: ja, det er lekkert det bordet, og det gjør seg med nostalgiske hageredskaper også. :)

ingrid: ja, takk. :) jeg håper det blir flott, det tror jeg nok. :)

timotei: ja, det gleder jeg meg virkelig til jeg også. :) hvis du vil se hagebilder herfra kan du se i arkivet mitt også, fra i fjor vår og sommer.

sarah: så koselig at du syns det er inspirerende her. :) Ja, gleder meg til jeg kan begynne i hagen, men det er noen måneder til enda.

mia: ja, jeg tror det kommer til å bli flott. Du har jo masse fint i din hage også, har jo sett endel bilder som du har lagt ut derfra. :)

julie: ja, enig, det er som en drøm. :) kanskje mannen din kan være behjelpelig med bord til deg.

huset i hagen: så spennende prosjekter du er i gang med, det hørtes artig ut. Ja, det kommer bilder til våren. :)

jane: oh, I am glad you joined my blog again, I have missed you. I look forward to your mail. :)

Simonetta sa...

The hearts are so cute!!! Is they in wood, true?
The flower box a great idea be very beautiful!

Hulda sa...

simonetta: yes, the hearts is made of wood. :)

Norah sa...

Og nei og nei som jeg gleder meg til de hjertene kommer... Hun vet at noen lager ett eller annet til henne...men vet ikke hva..hihi
DE VAR PERFEKT - TUSEN TAKK KJÆRE DU.

Jeg har sagt det før - du er kjempe heldig som har en sånn flink pappa-snekker. Du kunne jo leie han ut til oss av og til... hihi.

Gode klemmer

Helle sa...

Hei Hulda. Lenge siden jeg har være innom, så fin bloggen din var blitt. Så snill en pappa du har:)

molly's heaven sa...

De hjertene var bare nydelige!!! Og kjekt med papsen, som kan snekre;) Jeg har heldigvis mannen, eller jeg gjør det selv...hihi! Ha en flot kveld, og god søndag!