mandag, januar 8

Vår i januar?


Vår i januar? Nei, det er nok ikke det ute, - men inne er det blitt lyst og lett igjen. I ettermiddag har jeg tatt ut deler av julepynten, skal få ut resten i morgen regner jeg med. Det quilta teppe er kommet på plass der det skal ligge, primula står på bordet. En ny pute er også kommet til i dag, produsert på min egen lille "systue". ;o) Jeg skal sy en til til andre siden av sofa.

Spring in January? No, not outside, - but inside it is light and bright again. I have taken away some of the Christmas decorations this afternoon, and will take the rest of it tomorrow. I have been sewing a new cushion today. I really love it. ;o)
Her kan dere se detaljer av puta. Syns den ble veldig lekker. :o)

Some close-ups of the cushion. Really delicious, I think. :o)Eggekurven fra Leonorah er kommet på øverste hylle på kjøkkenet. Det er foreløpig kopper i den. Tror nok at den kommer ut til sommeren, med en krukke stemor i. Oi, det skal bli godt når våren kommer! Men, vi må nok vente et par tre måneder til på den, iallefall her nord.

I have placed the eggbasket from Leonorah at the top of the shelfes at the kitchen. For the moment I have some cups in it. I think I will take it outside in the summer, with a pot of pansies in it. WOW, I look forward to springs arrives! But, we have to wait a couple of months or three, here at the north.


Det ble flott med primula i sink krukka.
Her pynter den opp på kjøkkenbordet.

It looks great with primroses in the zinck pot.
Here at the kitchen table.Jeg har lagt på nye duker i lin, og syns det ble flott på kjøkkenet.

I have put some flax cloths at the kitchen, it really looks good.


Harlekinskjuleren i fil de fer kommer fra Leonorah. Jeg er veldig fornøyd med pynten på bordet, syns det ble enkelt og fint. Gleder meg til å sette vårblomster i glasset. :)

Harlequin jardinier in fil de fer comes from Leonorah. I am pleased with my decoration at the kitchen, spimle, but good looking. I look forward to put some spring flowers in the glass. :)

12 kommentarer:

Anonym sa...

Hei på deg.
Gardinet i gangen ble kjempeflott.
Jeg må si at det er 3, 4 blogger som har inspiret meg til å begynne å sy og en av de er din, Hulda. Puten var lekker. Det samme ble det hos deg når du hadde fått inn "vårstemningen" i huset.

Livet er herlig- ha en fin kveld:O)

kreoline sa...

Så koselig du har pyntet Hulda, puten ble kjemeflott. Nydelig med primula i "nettkurven". Tror ikke jeg skal ha primula, har prøvd det, de dør nokså raskt hos meg. Ha en fin dag i morgen. God natt.

Karna sa...

Så lyst og lett og sommerlig det er blitt hos deg Hulda.

Stoffet du har brukt i puten var nyyyydelig!

Ble kjempe koselig med blomster i fil de fer potten, må visst ut og surfe litt og finne noen varp, Anna tipser jo om flere ting jeg kunne tenkt meg...

Anonym sa...

Vad fint du fått det, riktigt vårligt ja! Snyggt med de dukarna i linne. :) Fil de fer-korgen pryder sin plats! :)

Hulda sa...

elin: takk! så koselig at du ble inspirert til å sy. Jeg så på putene dine, de ser jo flotte ut!

kreoline: takk skal du ha! Jeg har hatt primula før jeg også, de bruker å holde seg ganske lenge, får håpe disse gjør det også.

karna: takk! Ja, jeg ble veldig fornøyd med puta. :)

anna: takk! Liker også lindukene veldig godt.

Anonym sa...

Her var det vårlig og fint ja Hulda. Tok selv ned resten av julepynten igår, blir noe lysere det : )

Ingrid sa...

Skjønn pute du har sydd! Og koselig med lyse og lette omgivelser nå som jula er over! Her er det helvitt for øyeblikket

Mia sa...

Så vårlig, lyst og fint det er blitt hjemme hos deg, Hulda. Primulaer er virkelig vårblomster de, men jeg har en lei tendens til å ta livet av dem inne (eller kanskje de ikke er ment å vare så lenge innendørs...)

Tusen hjertelig takk til deg også med all hjelpen igår angående linker - jeg tror jeg skal få det til nå.

Anonym sa...

It's all looking so lovely and cosy, the latest cushion is adorable.
Jane

Mollys Hus sa...

Lika roligt och mysigt det är som att plocka in julsakerna lika skönt är det när man tar ut sakerna igen och tar in våren. Du har gjort det jätte vårligt och mysigt.

Timotei sa...

Den puta ble flott! Synes det er så fint når stoffene kommer til sin rett. Nydelig rosestoff! Fint og vårlig hjemme hos deg nå.

Mita`s Hjørne sa...

Hei...
Såååå fine puter du har sydd, det var virkelig flott...
Godt å få noe lyst og lett innomhus nå...
Det var foresten mange flotte bilder du hadde lagt inn i bloggen din nå...
Ha en fin kveld...:)