fredag, januar 26

Nyheter i huset


Endelig kom det vakre speilet jeg bestilte fra Crème de la crème. Er det ikke helt skjønt? Jeg elsker vakre speil, har flere typer rundt omkring i stua. Det er nydelig. Flott med tente lys foran også.Vi har kosa oss med mye fint å se på i kveld. Jeg syns speilet passa perfekt her. :)Den flotte hvite lysestaken kommer også fra crème de la crème, merket er Lisbeth Dahl, og den er veldig lik en stettskål som jeg kjøpte i sommer fra samme merket. Syns den er nydelig, både skåla og staken. :)Jeg var en snartur på et kjøpesenter i dag, og fant dette lille hjertebilde på salg, til 35 kr. Nydelig, syns jeg. :)Jeg har også vært heldig og fått dette vakre Laura Ashley stoffet fra England. Jeg har kontakt med ei dame som heter Jane, hun er innom bloggen min og skriver ofte. Jeg fikk stoffet i bytte mot noe hun bestilte fra meg. Tror det skal bli noen sommerputer til terrassen av dette stoffet, og kanskje ei veske. Veldig artig å ha noe Laura Ashley stoff.

I have been lucky, I got this beautiful Laura Ashley fabric from England. I have some contact with Jane, she use to write comments on my blog. I got this fabric as a swap for some of my sewing things that she orderd. I am very happy for it! I think it will be some new cushions for the terrace, and maybe a purse out of it. Thanks a lot Jane! :)Her er noen detaljer fra stoffet.
Nydelig!


I dag har jeg eksperimentert med bloggen min, jeg kunne bytte til den nye versjonen i dag. Jeg har lagt inn noen bilder fra hagen vår i sommer på siden her. Jeg beklager rotet i linkene, men det skal bli ryddet opp i snarest!! ;)

Here is some details from the fabric.
Lovely!

I have switch my blog into the new version to night. I have some of our garden photos at the right side. I am sorry the mess in the links, I should clean it up soon!! ;)

27 kommentarer:

Gerda-Thyra sa...

Så fint! Och tyget är ju bara urläckert....

Mia sa...

De var et nydelig speil, Hulda! Og lysestakene var kjempefine også. Og stoffet da - det var jo bare lekkert. Jeg har også kjøpt det stoffet fra Laura Ashley i London for et par år siden, men allt er brukt opp nå. Gleder meg til å se hva du lager av det.

Hulda sa...

gerda-thyra: takk skal du ha. :) Ja, stoffet er så fint.

mia: ja, jeg må stadig se på speilet, syns det er så flott. Hva sydde du av dette stoffet? Jeg er litt i tvil hva jeg skal sy, vil jo helst bruke det til noe fint. :)

Ellie sa...

Speilet var kjempefint, og passet flott over hylla! Det er så koselig å kunne tenne masse levende lys i vintermørket! Blir sikkert lekkert med puter av det stoffet! Ha en god helg!

Mia sa...

Jeg brukte det på et stort lappeteppe til en dobbeltseng som jeg sydde på bestilling. Så teppet er borte og jeg har ikke noe igjen av stoffet, dessverre. Men ville jo blitt flotte puter av stoffet (som du har vært inne på selv). I lappeteppet "forsvant" det fine mønsteret, men fargene var jo akkurat slik som kunden ville ha det, så det var jo greit. Men før jeg bestillingen, hadde jeg vurdert å sy pute til hagen.

merete sa...

Nydeleg speil du har kjøpt deg! Og så utruleg stemningsfulle bilder du tar :o) Ha ei super helg

Timotei sa...

Nydelig speil og lysestaker! Det er så fint når lysene står sånn foran speilet. Stemningsfullt! Og Laura Ashley - stoffet var flott!

Lykke sa...

Så fint speilet ble hos deg, det passet kjempegodt! Bildene dine var dessuten kjempefine. Det blir spennende å se hva for lekre ting du tryller fram av det nydelige stoffet, alltid interessant å følge med på bloggen din!

Mia`s hjørne sa...

DET speilet var bare sååå nyyydelig, har sett på det jeg også, men skal ikke (tror jeg tra - la -la) kjøpe noe på en stund... hørtes tragisk ut...

Ha en fin lørdagskveld...

Hulda sa...

ellie: ja, det er koselig med lys, en egen varm stemning fyller rommet. Man blir så rolig innvendig av levende lys. Jeg har tenkt litt på å sy et par fine puter som jeg skal ha på en benk på terrassen i sommer.

mia: ja, er jo synd å klippe i stykker det flotte, store mønsteret. Jeg tror nok det blir et par puter til en benk på terrassen, men har jo mye stoff igjen.

merete: takk skal du ha! Så koselig at du likte bildene.

timotei: ja, det er så nydelig med lys som speiler seg. Skal tenne lys i kveld når vi ser på tv. :)

lykke: så koselig at du liker bloggen min. :) Jeg ble kjempefornøyd med varene fra butikken din!

Hulda sa...

mita: hehe, ja, sånn er det, man skulle jo egentlig ikke kjøpe, men så blir det til det etterhvert, likevel. Dette speilet var ikke dyrt, under 200kr. Har sett på mange slike i interiørblader.

Hillside Garden sa...

Hulda, you have a lot of nice candle-holders!
I've changed my blog after all this truble with beta.

Sigrun

siripirisiri sa...

Hei hei!
Speilet var fint!
Mange fine lysestaker du har! Morsomt å blane flere typer sammen.
Stilig stoff!

God helg!!

Siri:)

Hulda sa...

sigrun: it is good with some changes! I have changed my blog too, it is so much fun with all the photos you can have in the sidebar.

siripirisiri: takk! Ja, er veldig glad i lysestaker. :)

Julie sa...

Jøss så nydelig det speilet var. Ble virkelig kjempevakkert hjemme hos deg. Bloggen din ble veldig fin nå. Er det beta blogger du har bytt til ?

Hulda sa...

julie: hehe, faktisk så vet jeg ikke hva den egentlig heter, men tror det er beta. Det kom iallefall beskjed om at jeg var nødt til å bytte over til den nye typen. Men, det sto samtidig noe om at betablogger var utgått, så det er mulig at dette er noe anna.

Veldig enkelt å legge inn bilder i sidebar nå, som en lek, hihi. :) Fikk sommerstemning mens jeg så i alle sommerbildene fra i fjor sommer.

Hannele sa...

Vilket vackert tyg, skulle jag ha på bordet.

Annettes Hobbyblogg sa...

Vakkert speil og den lysestaken var superfin! Lisbeth Dahl er så bra! Stoffet var også nydelig, heldig du!

molly's heaven sa...

Kjempekoselig...du har satt lekkert sammen, og flott bilder!
Takker for hyggelig post;) Ha en fortsatt god helg!

hulukvarn sa...

Men oj så mycket fint!! Spegeln är fantastisk, jag vill också ha!! ljusstakarna med! Jättefina köp!

Ingrid sa...

Så mye fint du viser fram! Det var virkelig stemningsfullt i huset ditt nå! :) God helg!

Hulda sa...

hannele: ja, det passer nok fint som duk også.

anette: ja, det er skjønne ting fra Lisbeth Dahl, har sett vårkolleksjonen, helt herlige ting der! :)

molly: takk! Ja, må innrømme at jeg er veldig fornøyd med tingene. :)

hulukvarn: takk! Ja, det er lekre ting. Lysestaken koste bare 34 kr, var på tilbud. Speilet 198 kr. Ikke ille for et så flott speil, syns jeg.

ingrid: så koselig at du syns det. :) Jeg er fornøyd selv også. Har sittet i stua i kveld med tente lys og kosa oss. :)

elin1976 sa...

Så flotte ting du har kjøpt.
De har så mye fint hos Creme de la Creme. Det ble kjempefint med speien oppe på veggen.

Stoffet var også flott. Har fått skikkelig sans for rosemønster.

Du har skifta farge på bloggen! Det ble fint.
Jeg synes det kan være litt artig å bytte bilder og farger, litt etter årstiden.

Fant ut at blått og rødt var litt for kalde farger nå når jeg har bestemt at det er vår!:oD

Ønsker deg en fin lørdag
(10 minutter igjen) og en avslappende søndag.
Klem fra Elin:O)

Hulda sa...

elin: ja, er kjempefornøyd med tingene. :)

Enig med deg i at det er artig å skifte farger og bilder rundt om på bloggen. Herlig å legge ut litt sommerlige bilder. :) Det blir man glad av!

Lisa sa...

Everything looks so beautiful. It seems like I always say the same thing but everything always looks beautiful. lol

Huset i Hagen sa...

Nyyydelig speil!! sonn kunne jeg mer enn gjerne tenkt meg selv!!! ;0) Også syyydelige lysestaker og stoff!!!!!

Den gode feen sa...

Så nydelege bilder du har tatt av stova dåkas. Spegelen var kjempefin. Det er alltid så dekorativt med stearinlys framfor speglar - vert liksom dobbelt koseleg på den måten :) Klem