lørdag, januar 27

Bruktfunn og sommertanker


Jeg var innom en brukthandel i dag, der fant jeg denne søte røde boksen med hvite prikker. Jeg har satt den på hylla over arbeidsbordet. Den er ikke stor, men jeg skal fylle den med perler. Perler er det også i den blå boksen ved sida av. Jeg betalte forresten kun 2 kr for boksen. Så det var et aldri så lite kupp på en ganske alminnelig lørdag. ;o)

I visited a second hand today, and look what I find! A cute red, little boxs with white dots on it. I have placed it at the shelf over my workspace. It is not big, but I will put some of my pearls in it. I have pearls in the blue box beside it too. I just paid NKR 2 for it, so it was really a bargain on a ordinary Saturday. ;o)Vi har så enormt mye snø nå om dagen, det er flere år siden det har vært så mye her. Vi får bare håpe på at denne snørike vinteren vil bringe med seg en varm, lang og solrik sommer. Jeg vet at det har stemt tidligere; en snørik vinter har gitt en uendelig lang sommer. Vi krysser fingrene for det! I fjor var det jo heller dårlig sommervær her nord.

Det dårlige været ga meg lyst til å se på sommerbildene fra i fjor. Jeg vil dele noen med dere. Her er bordet som jeg fant på fyllinga i fjor sommer. Jeg pussa det ned, og malte det hvitt. Satte masse blomster og krukker på det. Det ble så fint!

We have a lot of snow these days, it is many years since last time it has been so much of it. We hope that the snow winter will bring us a warm and long Summer. It has been like that before, when we have had a lot of snow. So, I hope so!

I have been looking at my Summer photos from last summer to day, because of all the snow outside, you know. :) I will shere some of them with you. Here you can see the table I find at the rubbish dump last summer. I painted it, and used it for a lot of plants. It turned out so lovley!Jeg elsker å plante i gamle sinkbaljer og slikt. Denne baljen er fylt med nelikk. De er nettopp plantet her. De ble lyserøde, og blomstra hele sommeren, og langt ut på høsten. Nelikker er så fine, syns jeg. De skal jeg ha i år også.

I love planting in old zinc tubs. This tub is filled with Pinks. They are just planted when I took the photo. They was pink, and was in blossom the whole Summer, and into the Autumn as well. I really love Pinks. I should have them this year too.Pelargonium, krukker, en engel fra et loppemarked og en hvit margeritt sto også på bordet. Drivveden kommer fra ei strand i Tromvika, ei bygd utenfor Tromsø, der mannen min er fra.

Pelargoniums, pots, an angel from a flea market and a white Margeritt was at the table too. The driftwood is from a shore in Tromvika, a village outside Tromsø, where my husband is from.Sommerdrømmene mine er på topp, og i dag fant jeg denne nydelige krukken i emalje i det nyeste nummeret av Drömhem. En slik en skulle jeg gjerne ha hatt! Er den ikke flott dere? :o)


My Summerdreams are great, and look at this lovley pot! I find this photo in a magazine today. One of my whishes! Isn't it great? :o)


15 kommentarer:

elin1976 sa...

Med disse flotte bildene begynner jeg virkelig å lengte etter sommeren.
For et kupp med boksen til kun 2 kroner. Heldig.
Ha en fin kveld, Hulda. Nå skal jeg gå å se filmen på TV 2.
Klem fra Elin:o)

anniche sa...

Åh , herlige sommerbilder, lengte- lengte!! Boksen var søt, den var jo nesten gratis;)
Den emaljerte krukken var så flott!!

Natta

Ingrid sa...

Søt boks og fine sommerbilder! God natt!

Ellie sa...

Herlige sommerbilder! Deilig at det begynner å bli tid for å planlegge hva man skal ha i hagen igjen! Det er jo halve moroa, egentlig :-) Ha en god søndag!

molly's heaven sa...

Så masse inspirerende bilder...åååh som vi gleder oss til sommeren;)Og zinkbaljer kommer vet du...hehe! De er allerede i bestilling:)

Lisa sa...

I'm so happy to look at those pictures and remember when I would anxiously await your blogging of what you had done in the garden that day. It was a fun summer of working on our homes and blogging, wasn't it?

Karna sa...

Så fine bilder fra i sommer, får virkelig håpe dere får litt bedre sommer i år....jeg tør ikke håpe engang at vi får en slik sommer som i -06, det var en fantastisk sommer....

Så nydelig det ble med speilet fra Creme, og nydelig lysestake!

Hulda sa...

elin: ja, sommeren er virkelig noe å glede seg til. :)

anniche: ja, lengter til sommeren nå. :) boksen er virkelig søt, ja.

ingrid: takk skal du ha. :)

ellie: ja, helt enig! Er artig å planlegge og tenke på hva man skal så i år.

molly: jeg har noen gamle sinkbaljer, syns de er så fine. :)

lisa: yes, I agree with you, it was fun looking in eachother blogs and see what we had done in the gardens.

karna: ja, dere sørpå hadde jo en flott sommer, det er jo ofte sånn at når dere har godvær har vi dårlig vær, og omvendt. :) Ja, ble flott med speilet i stua. :)

Elise sa...

Merci beaucoup Hulda pour votre visite sur mon blog et votre gentil commentaire !
Je peux ainsi connaître à mon tour le vôtre que je viens de parcourir. Tout y est très joli et comme j'aime et j'ai admiré tous vos beaux tissus ! Quelle belle créativité vous avez !

Lisa sa...

Begynner å lengte etter sommeren jeg også,flotte bilder

Pia sa...

Fina bilder du visar oss. Och sommardrömmar har jag med!!!

Mia sa...

Så nydelige sommerbilder da, Hulda. Du får meg virkelig til å lengte nå... Og snø, det har vi også litt og mer kommer det også nå i skrivende stund, men alikevel ikke i nærheten av hva vi hadde ifjor.

Julie sa...

Så utrolig koselige bilder Hulda. Som jeg før har sagt får jeg en masse inspirasjon og ideer fra deg. Nå fikk jeg masse ideer for sommeren. Ellers må jeg på ny si at bloggen din er veldig koselig nå. Liker så godt fargen på den og alle de søte bildene. Skal foresten bestille en slik pose du lager, men har ikke bestemt meg helt for farge enda. Må tenke noen dager til. Ha en flott kveld : )

Kattfot sa...

Så udnerbart med alla sommarbilder. Din prickiga burk är bara för söt. Passar ju perfekt till alla pärlor :-)

Hulda sa...

elise: thank you for your comment! I have translated it and can understand you. :)

lisa: takk for det! Ja, sommer er toppen!

pia: koselig at du likte bildene mine. :)

mia: ja, er masse snø her, mye mer enn vi hadde i fjor vinter. Koselig at du likte bildene.

julie: ja, sommeren er ei flott tid. Vår og sommer er de beste årstider for meg. :) Koselig at du blir inspirert. :) Ja, er bare å si fra ang posen. Jeg syr den også i andre stoffer, f.eks i lin. Er også fornøyd med bloggen. :)

fröken kattfot: ja, boksen er veldig søt. :) Gleder meg til våren kommer!