mandag, desember 18

Svibelpynting den 18.desemberI ettermiddag har jeg laget svibledekorajonene. Jeg har henta inn kassen og sink krukkene som jeg brukte ute i sommer. Den skal stå på bordet her, men det kommer en duk under senere. :o)


Krukkene er så store, så jeg har bygd opp med småstein, og satt svibelkrukkene i på toppen. To svibler ble fine sammen i en krukke. Ellers så har jeg pynta med et hjerte midt på kassen. Det henger fast i en hyssing.


Jeg har pynta med litt forskjellige ting. Reinmose, kongler, tørka blomster, filthjerter, roser og sopp.


En julekule er også endel av pynten her.


I den andre krukka har jeg lagt en kongle juletrepynt. De to hjertene i filt pynta fint opp, syns jeg.


De to rosene ble også fine her. De er jo julerøde. :o)Jeg måtte sette sviblene kjølig, slik at de kommer ut til jul, og ikke nå. Så nå er kassen fylt med julegaver. Det ser jo faktisk fint ut det også. ;o) Arnt Håvard har pakka til meg i dag, og der var det mange som så veldig spennende ut!!
;o)

14 kommentarer:

kreoline sa...

Nydelig dekorasjon Hulda, smart å sette dem kjølig, det er jo kjekkest å ha dem i julen. Fine bilder og ting du har lagt inn siden sist. Ha en fin dag i morgen, og kos deg resten av uken, klem fra meg.

Hulda sa...

kreoline: takk skal du ha. :) Jeg ble fornøyd med dekorasjonene. :)

Lisa sa...

Your question on my blog made me smile. I hadn't forgotten. :) But it shows up as a period and I tried to type the name in but bloglines wouldn't let me. You are the 2nd link! hehe

Karna sa...

Utrolig flotte dekorasjoner Hulda! Mine svibler er i full blomst, og jeg får julestemining hver gang jeg går forbi, så jeg tror jeg må kjøpe inn flere for å fylle huset med lukt fra svibler og grantre...

Spennende pakker, nå må du ikke knipe på pakkene... :0)

Mita`s hjørne sa...

Hei...
Dette var jo bare så lekkert da...
Flott at en kan bruke sommerting inne til jul...
Satte ikke sviblene mine kjølig jeg, (dumt) så nå må jeg ut å kjøpe nye...
Ha en flott dag...

Hulda sa...

lisa: I am glad you hadn't forgotten! ;)

karna: hehe, jeg har nok vært og kjent litt på pakkene, de ser så spennende ut. :) Jeg kjøpte to svibler som jeg har hatt nå i adventa, men de andre kjøpte jeg senere, de har stått kjølig og mørkt i kjelleren.

mita: ja, syns også det ble veldig fint med sommertingene inne nå i jula.

Tia sa...

Koselig dekorasjon du har laget :)
Jeg har byttet ut de rosa sviblene som var avblomstret, men de stod lenge!
Nå venter nok de nye hvite sviblene med å blomstre til jul.

Anonym sa...

Så koselig det ble med svibler i sinkpottene. Både de og kassa var kjempefine! Jeg må også alltid kjenne litt på pakkene :-). Det hører liksom med! I dag skal jeg ut å kjøpe juleblomster. Gleder meg!

Anonym sa...

Vad fint med de vita lådorna till!

Anonym sa...

hyacint dekorationerne er nydelige. Og det er også hyggeligt at lave. Ja mine hyacinter får lov at blomstre, jeg har allerede skiftet dem en gang. Men jeg kan godt se at man må stille dem køligt så de blomstrer søndag og ikke være visne. Spændende med pakker. Min søster ringede og sagde hun havde en ekstra adventspakke til mig... HURRAAAA.

Anonym sa...

Sååååå fine de var, dette var lekkert. Jeg har faktisk kjøpt meg nye nå. De jeg hadde har blomstret ferdig. Og da blir det godlukt til jul : )

Timotei sa...

Så fint det ble med sviblene dine, Hulda! Det er lurt å sette dem kaldt ja. Jeg har også kjøpt meg svibler og sånne svibelglass. Det har jeg aldri hatt før. Artig med noe nytt...

anniche sa...

Hei Hulda.
Innom deg og sier hei, sitter nedlesset med julegaver som skal pakkes inn! Men flotte svibel dekorasjoner, også så koselig med pakkene oppi kassen!

Katrine K sa...

Nydelige dekorasjoner, svibler er så fine.